Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
3024878-2.jpg

© Φωτογραφία: pavliani.info

Στην Παύλιανη Φθιώτιδας ζουν το δικό τους Game of Thrones (Φωτογραφίες)

https://sputniknews.gr/ellada/201904153024939-pauliani-game-thrones-siderenios-thronos/

&
https://www.athensvoice.gr/greece/537328_o-siderenios-thronos-toy-game-thrones-einai-sti-fthiotida
&
https://www.agrinionews.gr/o-sidere...thrones-se-chorio-tis-fthiotidas-fotografies/

Ωραίοι !! :2thumb22sup:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Και το 3ο βιντεάκι από το BAR! :laugh:

Απο τους τρεις δράκους, ποιος εχει γινει ζόμπι? Ο μικρος, ο μεσαίος η ο μεγάλος?

Και γιατί υπάρχει μικρός μεσαίος και μεγάλος;
Την ίδια μέρα δεν γεννήθηκαν;
Το ένα βγήκε καχεκτικό και το άλλο έτρωγε το φαγητό του;

Θα μπορούσε να είναι ο ψηλός ο κοντός και ο άσχημος.

Ο μικρός σίγουρα πήρε από την μάνα του

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η Daenerys έδωσε στους δράκους της ονόματα που παραπέμπουν στους άνδρες της ζωής της. Αυτά τα ονόματα αποδείχθηκαν οιωνοί για το χαρακτήρα και το πεπρωμένο τους. Ο Drogon σαν ο πιο ατίθασος και άγριος είναι και ο μεγαλύτερος, άλλωστε σύμφωνα με το Μάρτιν οι Δράκοι μεγαλώνουν όσο είναι στην ελευθεριά, και ο Drogon είχε δραπετεύσει για πολύ καιρό ενώ τα αδέρφια του μαράζωναν στα μπουντρούμια της Μerenn. Γι αυτόν προβλέπω μεγάλα κατορθώματα στη μάχη και άδοξο τέλος, από κάποιο αδέσποτο βέλος ίσως. Ο Rhaegal, που πήρε το όνομα του μεγάλου αδερφού της και πάτερα του Jon Snow, είναι και αυτός που δέχεται το Jon στην ράχη του. Ο Viserion, που έχει το όνομα του κακορίζικου δίδυμου αδερφού της ήταν ο πιο αδύναμος και ήταν επόμενο να είναι εκείνος από τους τρεις που θα καταντούσε Zombie.

Ωραίος ο Κώστας! :a0210:

Τελικά τώρα με το GOT δεν έχω όρεξη να δω καμία άλλη σειρά..
Τα ισοπεδώνει όλα λέμε !! :laugh:

Μόνο το Warrior γουστάρω για συμπλήρωμα!

Δεν νομίζω ότι πρέπει να εστιάζουμε μόνο στο ποτέ θα γίνει η μεγάλη μάχη.. Χάνεται το νόημα της σειρά έτσι. Ούτε πιστεύω ότι θα κριθούν όλα με τα ζόμπι στο τρίτο επεισόδιο που από ότι λένε θα είναι μια μάχη.. Ξενέρωμα..όλο το got στήθηκε στο winder is coming και να τελειώσει έτσι απλά σε ένα τρίτο επεισόδιο με λογική επικράτηση των συμμάχων (άλλωστε τι θα δείξουν στα επόμενα αν νικήσει ο night king;)

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Συμφωνώ.. σχεδόν κάθε σκηνή στο επεισόδιο είχε πολύ βάρος!

Ακόμη και η σκηνή στο τέλος που απλά ήταν 2 βλέμματα όλα και όλα!!

Κάπου διάβασα ότι ο Γιαννάκης αηδιασε με το φιλί στην μαμά δρακενα. Δεν μας τα λέει καλά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάπου διάβασα ότι ο Γιαννάκης αηδιασε με το φιλί στην μαμά δρακενα. Δεν μας τα λέει καλά

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω πρέπει να είναι αυτό που δείχνει στο φιλμάκι του making του πρώτου επεισοδίου. Εγώ είχα την εντύπωση ότι το έκανε για αστείο.