Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Όσο το σκέφτομαι τόσο ...
μου φαίνεται ότι ο John Snow θα είναι ο next night King. Είναι ζωντανός νεκρός, τέλειωσε την χρησιμότητά του (όπως έλεγε και η Melisande, η πληγή ξανάρχισε να ενοχλεί και ο Τormund πέταξε ένα you have the true north in you όταν ο John του είπε ότι θα ήθελε να πάει μαζί του.

Συμφωνώ όπως λένε στο OneMan ότι εάν το τραβήξουν και άλλο το πράγμα θα ξεφτιλήσουν
τον χαρακτήρα της Dany.. και δεν το αξίζει..

Εντάξει, τόσα πράγματα έκανε στην σειρά.. εκείνη φταίει που στο παραπέντε ο John ανακαλύπτει ποιος είναι.. ?

Άσε που ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα.. μιά χαρά ήταν.. άλλοι πάνε να του φορτώσουν προβλήματα!

....

Μετά από το σημερινό.. βγάζω από επιλογή για τον θρόνο Sansa.. και Arya (εκ' των πραγμάτων..)
οπότε η επόμενη επιλογή μετά από Dany/John (όπου κάποιοι πάνε να τους κάνουν δραματική ιστορία..)

είναι ο Bran!! :p

Ρε η τυπισα δεν πάει καλά.. Γυαλίζει το μάτι της από την εξουσία. Δεν την νοιάζει τίποτα δε πάει να κάψει χιλιάδες αθώους ζωντανούς αρκεί να κάτσει στο θρόνο.. Σαν τον πατέρα της mad queen
Κάνει μπαμ ότι λίγα τα ψωμιά της πάντως να την μισήσει ο κόσμος πρώτα να μή φανεί.. Έξυπνο αυτό
Η βαθμολογία στο IMDb σε ελεύθερη πτώση εντομεταξυ

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Game of Thrones, ‛The Last of the Starks’: Ο άνθρωπος που δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς
Όσα είδαμε στο 4ο επεισόδιο της 8ης σεζόν "Game of Thrones".

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...nes-the-last-of-the-starks-recap.5505681.html

"Θυμάστε τις τηλεταινίες που έφτιαχνε κάποτε το MEGA όταν μια σειρά επέστρεφε μετά από πολύ καιρό και έπρεπε να παίξουν κάτι σαν σύνοψη για τους θεατές που είτε δεν είχαν δει,
είτε δεν θυμόντουσαν τα προηγούμενα επεισόδια;
Το δεύτερο μέρος του 4ου επεισοδίου ήταν σαν ακριβώς μια τέτοια μονταρισμένη τηλεταινία από μια χαμένη σεζόν που το ΗΒΟ αποφάσισε να μην προβάλει ποτέ."

Τα πήρανε και άλλοι με τους παραγωγούς.. :p

Εεε.. μα όσο έβλεπα το επεισόδιο... έλεγα μπααα..
από άλλο επεισόδιο θα είναι οι σκηνές που είδα χθες στο Youtube!! :laugh:

Game of Thrones
‏Verified account @GameOfThrones

News from Winterfell.
The latte that appeared in the episode was a mistake.
#Daenerys had ordered an herbal tea.

https://twitter.com/GameOfThrones/status/1125502368056053762

Ψηφίστε τώρα.. Τσάι ή Καφέ ?? :p

Εγώ πάντως έπινα καφέ, το πρωί που το έβλεπα! :laugh:

Last edited by a moderator:
Πολύ μαλακία επεισόδιο...

οοοοοο Τζον είσαι τόσο καλός για βασιλιάς...
οοοοοο Ντανέρυς είσαι πολύ σκύλα ...
οοοοοο μήπως να παντρευτείτε??? να ησυχάσουμε όλοι....

ΟΥΣΤ...

Κοινώς...

Έρχεται η μεγάλη μάχη στο 5 ......

αααα...
και το χωρίς spoiler...

Χάθηκε και μια παρθενιά...

το χειρότερο επεισόδιο EVER...

Όταν πετάς ψηλά δεν αγναντευεις τον απέραντο ορίζοντα; Αυτοί τι στο διάολο βλέπανε; Τι φάση χαμηλή πτήση να μην τους πιάνουν τα ραντάρ;
Οι σκηνοθέτες είναι για τη μάχη του βατερλό. Θα βγάζανε τον Ναπολέοντα νικητή!!

