Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Χα! :cool:

Game Of Thrones season 8: Melisandre may have revealed a death to come in episode 3

https://metro.co.uk/2019/04/24/game...re-may-revealed-death-come-episode-3-9298533/

Για να δούμε εάν θα γίνει χαμός και στις κρύπτες.. :cool:

Wights, Lightbringer, and the prince who was promised might all lead to a tragic conclusion for Game Of Thrones

https://www.avclub.com/wights-lightbringer-the-prince-who-was-promised-might-1798505293

Εντάξει.. τώρα ανατρίχιασα !!! :eek:

Άρχισα να ψάχνω για το σπαθί Lightbringer..

και την πιθανότητα να μην σκοτώνεται ο Night King απλά με το Βαλυριανό Σπαθί ή με Dragonglass..
από τα χέρια του John.. το πιθανότερο βέβαια..
αλλά να χρειάζεται κάτι ισχυρότερο.. το οποίο απαιτεί..

.. την θυσία της Dany!! :eek:

Και από μία πλευρά όλα αυτά ίσως να συνδέονται με την Melisandre..
Και μην ξεχνάμε ότι όπως φαίνεται οι παραγωγοί είπαν ότι το τέλος ίσως να είναι γλυκόπικρο..

Ice and Fire!!

Και η πλάκα είναι ότι το σενάριο αυτό λύνει "εύκολα" την επιλογή ποιος θα κάτσει στον θρόνο..
δικαιωματικά μάλιστα χωρίς άλλα παρατράγουδα..

Last edited by a moderator:
Να πω την αλήθεια δεν σας καταλαβαίνω εσάς που ψάχνετε και διαβάζετε θεωρίες επί θεωριών για το τι μπορεί να γίνει..

Τα θεωρώ όλα αυτά χαμένο χρόνο τη στιγμή που τα επεισόδια είναι γυρισμένα. Απλά προσθέτουν "θόρυβο" στην όλη ιστορία IMHO.

Εντάξει η πραγματικότητα είναι ότι πολλές θεωρίες βασίζονται σε πράγματα που έχουν παρουσιαστεί ή ειπωθεί στην σειρά..
και από μία άποψη νομίζω έχει την μαγεία του να προσπαθήσεις να συνδυάσεις αυτά τα πράγματα.. :cool:

γιατί στην εντελώς άλλη περίπτωση κάθεσαι απλώς και χαζεύεις την σειρά, και ότι γίνεται.. :p

χωρίς πολύ σκέψη..

58734103_10158932116061840_5178626378718773248_n.jpg

Χαχαχα..

απλά το μόνο κακό είναι ότι μισώ το κρύο..
γουστάρω τροπικά κλίματα!! :p

Εντάξει η πραγματικότητα είναι ότι πολλές θεωρίες βασίζονται σε πράγματα που έχουν παρουσιαστεί ή ειπωθεί στην σειρά..
και από μία άποψη νομίζω έχει την μαγεία του να προσπαθήσεις να συνδυάσεις αυτά τα πράγματα.. :cool:

γιατί στην εντελώς άλλη περίπτωση κάθεσαι απλώς και χαζεύεις την σειρά, και ότι γίνεται.. :p

χωρίς πολύ σκέψη..

Εχμ.. το "χωρίς πολύ σκέψη" βασικά είναι προαπαιτούμενο για να δει κανείς μια σειρά με δράκους και απέθαντους.. :p

Όλοι συζητάνε για το ποιοι θα πεθάνουν, εγώ θα ρωτήσω ποιοι γνωστοί μας θα είναι μαζί με τον στρατό του Night's King πριν και μετά τον πόλεμο?

Μάλλον θέλει να πει ότι απλά θα υπάρξουν δυνατές σοκαριστικές σκηνές γενικά..
αλλά μάλλον αυτό το περιμένουμε.. έτσι και αλλιώς!

Πιθανόν όλο και κάποιος κεντρικός χαρακτήρας να..

γίνει "ζόμπι"..

Όλοι συζητάνε για το ποιοι θα πεθάνουν, εγώ θα ρωτήσω ποιοι γνωστοί μας θα είναι μαζί με τον στρατό του Night's King πριν και μετά τον πόλεμο?

Νομίζω ότι και να ειναι με τον Night King, δεν θα έχει και πολύ σημασία πλέον.. :p

...

Αν θυμάμαι καλά η πρώην του John έχει γίνει ζόμπι ??

