Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Σε καμία περίπτωση

απομόνωσες μια φράση, από ένα ολόκληρο κείμενο, για να αποδημήσεις, ούτε καν το κείμενο, αλλά το ήθος αυτού που το έγραψε.

απάντησα, ότι χρησιμοποιώντας την δικιά σου(ίδια) λογική, θα μπορούσα να πω ότι είσαι ένας ημιάσχετος μεσήλικας fanboy.

είναι ευγενικό να χαρακτηρίζεις κάτι/κάποιον ως άσχετο ή 8χρονο απομονώνοντας μια φράση από ένα κείμενο επειδή δεν συμφωνεί με την άποψη σου;

Καταρχήν δε μίλησα εγώ για 8χρονο, με μπερδεβεις με κάποιον άλλον. Ύστερα, ανεβάζεις ένα άκυρο κείμενο από το ιντερεντ με copy-paste και έχεις την απαιθιση να αφιερώσουμε μερικές ώρες από τι ζωή μας για να το αποδομισοουμε λέξη προς λέξη; Όχι δα! Εγώ τουλάχιστον έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου. Και που το διάβασα ολόκληρο πολύ ασχολήθηκα! Και δεν απομόνωσα μια φράση, ανάφερα μερικά χαρακτιριστικ παραδείγματα χάριν ευκολίας. Σιγά μη γράψω και διδακτορική διατριβή...

Έχουν πάντως δίκιο οι επικριτές των φαν, για τις δυσανάλογα υψηλές αξιώσεις που θέτουν οι τελευταίοι στους σεναριογράφοι της σειράς. Τι να κάνουν οι δόλιοι, σεναριογράφοι μιας τηλεοπτικής παραγωγής είναι, όχι λογοτέχνες. Πώς είναι δυνατόν να αξιώνεται από αυτούς βάθος και συνέπεια στη δημιουργία χαρακτήρων ανάλογο πχ ενός Ντίκενς; Ξεχνάμε τι είναι οι Μπένιοφ και Βάις; Είναι όπως το να κατανοούμε τη διαφορά μεταξύ ζωγράφου και ασπριτζή.

Πώς το θέλετε κυριά μου το δωμάτιο; Σι μπιζάκι; Σι μπιζάκι θα το κάνουμε.

Καταρχήν δε μίλησα εγώ για 8χρονο, με μπερδεβεις με κάποιον άλλον. Ύστερα, ανεβάζεις ένα άκυρο κείμενο από το ιντερεντ με copy-paste και έχεις την απαιθιση να αφιερώσουμε μερικές ώρες από τι ζωή μας για να το αποδομισοουμε λέξη προς λέξη; Όχι δα! Εγώ τουλάχιστον έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω με το χρόνο μου. Και που το διάβασα ολόκληρο πολύ ασχολήθηκα! Και δεν απομόνωσα μια φράση, ανάφερα μερικά χαρακτιριστικ παραδείγματα χάριν ευκολίας. Σιγά μη γράψω και διδακτορική διατριβή...

Για 8χρονο μίλησα εγώ Κώστα, γιατί είδα ένα κείμενο ανάλογης ωριμότητας.

Του κακοφάνηκε τόσο πολύ που όπως έγραψε, δεν ξέρει ποιος είναι το 8χρονο (εγώ δηλαδή).

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Έχουν πάντως δίκιο οι επικριτές των φαν, για τις δυσανάλογα υψηλές αξιώσεις που θέτουν οι τελευταίοι στους σεναριογράφοι της σειράς. Τι να κάνουν οι δόλιοι, σεναριογράφοι μιας τηλεοπτικής παραγωγής είναι, όχι λογοτέχνες. Πώς είναι δυνατόν να αξιώνεται από αυτούς βάθος και συνέπεια στη δημιουργία χαρακτήρων ανάλογο πχ ενός Ντίκενς; Ξεχνάμε τι είναι οι Μπένιοφ και Βάις; Είναι όπως το να κατανοούμε τη διαφορά μεταξύ ζωγράφου και ασπριτζή.

Πώς το θέλετε κυριά μου το δωμάτιο; Σι μπιζάκι; Σι μπιζάκι θα το κάνουμε.

Το πρόβλημα εδώ Τάσο είναι ότι το έργο το ξεκίνησε να το γράφει ο Ντίκενς και κλήθηκε να το ολοκληρώσει ο Τοτός.

Σιγά μην είναι και Ντίκενς ο γεροξούρας. Απλώς η ανεπάρκεια των σεναριογράφων απέναντί του είναι τέτοια που καταφέρνει και βγάζει μάτι.

Τώρα εάν οι φαν τα βρίσκουν όλα ορθώς καμωμένα, φυσικά δικαίωμά τους, αλλά δεν είναι δυνατόν να ισοπεδωθούν όλοι οι συγγραφείς στο ζήτημα της ανάπτυξης των χαρακτήρων και της πλοκής. Το επόμενο βήμα θα ήταν να εμφανιζόταν από το πουθενά ένα διαστημόπλοιο όπως στο Life of Brian.

latest

Αλλά είπαμε. Τηλεοπτική σειρά είναι. Τόσο μπορούν τόσο κάνουν. Impossibilium nulla est obligatio.

...
Αλλά είπαμε. Τηλεοπτική σειρά είναι. Τόσο μπορούν τόσο κάνουν. Impossibilium nulla est obligatio.

Α γεια σου!

Και με τους περιορισμούς του budget κ.λπ. κ.λπ.

Έτσι. Άρα κοιτάξτε να το ευχαριστηθείτε όσο μπορείτε. Που θα το ευχαριστηθείτε. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνουν τόσο πιο παταγωδώς πέφτουν.
Ακόμη θυμάμαι το τέλος του Τζόφρι και ξερογλύφομαι.

To εχουμε δει και στην αληθινη ζωη ομως.

Παραμυθι χωρις δρακο στην κυριολεξια.

Στην α σταυροφορία όταν μπήκαν οι σταυροφόροι στην Ιερουσαλήμ έσφαξαν τους πάντες χωρίς διακρίσεις είτε μουσουλμάνοι είτε χριστιανοί είτε οτιδήποτε..
Η Ντανι από την άλλη είμαι σίγουρος ότι θα είπε αλλά κόπηκε «καμπανάκι και μλκς δεν έχει έτσι;»

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Το πρόβλημα εδώ Τάσο είναι ότι το έργο το ξεκίνησε να το γράφει ο Ντίκενς και κλήθηκε να το ολοκληρώσει ο Τοτός.

Ο Μάρτιν ξεκίνησε να γράφει ως Ντίκενς (περίπου) αλλά κατάληξε να γράφει ως Φώσκολος. Αν διαβάσεις τα τελευταία δυο βιβλία θα καταλάβεις τι εννοώ.

Είναι η τελευταία της λήψη δε σημαίνει ότι θα είναι και η τελευταία της σκηνή που θα δούμε στη σειρά.

Σωστά

Νομίζω όμως ότι μας δείχνει ότι η δράση θα συμβεί στον βορρά

Βρε λέτε η ξανθιά να τηρήσει την υπόσχεσή της να απαλλάξει τον κόσμο από ηγεμόνες?

Καθαρίζοντας τους όλους και τον εαυτό της μετά?

Κατάσταση Κουγκι και έτσι?

Δημιουργεί ένα hype όμως πλέον το last scene eh?
Εκτός και αν μπήκε επίτηδες για το δημιουργήσει χωρίς να σημαίνει τίποτα απολύτως ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Μπήκε ο ΝΚ μέσα της μάλλον αυτό παίζει...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk