Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Inside the Episode (HBO)

Game of Thrones | Season 8 Episode 2 | Game Revealed (HBO) - 20 mins

Μπράβο ρε HBO !! :2thumb22sup:

Καταπληκτική παραγωγή !!

[FONT=&quot]Περίμενα κάτι καλύτερο από το 2ο ,γιατί είναι λίγα τα επεισόδια και η σεζόν είναι τελευταία .[/FONT]
[FONT=&quot]Μόνο στα τελευταία λεπτά είχε ενδιαφέρον με την αποκάλυψη του Τζον και την εισαγωγή της τελικής μάχης .[/FONT]

Και όπως είπε και ένας φίλος μου "Santa Barbara" έχει γίνει η σειρά στα 2 πρώτα επεισόδια. Πραγματικά περίμενα πολύ περισσότερα στις 2 πρώτες ώρες από ρηχές συναντήσεις, μισούς διαλόγους (Μπραν-Τζέιμι) και μπεκρουλιάσματα στο τζάκι.
Καταλαβαίνω ότι πρέπει να θυμηθούμε τους χαρακτήρες πάλι, γιατί πιθανότατα θα πεθάνει η πλειοψηφία αυτών, αλλά όχι και έτσι.
Τους λέει ο Μπραν ότι τον κυνηγάει ο White King και είναι σαν να τους είπε ότι ετοίμασε ποπ κορν, κανένα ενδιαφέρον γιατί γίνεται αυτό

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

[FONT="]Περίμενα κάτι καλύτερο από το 2ο ,γιατί είναι λίγα τα επεισόδια και η σεζόν είναι τελευταία .[/FONT]
[SPOILER][FONT="]Μόνο στα τελευταία λεπτά είχε ενδιαφέρον με την αποκάλυψη του Τζον και την εισαγωγή της τελικής μάχης .[/FONT][/SPOILER]

Και εγώ περίμενα κάτι περισσότερο. Νομίζω αυτό που ξεχώρισε ήταν η αποκάλυψη του Bran για τον Night King.

Από την βαθμολογία πάντως μέχρι στιγμής το 2ο άρεσε περισσότερο από το 1ο!
https://www.imdb.com/title/tt0944947/episodes?season=8&ref_=tt_eps_sn_8

Και γενικά αρέσουν τα επεισόδια, γιατί το καταλαβαίνω και εγώ ότι για τον περισσότερο κόσμο το GOT δεν είναι μόνο μάχες..
Κατ' τα άλλα όλες οι συναντήσεις που έγιναν τώρα, έγιναν κάτω από το βάρος των περιστάσεων!

Τώρα τα 4 τελευταία επεισόδια θα έχουν όλο το ζουμί για το τέλος της σειράς..

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν η ιστορία με τον Night King θα τελειώσει στα 3 & 4..
και η ιστορία με την Cersei στα 5 & 6 ..

ή ο Night King θα μας αποσχολήσει μέχρι το τέλος..

Για να δούμε!

Για τον Bran, αν και όλοι καταλαβαίνουν ότι κάτι ιδιαίτερο παίζει με αυτόν, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καλά τι έχει ζήσει,
και τι σημαίνουν όλα αυτά που λέει..

οπότε είναι φυσικό να μην έχουν να πουν πολλά πράγματα πάνω σε αυτά..
Μόνο ο Sam μπόρεσε να πει 2-3 πράγματα! :cool:

...

Και οι αντιδράσεις στο Bar μέρος 1ο! :D

Αυτό που αναρωτιέμαι είναι εάν η ιστορία με τον Night King θα τελειώσει στα 3 & 4..
και η ιστορία με την Cersei στα 5 & 6 ..

ή ο Night King θα μας αποσχολήσει μέχρι το τέλος..

Για να δούμε!

:D

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Night King δεν θα πάει καν στο Winterfell. Ότι θα πάει στο Kings Landing. Οποτε θα το πάμε μέχρι τέλους μαζί του.

Το ελπιζω, γιατί θέλουμε night King μέχρι τέλος

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Night King δεν θα πάει καν στο Winterfell. Ότι θα πάει στο Kings Landing. Οποτε θα το πάμε μέχρι τέλους μαζί του.

Έχουν καμία θεωρία γιατί θέλει να πάει εκεί.. ?

