Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Μπράν...
Θεωρώ πως ήταν μπροστά μας το τέλος για χρόνια. Κάθόταν ήδη στο "θρόνο" ,δηλαδή στην αναπηρική καρέκλα που τον έστειλαν οι δολοπλοκίες. Δικαιωματικά πήρε και τον Σιδερένιο, πολύ ταιριαστό..

Περιμένω να μας πούνε πως το τοίχος ξαναχτίστηκε για πιο λόγο υπάρχει ακόμη και γιατί μας τα πρήξανε με την καταγωγή του Τζον

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Μπράν...
Θεωρώ πως ήταν μπροστά μας το τέλος για χρόνια. Κάθόταν ήδη στο "θρόνο" ,δηλαδή στην αναπηρική καρέκλα που τον έστειλαν οι δολοπλοκίες. Δικαιωματικά πήρε και τον Σιδερένιο, πολύ ταιριαστό..

Του φτιάξανε ήδη την νέα καρέκλα!! :p

Εδώ του δώσανε τίτλο..

ο Σακάτης !!! :p

Ααα.. ένα άλλο που γέλασα πολύ.. που τα βγάζανε αυτά οι παραγωγοί ?? !! :laugh:

Από το Chat..
legend10 : Γιατι τον τζον τον εκαναν σαν το ρομπιν γουιλιαμς στο τζουμαντζι ????

Κωστας: legend10 : Και το χειρότερο ειναι οτι τον εκαναν τζουμάντζι για 3 λεπτα, για όσο τον εδειξαν μέσα στη φυλακη,
με το που βγήκε ήταν παλι τριμμαρισμενο το μουσι. Πρόσεχε. Οχι ξυρισμένο, τριμμαρισμένο, έχει διαφορά. Κτήνη

Last edited by a moderator:
Ο Μπραν εκνευριστικός. Του λέει ο άλλος δέχεσαι; Ε ναι τι ήρθα ως εδώ; Αμάν...
Η Γιαρα στις χαρές πρώτη όταν πολεμούσε ο αδελφός της τουμπεκί όμως.. Όπως και πολλοί άλλοι
Ο λαός του kings landing στάχτη όλοι; Πως θα αναπαραχθεί αυτή η πόλη;

Μπράν...

Πολυ ευστοχο !!! :grinning-smiley-043

Παντως εγω της τα συγχωρω πια ολα. Νομιζω αν ημουν στη θεση του Τζων δεν θα μπορουσα να ακουσω τον νανο...Πολυ δυνατος ο Τζων. Μοναστηρι του ταιριαζε.

DIGoBxpUMAAaXEn.jpg-large.jpeg

Το σχολιο του Kosh πιο πανω ειναι εξαιρετικο :a0210:

Απαίσιο. Αίσχος! Αφού το πας εκεί τελείωσε το και όπως πρέπει.
Με μια καλή σφαγή ασπιλων ντοθρακι vs ντόπιων.
Να το χωνέψουμε.

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Μπράν...

Και ο Ταιγουιν Λάννιστερ σε "θρόνο" καθόταν πριν πεθάνει. Και μέγας δολοπλόκος ήταν, αλλά βασιλιάς δεν...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του Γιάννη του είπανε να φυλάει σκοπια και μακρυά από γυναίκες και αυτός τους πήρε όλους και την κοπάνησε... Όχι θα κάτσει να σκάσει

Πολύ καλό τέλος σε μια υπέροχη σειρά.
Θα προτιμούσα Τζον στο θρόνο αλλά δεν ήθελε το παλικαρι ενώ και η αποκάλυψη της καταγωγής του του στο τελος δεν θα βοηθούσε πια οποτε καλά έκαναν που δεν το έδειξαν.
Νομίζω όλοι πήραν ότι ήθελαν/άξιζαν.
Το συμβούλιο ήταν επικό τρολαρισμα αλλά ο προφεσορ Χ Μπραν δεν έχει καμία σοβαρή ανάγκη!

