Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Από ότι διαβάζω σε διαφορά site
θα υπάρχει διάσπαση δυνάμεων.. Φαίνεται ο John (και δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι Σταρκ) δεν κατεβαίνουν με Dani
Το κάστρο θα είναι γεμάτο εξελιγμένες βαλλιστρες. Παίζει να ξαναδούμε υγρό πυρ αλλά χωρίς να ξέρουμε ποιον θα συμπαρασύρει..
Θανάτους θα έχουμε αρκετούς

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Θα θέλει ξένους διαιτητές για να κατέβει ο Jon

Ε ναι φαίνεται να μουλάρωσε.. Έναν σκοπό είχε του το έκλεψε με πέτσινο η Αρυα.. Τι τον νοιάζει η λίγδα του Kings Landing;

Και εγώ είμαι πολύ δυσαρεστημένος αλλα αυτό είναι υπερβολή.

Το χειρότερο επεισόδιο στο GOT έχει βαθμολογία 8.1 ..

Είμαστε στο 8.6 .. δεν υπάρχει πρόβλημα! :p

Μία περίπτωση υπάρχει για μένα.. για να θάψω το GOT..
να ανέβει στον θρόνο η Cersei.. ή ο Euron!! :p

Αν και μου άρεσε και αυτό που λέει το άρθρο που έβαλα σήμερα... :p

Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερη μοίρα για τη χρυσή κόρη των Lannister από μια εξορισμένη, άκληρη, πάμφτωχη Cersei.

Ένα νέο "Walk of Shame"!! :cool:

Sansa με Tyrion να είναι το Χέρι,Jon στον βορρά, Dany πεθαίνει,Arya γυρολόγος,Cersei πεθαίνει, Jaime ή πεθαίνει ή πάει άρχοντας στο Casterly Rock, Brien πεθαίνει, Μπραν είπαμε σπηλιά

Πιο κατάλληλος είναι ο bran που βλέπει και το μέλλον. Όποιος κάνει μαλάκια θα το βλέπει

Από ότι διαβάζω σε διαφορά site
θα υπάρχει διάσπαση δυνάμεων.. Φαίνεται ο John (και δεν ξέρω αν και οι υπόλοιποι Σταρκ) δεν κατεβαίνουν με Dani
Το κάστρο θα είναι γεμάτο εξελιγμένες βαλλιστρες. Παίζει να ξαναδούμε υγρό πυρ αλλά χωρίς να ξέρουμε ποιον θα συμπαρασύρει..
Θανάτους θα έχουμε αρκετούς

Στο trailer του 4 αν προσέξετε αφήνει την εντύπωση ότι πρέπει να υπάρχει κάποια ψυχρα η διάσταση απόψεων μεταξύ της Dany και του John. Σε καμια φάση δεν τους δείχνει μαζί. Όταν κάνει την ομιλία της διπλα της είναι μονο η Misandei και ο Varys. Ούτε καν ο Tyrion.

Στο μερος που ηταν ο Μπραντ οι νεκροι εφτασαν αφου ειχαν καταλαβει το καστρο,δεν πηγαν εξ αρχης,ο ΝΚ ηθελε να παει αυτοπροσωπως αλλα ηταν απασχολημενος με τις αερομαχιες ,οταν τελειωσε μαλιστα πηγε περπατητος αφου δεν ειχε δρακο,προφανως η Αρυα ειχε ολο τον χρονο να παει πριν απο αυτους και να κρυφτει ενδεχομενως, ορμησε οταν παγωσαν ακινητοποιηθηκαν απο τον ΝΚ, οποτε δεν βλεπω κανεναν παραλογισμο για το πως εφθασε και ορμησε
να μου πειτε οτι ο Μπραντ απλα περιμενε στο ξεφωτο με 10 νοματαιους και τον Θιον,αυτο ναι ειναι πιο παραλογο...

Στο μερος που ηταν ο Μπραντ οι νεκροι εφτασαν αφου ειχαν καταλαβει το καστρο,δεν πηγαν εξ αρχης,ο ΝΚ ηθελε να παει αυτοπροσωπως αλλα ηταν απασχολημενος με τις αερομαχιες ,οταν τελειωσε μαλιστα πηγε περπατητος αφου δεν ειχε δρακο,προφανως η Αρυα ειχε ολο τον χρονο να παει πριν απο αυτους και να κρυφτει ενδεχομενως, ορμησε οταν παγωσαν ακινητοποιηθηκαν απο τον ΝΚ, οποτε δεν βλεπω κανεναν παραλογισμο για το πως εφθασε και ορμησε
να μου πειτε οτι ο Μπραντ απλα περιμενε στο ξεφωτο με 10 νοματαιους και τον Θιον,αυτο ναι ειναι πιο παραλογο...
Εμένα η ένσταση μου είναι γιατί ο ΝΚ πήγε στον Μπραν πρώτου καθαρίσει τα πάντα και επίσης τι φοβήθηκε και ήθελε να καθαρίσει αυτός τον Μπραν, υπήρχε κάτι που μπορουσε να του κάνει ο Μπραν?

