Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Βλέποντας τη συμπεριφορά του Γιωργάκη αφού έγινε παχιά η αγελάδα για άρμεγμα έχω τις αμφιβολίες μου, με κυριότερη ΑΝ θα τελειώσουν ποτέ τα βιβλία (είτε εσκεμμένα, είτε να μη προλάβει)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βλέποντας τη συμπεριφορά του Γιωργάκη αφού έγινε παχιά η αγελάδα για άρμεγμα έχω τις αμφιβολίες μου, με κυριότερη ΑΝ θα τελειώσουν ποτέ τα βιβλία (είτε εσκεμμένα, είτε να μη προλάβει)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Έχει νομίζω 2-3 συγγραφείς και ότι και να γίνει ακόμα και να πεθάνει τους έχει δείξει το δρόμο
Απ' ότι λένε το επόμενο βιβλίο είναι έτοιμο

Άσχετη ερώτηση της μέρας.. Τα βιβλία που τα προμηθεύεται κανείς; Είναι στα ελληνικά;

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Εγώ τα έχω σε pdf στα ελληνικά
Αν θέλεις τα ανεβάζω (πχ στο sendspace) και σου στέλνω το link

Αν δεν σου είναι κόπος για παραλία ότι πρέπει πιστεύω... :)

Αρκετά, αφού μέχρι εκεί που έχουν σταματήσει ήταν πολύ καλύτερα απ' τη σειρά οπότε δε νομίζω να μην συνεχίσουν ετσι

Τα έχεις διαβάσει όλα; Γιατί η άποψή μου είναι ότι τα πρώτα 3 ήταν αριστουργηματικά, αλλά τα 4 και 5 (ειδικά το 4ο) ήταν άθλια!

Τα έχεις διαβάσει όλα; Γιατί η άποψή μου είναι ότι τα πρώτα 3 ήταν αριστουργηματικά, αλλά τα 4 και 5 (ειδικά το 4ο) ήταν άθλια!
Ναι όλα
Το 4ο ήταν καλό αλλά αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο πιο κουραστικό από τα άλλα αλλά όχι άθλιο

Εντάξει τα βιβλία είναι βιβλία..
(Μου είχε έρθει διαφημιστικό από το Public για τα βιβλία..)

αλλά για την σειρά, μιλάμε για την καλύτερη σειρά που έχει βγει έως τώρα στην TV !!

Καλύτερη και από το Lost κατά γενική ομολογία !!! :p

Lost - 8.4/10 - 452,462 votes!

GOT - 9.5/10 - 1,450,954 votes!

Η πιο ακριβή σειρά μπορεί. Η πιο δύσκολη σε γυρίσματα επίσης μπορεί. Η καλύτερη σειρά σίγουρα όχι. Υπάρχουν σαφώς πολύ καλύτερες με αρχή, μέση και τέλος (σημαντικό αυτό) και ενδεικτικά θα αναφέρω "Fringe" και "Breaking Bad". Φυσικά υπάρχουν και άλλες.

Η πιο ακριβή σειρά μπορεί. Η πιο δύσκολη σε γυρίσματα επίσης μπορεί. Η καλύτερη σειρά σίγουρα όχι. Υπάρχουν σαφώς πολύ καλύτερες με αρχή, μέση και τέλος (σημαντικό αυτό) και ενδεικτικά θα αναφέρω "Fringe" και "Breaking Bad". Φυσικά υπάρχουν και άλλες.

True Detective Season 1.

Westworld Season 1

Οκ εντυπωσιακή σειρά όσον αφορά τα γυρίσματα το got αλλά απέχει πολύ για καλύτερη σειρά ever
Τα votes δεν λένε και πολλά γιατί σήμερα είναι της μόδας ενώ κάποτε δεν υπήρχαν

Βάλτε βαθμολογίες.. βάλτε τηλεθεάσεις.. βάλτε δίκτυα ανά τον κόσμο.. βάλτε πωλήσεις.. βάλτε αριθμό σε D/Ls.. βάλτε φαινόμενο..

δεν ξέρω, αλλά νομίζω δύσκολα την χτυπάει άλλη σειρά συνολικά!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σειρές, αλλά για κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο/λόγο.

Γενικά όταν διαβάζω να λένε κάπου για σειρά φαινόμενο, συνήθως την συγκρίνουν με το Lost..
με το οποίο όμως πιστεύω ότι χάνει σίγουρα συνολικά..

Το έχω δει όλο, αλλά η γενική αίσθηση που μου άφησε δεν ήταν ιδιαίτερα καλή..

Βάλτε βαθμολογίες.. βάλτε τηλεθεάσεις.. βάλτε δίκτυα ανά τον κόσμο.. βάλτε πωλήσεις.. βάλτε αριθμό σε D/Ls.. βάλτε φαινόμενο..

δεν ξέρω, αλλά νομίζω δύσκολα την χτυπάει άλλη σειρά συνολικά!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλες πολύ καλές σειρές, αλλά για κάποιο συγκεκριμένο στοιχείο/λόγο.

Γενικά όταν διαβάζω να λένε κάπου για σειρά φαινόμενο, συνήθως την συγκρίνουν με το Lost..
με το οποίο όμως πιστεύω ότι χάνει σίγουρα συνολικά..

Το έχω δει όλο, αλλά η γενική αίσθηση που μου άφησε δεν ήταν ιδιαίτερα καλή..
Σύμφωνα με το imdb η καλύτερη ταινία είναι το Shawshank Redemption...
Δεν λέω πολύ καλή ταινία αλλά όχι όλων των εποχών...
Είναι τελείως υποκειμενικό το ποια είναι καλύτερη σειρά ή ταινία

wvt66z80vtu21.jpg

Μπρρρρρρ..... :p