Λοιπον
Απο την αρχη μεχρι και τον θανατο της Ντανι το επεισοδιο ηταν κορυφαιο. Φωτογραφια απιστευτη. Το aftermath σε ολο του το μεγαλειο. Ο λογος της Ντανι μου θυμησε Χιτλερ...
Και φτανουμε στο συμβουλιο εκλογης βασιλια. Tragic. Ο κοντος την εβγαλε ζαχαρη, ο Μπραν μεγαλος δολοπλοκος, οι υπολοιποι του συμβουλιου καρικατουρες και θα το πως γιατι εδω μου καθησε. Η Σανσα ΤΣΟΥΛΑΡΑ. Εμ εβαλε στον θρονο τον σακατη αδελφο της που δεν μπορει να αποκτησει απογονους, εμ δεν δηλωσε υποταγη και εγινε βασιλισσα του Βορρα, εστειλε και τον μοναδικο πραγματικο διαδοχο με ποινη στον Βορρα να μην αποκτήσει απογονους.
Το συμβουλιο τραγικο. Λες και εβλεπα Monty Pythons.
Τι μου αρεσε; Το φιναλε. Ο Γιαννης με χαμογελακι "Φαγωθειτε στα 6+1 βασίλεια σας, εγω παω στον Βορρα και γραφω την ποινη μου εκει που δεν πιανει μελανι".
Και ισως αυτος ειναι και ο λογος που ο Μπραν εγχωνεται για το που ειναι ο Drogon. Ζει ενας Ταργκαριεν που ο Drogon δεν τον εκαψε ουτε οταν σκοτωσε την μανα του. Οτι και αν σημαινει αυτο για το μελλον
Αν ηταν να βαθμολογησω το επεισοδιο ως ενα επεισοδιο της σειρας θα του εδινα 8/10
Ως φιναλε ομως θα του δωσω ενα 5/10.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Λοιπον
Απο την αρχη μεχρι και τον θανατο της Ντανι το επεισοδιο ηταν κορυφαιο. Φωτογραφια απιστευτη. Το aftermath σε ολο του το μεγαλειο. Ο λογος της Ντανι μου θυμησε Χιτλερ...
Και φτανουμε στο συμβουλιο εκλογης βασιλια. Tragic. Ο κοντος την εβγαλε ζαχαρη, ο Μπραν μεγαλος δολοπλοκος, οι υπολοιποι του συμβουλιου καρικατουρες και θα το πως γιατι εδω μου καθησε. Η Σανσα ΤΣΟΥΛΑΡΑ. Εμ εβαλε στον θρονο τον σακατη αδελφο της που δεν μπορει να αποκτησει απογονους, εμ δεν δηλωσε υποταγη και εγινε βασιλισσα του Βορρα, εστειλε και τον μοναδικο πραγματικο διαδοχο με ποινη στον Βορρα να μην αποκτήσει απογονους.
Το συμβουλιο τραγικο. Λες και εβλεπα Monty Pythons.
Τι μου αρεσε; Το φιναλε. Ο Γιαννης με χαμογελακι "Φαγωθειτε στα 6+1 βασίλεια σας, εγω παω στον Βορρα και γραφω την ποινη μου εκει που δεν πιανει μελανι".
Και ισως αυτος ειναι και ο λογος που ο Μπραν εγχωνεται για το που ειναι ο Drogon. Ζει ενας Ταργκαριεν που ο Drogon δεν τον εκαψε ουτε οταν σκοτωσε την μανα του. Οτι και αν σημαινει αυτο για το μελλον
Αν ηταν να βαθμολογησω το επεισοδιο ως ενα επεισοδιο της σειρας θα του εδινα 8/10
Ως φιναλε ομως θα του δωσω ενα 5/10.

Είδες που έπεσα μέσα; :)

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Περιμένω να μας πούνε πως το τοίχος ξαναχτίστηκε για πιο λόγο υπάρχει ακόμη και γιατί μας τα πρήξανε με την καταγωγή του Τζον

Ο τοιχος ποτε δεν επεσε ολοκληρος, Οπως ειπε και στο επεισοδιο θα ειναι απλα ενα μερος για τους ανεπιθυμητους,. Υπηρχε ακομη και οταν δεν πιστευαν οτι η white walkers ηταν αληθινοι. Ουτε οτι οι Βορειοι ηταν πραγματικη απειλη. Ηταν η "Σπιναλογκα" του westeros. Λογικα το "φυλαγε τα ρουχα σου" ειναι η αιτια ανακατασκευης σε οτι καταστραφηκε.
Το φιναλε και η πρεμουρα του Μπραν για το που ειναι ο Δρακος μας λεει γιατι μας πρηξανε με την καταγωγη του. Νομιζω πολυ ευστοχα μας δειξανε οτι η ιστορια κανει κυκλο με την τελευταια σκηνη.