Εδώ στην μία θεωρία υπάρχει ο Bran..
στην άλλη που έβαλα, υπάρχουν τα ιερά δέντρα.. όπου ξεκίνησε η ιστορία του Night King..

Έχουν καμία θεωρία γιατί θέλει να πάει εκεί.. ?

Εδώ στην μία θεωρία υπάρχει ο Bran..
στην άλλη που έβαλα, υπάρχουν τα ιερά δέντρα.. όπου ξεκίνησε η ιστορία του Night King..

“When the army of the undead line up for the Battle of Winterfell, the Night King and his zombie dragon will not be there. Instead, he will already be near to his next target...King’s Landing. If you play out what the Battle of Winterfell would be like in your head if the NK+Viserion would be there...it would be easy for Drogon/Rhaegal to take out the zombie dragon; it’s 2v1 and wights all can be killed by fire...including Viserion. It would not be difficult to simply fly up to Viserion and breathe fire on him, and that would be that. THE NIGHT KING IS NOT STUPID, not enough to kamikaze his most powerful asset. If you have a superweapon that you can’t use against a particular target, then you find a different target."

The theory also speculates that the living will actually win the Battle of Winterfell, only to find out that there’s an even bigger army of the dead coming from King’s Landing.

https://www.cosmopolitan.com/entert...e-of-thrones-night-king-kings-landing-theory/

Εγώ είμαι πολύ περίεργος να δω αν τα υποτιθέμενα leaks που έγιναν το 2017 επαληθευτούν:

Στην μάχη του Winterfell νικούν οι ζωντανοί με μεγάλες απώλειες όπως Dany και Rhaegal ο οποιος παλεύει με τον Vicerion και πεθαίνουν και οι 2. Μετά ο John παίρνει τον Drogon και πάει στο Kings Landings.

Χαχαχα.. εντάξει, καλή είναι και αυτή η θεωρία! :cool:
Δεν την είχα προσέξει..

Στο επόμενο θα δούμε εάν παίζει! :cool:

Βέβαια με αυτή την θεωρία ίσως καταργούνται πολλές θεωρίες που έχουν σχέση με το τέλος της Cersei! :cool:

Υπάρχει μια θεωρία όπου ο Night's King θέλει να πάει σε ένα νησάκι που βρίσκεται κοντά στα Riverlands ώστε να λύσει τα μάγια
Βέβαια αυτό στη σειρά δεν ξέρω αν το δούμε

Θα είναι χαζομάρα να μην πάρει μέρος στον πόλεμο η cersei

Υπάρχει μια θεωρία όπου ο Night's King θέλει να πάει σε ένα νησάκι που βρίσκεται κοντά στα Riverlands ώστε να λύσει τα μάγια
Βέβαια αυτό στη σειρά δεν ξέρω αν το δούμε

Είναι η θεωρία που έβαλα τελευταία εδώ..
https://avclub.gr/forum/showthread....oilers?p=1058318276&viewfull=1#post1058318276

Πολύ καλή, και είδαμε τώρα κάποια στοιχεία που ίσως την ενισχύουν με κάποιο τρόπο..

Θα είναι χαζομάρα να μην πάρει μέρος στον πόλεμο η cersei

H Cersei πρέπει να πολεμήσει με την Dany.. αυτό έχει ενδιαφέρον!

Να πολεμήσει με όλους δεν γίνεται..
αλλιώς, άντε να γλυτώσει από τον King και να τρέχει να κρυφτεί.. :p

....

Η Maisie Williams νόμιζε ότι η ******* της σκηνή ήταν φάρσα, είμαστε όλοι η Maisie Williams.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...-of-thrones-arya-stark-sex-scene.5495593.html

:laugh:

Δηλαδη να μην δει καθόλου τον night King η cersei χαζομάρα. Θα γίνει ένας πόλεμος και δεν θα έχει ιδέα πως είναι.

Δηλαδη να μην δει καθόλου τον night King η cersei χαζομάρα. Θα γίνει ένας πόλεμος και δεν θα έχει ιδέα πως είναι.

Λες να τον δει και να κα****σει γιατί αυτή φτιάχνεται με την δύναμη που έχει ένας άντρας

Λες να τον δει και να κα****σει γιατί αυτή φτιάχνεται με την δύναμη που έχει ένας άντρας
Θα ήθελα να βάλει το βουνό να παλέψει να ρίξω γέλιο