Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Νομίζω ότι τη φρενίτιδα του Lost δεν θα την ξεπεράσει πάντως... Το Lost ήταν σταθμός στην ιστορία των σειρών το got η καλύτερη εμπορική σειρά έτσι τα βλέπω

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Νομίζω ότι τη φρενίτιδα του Lost δεν θα την ξεπεράσει πάντως... Το Lost ήταν σταθμός στην ιστορία των σειρών το got η καλύτερη εμπορική σειρά έτσι τα βλέπω

Το lost δεν το ξανά βλέπω δεύτερη φορά το got το έχω δει 3 φορές. Εγώ έτσι μετράω την επιτυχία. Προσωπική άποψη.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το HBO και το GoT είναι ότι η Apple με το iPhone. Με την αρνητική έννοια. Οποίος κατάλαβε κατάλαβε :)

Το lost δεν το ξανά βλέπω δεύτερη φορά το got το έχω δει 3 φορές. Εγώ έτσι μετράω την επιτυχία. Προσωπική άποψη.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα διαφωνήσω εδώ. Η φρενίτιδα με το Lost δεν νομίζω ότι θα ξανά συμβεί. Αυτό που συνέβαινε με τις θεωρίες στα forum, groups κλπ ήταν απίστευτο. Και όσο για επανάληψη το βλέπαμε ξανά και ξανά, επιστρέφαμε σε παλιά επεισόδια να δούμε μήπως μας ξέφυγε κάτι κλπ.
Όλα αυτά πριν το τέλος έτσι? Μετά το τέλος δεν υπήρχε λόγος να το ξανά δεις. Μετά το τέλος αποκαλύφτηκε η μεγάλη απάτη. Χιλιάδες ερωτήματα χωρίς καμια απάντηση. Για 6 χρονια κορόιδευαν τον κόσμο.

Κρατά μικρό καλάθι γιατί δεν ξέρουμε και τι επιφυλάσσει το τέλος του got.
Όπως και να έχει είναι εντυπωσιακή σειρά άλλωστε και η εξέλιξη της τεχνολογίας βοήθησε και φαίνεται αυτό. Σίγουρα και η πλοκή είναι εξαιρετική δίκαια έχει αυτήν την απήχηση. Όμως σαν το Lost δεν είναι ούτε πρόκειται να φτάσει. Για πολλούς το Lost είναι το νούμερο ένα σειρά ever. Προσωπικά το ξαναβλεπα άνετα αν εξαιρέσεις την τελευταία σεζόν.

Υπάρχει πάντως μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στις 2 σειρές..

Το Lost βγήκε σε τηλεοπτικό δίκτυο
ενώ το GOT σε καλωδιακό, με μικρότερο κοινό..

Eβαλε το χερακι της η mad queen

cMYN9DsI_o.jpg

Εννοείται οτι δεν πρόκειται να το δούμε τα ξημερώματα, δουλεύουμε κιόλας. Το βραδάκι χαλαρά θα το απολαύσουμε.

Αυτό το κανει και η κουμπαρά μου , δεν αντέχει να την κόψει σε ένα επεισόδιο και να μην μπορεί να δει την συνέχεια. Αλλά να σου πω Μπαμπη εχει και αυτό την ομορφιά του γιατί αγωνίας να περάσουν η μέρες να δεις το επόμενο.

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Άμα δεν τελειώση η σεζόν δεν το ξεκινάω με τίποτε... Πως αντέχετε ρε σεις;

Και εγώ έτσι προτιμώ, αλλά δύσκολα θα αποφύγεις τα spoilers έως τότε.

Λογικά θα δω το πρώτο, και τα υπόλοιπα δύο δύο...

Κάποιες σεζόν τις είδα επεισόδιο επεισόδιο κάποιες αφού τελείωσε ο κύκλος μαζεμένα.. Η αίσθηση είναι σίγουρα καλύτερη να βλέπεις όσο θέλεις όποτε θέλεις.. Δεν ξέρω τι θα πράξω τώρα