Πάντως βλέποντας το παρακάτω μου κάνει εντύπωση πως στο διάολο θα κάνουν επική μάχη με δαύτους; Που κανονικά ούτε οι μισοί δεν έπρεπε να έχουν επιζήσει.. Καλά αν είναι άλλοι τόσοι και παραπάνω μέσα θα είναι γελοίο

189c71bba6b6b1f18d3ee3b861cbe5a4.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Δεν δείξανε κάτι γιατί θα το ψιλιαζόμασταν..
θέλανε να το κάνουν πολύ ξαφνικό! :cool:

Όλοι οι φανς ήταν γενικά σε απόγνωση!! :p
Η αντίδραση στο Bar τα λέει όλα! :p

https://avclub.gr/forum/showthread....oilers?p=1058322156&viewfull=1#post1058322156

Τι δηλαδή ;
Δεν το περιμέναμε;
Αφου η Melisandre μας το ειπε.. ( στο 53’)
Arya Stark: Eίπες
ότι θα συναντηθούμε ξανά.
Melisandre: Και να 'μαστε.
Στο τέλος του κόσμου.
Arya Stark: Είπες ότι θα έκλεινα
πολλά μάτια για πάντα.
Και σ' αυτό είχες δίκιο.
Melisandre: Μελιά μάτια…
…πράσινα μάτια…
και γαλανά μάτια.
Τι λέμε στον Θεό
του Θανάτου;
Arya Stark: Όχι σήμερα.

Τελικα οσο το σκέφτομαι τσαμπα επιπλέον ωρα στο επεισόδιο βάλανε.

ΥΓ
Κλαιω με το βιντεακι

Και αυτό με τα πράσινα μάτια.. Όλοι ξέρουν πλέον ότι θα φάει την Σερσει. Και να την φάει όχι βλακείες να πάρει το kill άλλος. Η ισχύουν οι προβλέψεις η καθόλου. Όχι κατά το δοκουν. Αφού έβγαλε σπόιλερ η Μελισαντρε θα το τηρήσεις μέχρι τέλους

Το πιασα οταν το ειπε η Μελισαντρε, περιμενα μαλιστα οτι η αρυα ειχε ντυθει Μπραντ.
Επισης για τα προηγουμενα
δεν ειχαν μεινει και τοσοι πολλοι νεκροι μετα την καταληψη του καστρου
,στηνβιβλιοθηκη βλεπουμε 3-4,στους ηρωες που ακομα μαχονται ερχονται ενας ενας,
ο τζονυς παει να κυνηγησει τον ΝΚ και αυτος για να αμυνθει ανασταινει βορειους γιατι οι δικοι του ειναι ψοφιοι απο δρακογυαλο,και με αυτους παει στον Μπραντ

Και αυτό με τα πράσινα μάτια.. Όλοι ξέρουν πλέον ότι θα φάει την Σερσει. Και να την φάει όχι βλακείες να πάρει το kill άλλος. Η ισχύουν οι προβλέψεις η καθόλου. Όχι κατά το δοκουν. Αφού έβγαλε σπόιλερ η Μελισαντρε θα το τηρήσεις μέχρι τέλους

Θυμασαι εσυ εαν εχει φαει πιο πριν πρασινοματη-ματα η οχι?εγω δεν θυμαμαι..μπορει και να χει φαει ηδη.

Last edited by a moderator:
Καλά γενικά δεν στέκει με τους νεκρούς.. Αφού τους είχαν πάρει παραμαζωμα πως ξαφνικά έμειναν λίγοι; Τους είχαν φάει όλους ο Τζέιμι και η παρέα του; Δεν έχει λογική αυτό ακόμη και όταν τους ανασταίνει βλέπεις μέσα στο κάστρο μόνο τους βασικούς ήρωες και κανα 2-3 άλλους για το ξεκάρφωμα. Από χιλιάδες ξαφνικά χάθηκαν όλοι.
Αυτό με την Μελισαντρε αν δεν γινόταν θα ήταν καλύτερα ακόμη και για τη συνέχεια..

Θυμασαι εσυ εαν εχει φαει πιο πριν πρασινοματη-ματα η οχι?εγω δεν θυμαμαι..μπορει και να χει φαει ηδη.

Δες εδώ και πες..

https://www.google.gr/amp/s/amp.pop...rones/characters-green-blue-brown-eye-colour/

Last edited by a moderator:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άσε που στο ίδιο επεισόδιο τα προηγούμενα kills ήταν νεκροί με μπλε μάτια.. Έπρεπε να είναι σώνει και καλά και ο ΝΚ;

Πάντως βλέποντας το παρακάτω μου κάνει εντύπωση πως στο διάολο θα κάνουν επική μάχη με δαύτους; Που κανονικά ούτε οι μισοί δεν έπρεπε να έχουν επιζήσει.. Καλά αν είναι άλλοι τόσοι και παραπάνω μέσα θα είναι γελοίο

Υπάρχει και άλλος στρατός που δεν έχει εμφανιστεί..
άμα δεις το άρθρο εδώ:

https://avclub.gr/forum/showthread....oilers?p=1058324946&viewfull=1#post1058324946

Να δούμε όμως! :cool:

Εμένα η ένσταση μου είναι γιατί ο ΝΚ πήγε στον Μπραν πρώτου καθαρίσει τα πάντα και επίσης τι φοβήθηκε και ήθελε να καθαρίσει αυτός τον Μπραν, υπήρχε κάτι που μπορουσε να του κάνει ο Μπραν?

Γιατί είχε πιστέψει ότι είχε ξεκαθαρίσει με όλους! :cool:

Και όντως όλοι ήταν παγιδευμένοι!
Την πάτησε όμως.. :p

Με τον Bran το ζήτημα ήταν προσωπικό..
και ήταν και αυτά που είπε ο Bran στο συμβούλιο..

Θα μπορούσαν πάντως ok να το είχαν αναλύσει περισσότερο..

Αυτό με το Μπραν δεν το κατάλαβε κανένας και ποτέ.. Τι προσωπικά είχαν; Τσακωμένοι από παλιά ήταν; Άμα έτρωγε τον Μπραν τι θα γινόταν θα σταμάταγε; Ούτε από που ήρθε μάθαμε ποτέ η τι ήθελε να κάνει..