Εγώ το είπα
ότι θα πάει ακλαφτος ο ένας δράκος

Το επεισόδιο είχε φοβερό φινάλε
όχι γιατί πέθανε η misandei αλλά γιατί κατάλαβε ακόμη και ο αδερφός της πως η αδελφή του είναι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει και δεν την νοιάζει ούτε το ίδιο της το παιδί
Η σειρά μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές . Αυτή τη στιγμή ο δράκος όχι μόνο δεν κάνει την διαφορά αλλά θα πρέπει να τον προστατέψουν αντί να τον χρησιμοποιήσουν...
Εγώ νομίζω ότι ήταν κρίσιμο επεισόδιο γιατί η Ντάνι άρχισε να ωριμάζει και να καταλαβαίνει ότι στον θρόνο δεν κάθεσαι με αγνές προθέσεις αλλά με αίμα .
8/10 από μένα και για κάνα δύο άλλα σημεία που ίσως αλλάξουν την έκβαση για το μέλλον της Ντάνι και του Τζον . Το είπα ότι αυτοί οι δύο δεν είναι τα φαβορί πλέον.

Εγώ το είπα
ότι θα πάει ακλαφτος ο ένας δράκος

Το επεισόδιο είχε φοβερό φινάλε
όχι γιατί πέθανε η misandei αλλά γιατί κατάλαβε ακόμη και ο αδερφός της πως η αδελφή του είναι ο χειρότερος άνθρωπος που υπάρχει και δεν την νοιάζει ούτε το ίδιο της το παιδί
Η σειρά μας έχει συνηθίσει σε ανατροπές . Αυτή τη στιγμή ο δράκος όχι μόνο δεν κάνει την διαφορά αλλά θα πρέπει να τον προστατέψουν αντί να τον χρησιμοποιήσουν...
Εγώ νομίζω ότι ήταν κρίσιμο επεισόδιο γιατί η Ντάνι άρχισε να ωριμάζει και να καταλαβαίνει ότι στον θρόνο δεν κάθεσαι με αγνές προθέσεις αλλά με αίμα .
8/10 από μένα και για κάνα δύο άλλα σημεία που ίσως αλλάξουν την έκβαση για το μέλλον της Ντάνι και του Τζον . Το είπα ότι αυτοί οι δύο δεν είναι τα φαβορί πλέον.

+1

Ειδικά για την τελευταία σκηνή.
Ο Δράκος μια χαρά έφυγε, και στα βιβλία έχουν σκοτωθεί αρκετοί δράκοι με αυτό τον τρόπο. Το ότι σκοτώθηκε ο συγκεκριμένος μπορεί να σημαίνει μόνο ότι ο Τζον φεύγει πλέον απο τη σειρά επιλογής για το θρόνο, δε μπορεί να είναι πλέον δρακοκαβαλάρης. Ποντάρω σε Daenerys ως μοναχική πλέον, δίκαιη αλλά αυστηρή και άκαρδη βασίλισσα, με το Τζόν αυτοεξόριστο στο Βορρά, πέρα απο το Τείχος. Επίσης εξαιρετικές οι σκηνές των Τύριον και Βάρυς.

Όταν πετάς ψηλά δεν αγναντευεις τον απέραντο ορίζοντα; Αυτοί τι στο διάολο βλέπανε; Τι φάση χαμηλή πτήση να μην τους πιάνουν τα ραντάρ;

Εμμ, πλησίαζαν στον προορισμό τους, το Dragonstone. Κάπως έπρεπε να χάσουν ύψος για να προσγειωθούν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

