speedman_27
Supreme Member
Να ήταν μόνο αυτό εδώ διάβασα σήμερα ότι η σανσα είχε κατάθλιψη στα πρώτα χρόνια της σεζόν.
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Game of Thrones: 21 throwbacks που μπορεί να σου ξέφυγαν από την πρεμιέρα
https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...nes-season-8-premiere-throwbacks.5489424.html
Εκτός αν μεταμορφωθεί σε white walkerΗ arya δεν μπορεί να κλασει μια στον night King. Γενικά κανένα μόνο ο bran πιστεύω.
Πρέπει να, έχει πρόσωπο από white WalkerΕκτός αν μεταμορφωθεί σε white walker

Ναι αλλά got είναι αυτοΠρέπει να, έχει πρόσωπο από white Walker
Δεν νιώθει ο night King. Είδες πόσο εύκολα έβγαλε από την μέση δρακο την άρια θα φοβηθεί.Ναι αλλά got είναι αυτο
Ναι νομίζω είναι πολύ πιο ισχυρός απ' όσο έχει αφήσει να εννοηθεί η σειρά...Δεν νιώθει ο night King. Είδες πόσο εύκολα έβγαλε από την μέση δρακο την άρια θα φοβηθεί.

Κυριακή Πάσχα θα έχουμε ανάσταση για εμάς και κηδείες στο westeros
Μάλλον θα έχουμε προετοιμασία για το 3ο αλλά όσο γίνεται αυτό καλό θα ήταν να γίνει και καμία έκπληξηΕ καλά δεν νομίζω κάτι θα βρουν για να χάσει. Ελπίζω στο δεύτερο να δούμε μάχη όχι μπλα μπλα πάλι.
Βασικά μια σκηνή ειναι που δείχνει έναν καταπέλτη και είναι μέρα (μάλλον η αυγή που λέει ο Τορμουντ) οι υπόλοιπες σκηνές δείχνουν προετοιμασίαΣτο δεύτερο δείχνει σκηνές μάχης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.