Το πρόβλημα με τη στρατηγική του Winterfell
Όταν ο Bran βγάζει το πλάνο αντί των καλύτερων στρατηγών του Westeros.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...interfell-white-walkers-strategy.5496007.html

Λέτε να τους κάψει όλους ο Bran ?? :p

....

armor2.jpg

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο από τον George R.R. Martin art από το βιβλίο του ‛The World of Ice and Fire’, o Balerion,
ο πιο δυνατός από τους τρεις δράκους του Aegon, φορούσε πανοπλία (βλέπε παραπάνω).

Α
υτό είναι όντως ενδιαφέρον.. πως και δεν το κάνανε και τώρα ? :p

Σε ένα όραμα του bran δείχνει ένα δράκο πάνω από το Kings landing

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ένα όραμα του bran δείχνει ένα δράκο πάνω από το Kings landing

Aυτό πιστεύω θα γίνει.

Και η Cersei χωρίς να το θέλει θα προσφέρει μεγάλη εξυπηρέτηση στους άλλους, σκοτώνοντας τον δράκο του night king.

Θυμάστε την τεράστια βαλλίστρα που της έφτιαξε ο τρελός επιστήμονας?

Aυτό πιστεύω θα γίνει.

Και η Cersei χωρίς να το θέλει θα προσφέρει μεγάλη εξυπηρέτηση στους άλλους, σκοτώνοντας τον δράκο του night king.

Θυμάστε την τεράστια βαλλίστρα που της έφτιαξε ο τρελός επιστήμονας?

Στα credits του 2ου επεισοδιου αν θυμαστε οταν μπαινουν στα αδυτα του Kings landing το τελευταιο πλανο δειχνει ξανα την βαλιστρα και στο τελος εναν δρακο......

Θα το ξαναδουμε το patriot....απο αυτους που το εφτιαξαν. Αλλωστε εκει δεν ειναι και ο Μπεκρης που εχει το Know how του αντιεροπορικου ?

Στο τέλος του επεισοδίου...δεν έδειξε τους πάντες πάνω στα άλογα?

Εδειξε τα πρωτοπαλλικαρα του.

Τον αρχηγο επι δρακου οχι. Ισως οντως να χωριστηκαν στα 2 οι στρατιες του Night King (και για αυτο να επιβιωσουν ΟΡΙΑΚΑ καποιοι στο winterfell).

Ειναι νωρις για την τελικη αναμετρηση αλλα 3 επεισοδια τι θα κανουμε καλλιτεχνικο κους κους και μπυρες γυρω απο το τζακι ?

Στα credits του 2ου επεισοδιου αν θυμαστε οταν μπαινουν στα αδυτα του Kings landing το τελευταιο πλανο δειχνει ξανα την βαλιστρα και στο τελος εναν δρακο......

Όντως δείχνουν την βαλίστρα!
Αν και ο δράκος νομίζω είναι ένα κρανίο δράκου που είχαμε δει παλιά.. στο King's Landind δεν είναι.. ??

Πάντως νομίζω ότι εάν πάει ο King στο King's Landind θα πάει μόνος για να κάνει αιφνιδιασμό..
οπότε στην περίπτωση αυτή το κόβω χλωμό να φάνε τον δράκο του, και να μείνει μόνος μετά.. :cool:

Για να δούμε!

....

Στο Reddit κάποιοι λένε ότι το μικρό κορίτσι με το σημάδι που συνάντησε ο Davos είναι..

η Melisandre !

Δεν το πιστεύω.. αλλά να δούμε.. :cool:

....

Θα δούμε το 3ο.. και μετά δεν θα βλέπουμε την ώρα για το 4ο.. :p
μετά το 5ο... και μετά το 6ο..

Θα μας "κάψουν" για έναν ολόκληρο μήνα! :p

Η βαλλίστρα δεν είναι αυτή που χρησιμοποίησε ο Bronn εναντίον του Drogon?
Σίγουρα θα την ξανά χρησιμοποιήσουν είτε στον Vicerion είτε στον Drogon.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να θυμίσω πάντως και το όραμα της Dany στην αίθουσα του θρόνου! :cool:
Για να δούμε θα καταστραφεί όντως.. και θα έρθει χειμώνας ? :p

Εάν ήμουν ο King πρώτα θα έκανα επίθεση στα πλοία.. και μετά στον θρόνο! :cool:

....

Vader... ακόμη κρατάς, για την Δευτέρα ?? :p

Το κρανίο που πάει η βαλιστρα είναι αυτό που υπάρχει στο υπόγειο κάτω από το Kings landing