+1

Ειδικά για την τελευταία σκηνή.
Ο Δράκος μια χαρά έφυγε, και στα βιβλία έχουν σκοτωθεί αρκετοί δράκοι με αυτό τον τρόπο. Το ότι σκοτώθηκε ο συγκεκριμένος μπορεί να σημαίνει μόνο ότι ο Τζον φεύγει πλέον απο τη σειρά επιλογής για το θρόνο, δε μπορεί να είναι πλέον δρακοκαβαλάρης. Ποντάρω σε Daenerys ως μοναχική πλέον, δίκαιη αλλά αυστηρή και άκαρδη βασίλισσα, με το Τζόν αυτοεξόριστο στο Βορρά, πέρα απο το Τείχος. Επίσης εξαιρετικές οι σκηνές των Τύριον και Βάρυς.
ούτε καν Ντάνι βλέπω . Ένα σημείο που λέω ότι μου άρεσε ήταν όντως οι συζητήσεις του Κοντού με τον Βαρυς. Εκεί στο τέλος με τα μάτια καταλάβαινες ότι ίσως η Ντάνι θα πρέπει να πεθάνει αν θέλουν δίκαιο Βασιλια και ενωμένα τα 7 βασιλεια. Θεωρώ δεδομένο ότι δε θα μείνει κανένας δράκος στο τέλος .
ο καθένας παίζει τον ρόλο του . Ο Τζον αναστήθηκε για να παίξει τον ρόλο του ίσως μέχρι εδώ και όχι μέχρι τον θρόνο . Η Ντάνι απέκτησε με μαγικό τρόπο τρεις δράκους που ίσως ήταν η μόνη δύναμη που θα μπορούσε να εκθρονίσει την Σερσει . Δεν σημαίνει ότι θα κάτσει και στον θρόνο . Ο μπραν έγινε αυτό που έγινε και αν μάλλον έχει και άλλο να δώσει στην σειρά καθοδήγησε την μάχη με τον NK και ανακάλυψε την καταγωγή του Τζον. Η εκπαίδευση της αρυα , η σκληραγωγηση της Σάνσα . Όλα θα δέσουν σε κάποιο μεγαλύτερο σχέδιο για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο . Και πιστεύω ότι δεν θα είναι πρωτοκλασατος ήρωας .

Πάντως πρόσεξα κάτι που μου φαίνεται για hint του τι θα συμβεί.

Βρε λέτε να πάρει το θρόνο ο Barathion
τώρα που δεν είναι πλέον bastard και ΔΕΝ θέλει να είναι και lord? Αυτό που ψάχνει ο ευνούχος.

Eγω σας το ειπα οτι αυτο βλεπω τελικα . Δυσκολα ευκολα βλεπω και την Αρυα διπλα του.

Τhe knife beneath the King

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Έλα ντε.
Ανοησίες για να φάνε τον δράκο και να έχει μια ακόμη δικαιολογία η Ντάνι για να λυσσαξει.
Όπως το πάει πολύ σύντομα θα φωνάξει και αυτή σαν τον πατέρα της "Φωτιά φωτιά μαδερ φακερς" και μάλλον δεν θα έχει άδικο.
Τέτοιοι που είναι όλοι τους , στάχτη και μπουρμπερη είναι το μόνο που τους αξίζει ( ε ναι δεν επιθυμώ πλέον happy end χώρια που δεν θα ταίριαζε με όσα μας έχουν δείξει ως τώρα).
Πάντως αυτόν που χαίρομαι λόγο το ότι δεν αγχώνετε, δεν αναρωτιέται για το μέλλον ( δεν ψάχνει για σποιλερ) είναι ο Μπραν.
Την περισσότερη ώρα την πέφτει ( γλαρωνει) και δεν βλεφαριαζει ούτε όταν ο ΝΚ είναι έτοιμος να τον θερίσει.
Πολύ μπροστά... σε πλοκή.

Ναι ο Μπραν είναι σε νιρβάνα φάση. Πιο zen πεθαίνεις. Μου άρεσε αρκετά το τελευταίο επεισόδιο.

Εμένα μου φάνηκε μια χαρά το επεισόδιο. Παρατηρώ πως αποδομείται σιγά σιγά ο χαρακτήρας της δρακομάνας, Δεν νομίζω να καθίσει στον θρόνο. Αυτό που ξεκίνησε ως εκπλήρωση κάποιου πεπρωμένου μεταλλάσσεται σε εξουσιομανία. The last of the Starbucks έπρεπε να είναι ο τίτλος.

Μέτριο για μένα το επεισόδιο με αρκετές προχειρότητες για να καλύψουν την διάρκεια.
-Επίθεση με δράκους σε ευθεία αντί να πάει από πίσω και να κάψει όλα τα πλοία, εντάξει να πω εδώ ότι είναι άσχετη.
-Η Σέρσει έχει ευκαιρία να ξεπαστρέψει τους πάντες έξω από τα τα τείχη (και τον δράκο καθιστό στα 300 μέτρα) και δεν κάνει κάτι
-Ο στόλος διακτινίστηκε και κανένας δεν ήταν μπροστά να ειδοποιήσει τους πίσω

Θα δούμε στο τέλος τον Μπραν να επιστρέφει στο παρελθόν και να αλλάζει κάτι, να σβήνεται ότι είδαμε και μετά να θυμόμαστε το Lost (και το βρισίδι που έπεσε τότε).