Είδες που έπεσα μέσα; :)

Οντως... Καποια αποδοθηκαν πολυ ωραια αν και προβλεπομενα και καποια ηθελα να αλλαξω καναλι.

Το ότι θα μπορούσε να πάρει ανάποδες ο τζον να θυμηθεί την καταγωγή του και να καβαλήσει το δράκο; Χμμμ δεν διεκδίκησε τώρα γιατί να το κάνει; Ίσως έπρεπε να παίξουν με ένα cliffhanger άσχετα αν δεν γίνει ποτέ...

Το συμβούλιο όντως ήταν η πιο άτυχη στιγμή του επεισοδίου. Το ότι βγάλανε ένα πρόσωπο που είναι κολλημένο στο παρελθόν να οδηγήσει το μέλλον είναι ανεξήγητο. Θα μου πεις πραγματικά έτσι πως έγινε δεν υπήρχε κάποιος να είναι όντως ηγέτης
Η δεύτερη χειρότερη στιγμή ο τρόπος που έφυγε η Ντανι.. Απότομα και άβολα. Φαντάσου το ήξερα αλλά όχι και έτσι
Αποτυχημένο χιούμορ το υπουργικό συμβούλιο πάλι με Μπραν και Μπριεν από το πουθενά να έχουν ηγετικές θέσεις... και τον Σαμ

Δεν με ενοχλησε η σκηνη με την Ντανι.

Μαλιστα αν δεν το ηξερα θα ελεγα οτι ετσι επρεπε να φυγει. Ανυποψιαστη και ευαλωτη.

ειναι χαρακτηριστικη η συμπεριφορα πολυ κοσμου για το πως αντιλαμβανεται τους ηρωες...
τον Τζονυ παμπολοι φαν, φλωρο τον ανεβαζανε χαζο τον κατεβαζανε
εννοειται οτι ηταν το ακρως αντιθετο ,η πιο τραγικη φιγουρα μαζι με την Αρυα γι αυτο και δεν θελησαν δοξες και πλουτη,και αυτοι που θυσιασαν τα παντα να σωσουν την παρτιδα χωρις ανταλλαγματα
ηρωες ειναι οι φαφλαταδες τραμπουκοι (κοτες κρυφες) στις μερες μας
οι πραγματικοι ηρωες λογιζονται οπως παντα γραφικοι με κουσουρια...
ασε που δεν φαινονται κιολας..

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Δεν με ενοχλησε η σκηνη με την Ντανι.

Μαλιστα αν δεν το ηξερα θα ελεγα οτι ετσι επρεπε να φυγει. Ανυποψιαστη και ευαλωτη.

Τον Τζειμι περιμεναμε ολοι να σκοτωσει την αγαπημενη του στην αγκαλια του αλλα ο Τζον το εκανε τελικα.

Είδα όλη την σαιζόμ μέσα στο Σαββατοκύριακο και το τελείωσα σήμερα. Απογοήτευση - περίμενα κάτι κάλύτερο... 2 χρόνια το γυρνούσαν... "Ποιοτικός έλεγχος" ως προς την εξέλιξη του σεναρίου δεν υπάρχει ? Δεν το έβγαλαν να το δεί μια κλειστή ομάδα της παραγωγής 20-30 άνθρωποι πριν το δώσουν στο κανάλι ?

Μ'άρεσε πολύ κάτι που είπε κάποιος πιο πριν... Αντε να εξηγήσουν στα παιδιά τους όσοι τα ονόμασαν Khaleesi kai Dainerys γιατί τους έδωσαν το όνομα μιας τελικά mass killer... Φανταστείτε κάποιους ενθουσιώδεις Ελληνες να έδιναν στα παιδιά του που γεννήθηκαν το 1941-43 το όνομα Χίτλερ... :)

Πιστεύω οτι όσο θα περνάει ο καιρός θα ονομαστεί κι επισήμως Game of Lost ή σκέτο Lost 2...