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

........
...................

Αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή για εμενα. Για κάποιο λόγο η παραγωγή αποφάσισε στο τελευταίο season να υποβαθμίσει τους δράκους και στην ουσία μονο για pet κάνουν τώρα. Κάθε επίθεση με αυτούς τώρα είναι επίθεση αυτοκτονίας. Σε πολλά forum μάλιστα γίνετε σύγκριση και στο μέγεθος τους που είναι αρκετά μικρότερο από τα τελευταία 2 season ενώ ολοι τους περίμεναν μεγαλύτερους φέτος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Για να πει η Missandei Dracarys, μάλλον καταλαβαίνουμε τι θα γίνει..

Χαχα.. μοναδικές οι αντιδράσεις στο Bar! :p

- Στο 3.03 .. δεν θέλω να βλέπω.. και κρύβετε πίσω από την βεντάλια της !! :laugh:

..............
Για να πει η Missandei Dracarys, μάλλον καταλαβαίνουμε τι θα γίνει..
.........

Σωστά, πως όμως? Εγώ υποψιάζομαι Drogon με πανοπλία. Όπως τους δράκους των προγόνων της.

Να μην μιλήσουμε λίγο για στρατηγική; Ποτέ κέρδισε κάτι η Ντάνι με στρατηγική; Τρεις δράκοι και αμέτρητες στρατιές και ντου όλοι μπροστά . Με μαγεία δηλαδή και αριθμητική υπεροχή .Από τότε που πάτησε το πόδι της στο westeros όλο πικρες τρώει. Η πρώτη μάχη που κέρδισε ήταν σε ανοιχτό χώρο , είχε 10πλαδιο στρατό και πήγε σαν μαγκιορα με τον ντρογκο μόνο που παραλίγο να τον χάσει κιόλας από το βέλος του μπρον.
Έστειλε τους ασπιλους να πάρουν την πόλη των λανιστερ και ο Γιουρον της έκαψε τα πλοία . Χιλιάδες χρόνια υπήρχαν οι δράκοι στο westeros , υπέθεσε κανείς ότι θα πάει σαν τον τον πρόγονο της μόνο με τους τρεις δράκους και θα τα σαρώσει ολα όπως τότε; Δεν το μάθανε το κόλπο οι γηγενείς; το μάθανε και για αυτό πήγε ακλαφτος . Γιατί δεν πήγε πίσω από τα πλοία; Γιατί δεν νιώθει το κορίτσι ρε . Εδώ πήγε να φάει βέλος στο δόξα πατρί τυφλωμένη από την στεναχώρια της . Ποια στρατηγική; Νομίζω ότι οι παραγωγη μας το δείχνει εδώ και πολλές σεζόν αλλά δεν το είχαμε καταλάβει ακόμη . Βασιλιάς δεν γίνεσαι από "δικαίωμα" αλλά αν ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι. Και η Ντάνι δεν ξέρει ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σωστά, πως όμως? Εγώ υποψιάζομαι Drogon με πανοπλία. Όπως τους δράκους των προγόνων της.

Αυτό όντως θα έλυνε κάμποσα θέματα!
Λέτε να το κάνουν τώρα.. αλλά που θα την βρούνε ??

Βέβαια ο άλλος δράκος την έφαγε και στο κεφάλι.. τόσο σημάδι !!!

Από το trailer του επόμενου βλέπουμε τον Euron να κοιτάει έναν συννεφιασμένο ουρανό! :cool:

Εμμ.. όταν έλεγα εγώ να τους κάνει επίθεση βράδυ!! :p

Αυτό όντως θα έλυνε κάμποσα θέματα!
Λέτε να το κάνουν τώρα.. αλλά που θα την βρούνε ??

Βέβαια ο άλλος δράκος την έφαγε και στο κεφάλι.. τόσο σημάδι !!!

Από το trailer του επόμενου βλέπουμε τον Euron να κοιτάει έναν συννεφιασμένο ουρανό! :cool:

Εμμ.. όταν έλεγα εγώ να τους κάνει επίθεση βράδυ!! :p

Γιατί όχι, ο Balerion είχε..

Attachments

• Aegon_on_Balerion.jpg
    Aegon_on_Balerion.jpg
    113.9 KB · Views: 127