Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
fdcc72601d969cf8885d528607b0477e.jpg

Χαχα καλό !!

Τι θα γίνει.... δεν θα ανοίξουν βαθμολογία για το φινάλε ??? :p

Περιμένουμε να ξαναψηφίσουμε! :p :laugh:

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Έτσι όπως είναι η τελευταία σεζόν αύριο δεν με νοιάζει όσα σποιλερς και να φάω...
Δεν πειραζει. Παλι θα κανει ρεκορ τηελεθεασης ολης της σειρας, οχι της σεζον.

Ο Sam θα παιξει και ρόλο στην παρωδία που θα δούμε σε κάποιες ώρες.. Πρέπει να έχει τρελό βύσμα στην παραγωγή αυτός ο άνθρωπος.. Ετπιμαστειτε για μεγάλο φιάσκο πάντως... 2/3 έχουν βγει τα leaks μένει το τελευταίο...και καλύτερο...

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δεν βαζεις το υπολοιπο 1/3 σε spoiler τωρα πριν το επεισοδιο να δουμε γιατι γκρινιαζεις και αν θα επαληθευτεις; Να δουμε αν εχει αλλο φιναλε και γκρινιαζεις και με αυτο...

Δεν βαζεις το υπολοιπο 1/3 σε spoiler τωρα πριν το επεισοδιο να δουμε γιατι γκρινιαζεις και αν θα επαληθευτεις; Να δουμε αν εχει αλλο φιναλε και γκρινιαζεις και με αυτο...

Δε βαριέσαι, ότι και να γίνει θα γκρινιάζει, αφού δεν τον προσέλαβαν για σεναριογράφο...

Who cares?

The producers.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Who cares?
Ειναι απλα ενδειξη οτι ακομη και αυτοι που γκρινιαζουν και ντεμεκ δεν τους αρεσει , θα τρεξουν να το δουν. Αν δεν τους αρεσε δεν θα εκαναν καν τον κοπο. Εγω πχ ξεκινησα να βλεπω το braking bad. Βαρεθηκα , δεν ειδα πανω απο τρια επεισοδια . Ουτε μπηκα να κραξω ουτε τιποτα.

Οπως και εγω γραφω στα @@ τα 6αρια που βαζουν μερικοι ( και 1 πριν καν προβληθουν ). Εγω στα χειροτερα της σεζον εχω βαλει 8 .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Ειναι απλα ενδειξη οτι ακομη και αυτοι που γκρινιαζουν και ντεμεκ δεν τους αρεσει , θα τρεξουν να το δουν. Α δεν τους αρεσε δεν θα εκαναν καν τον κοπο. Εγω πχ ξεκινησα να βλεπω το braking bad. Βαρεθηκα , δεν ειδα πανω απο τρια επεισοδια . Ουτε μπηκα να κραξω ουτε τιποτα.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, φαντάζομαι το ξέρεις κι ούτε απαιτούμε να είναι ίδιοι με εμάς...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, φαντάζομαι το ξέρεις κι ούτε απαιτούμε να είναι ίδιοι με εμάς...
Ουτε ολες οι σειρες ειναι για ολους. Αλλα δεν μπαινουμε να κραξουμε σε ολα τα φορουμ. Συνηθως μπαινουμε να γραψουμε για σειρες που μας αρεσουν. Καλη η κριτικη, αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι spam.

Ουτε ολες οι σειρες ειναι για ολους. Αλλα δεν μπαινουμε να κραξουμε σε ολα τα φορουμ. Συνηθως μπαινουμε να γραψουμε για σειρες που μας αρεσουν. Καλη η κριτικη, αλλα απο ενα σημειο και μετα ειναι spam.
Δεν αντιλέγω για παράδειγμα το Braking Bad για μένα ήταν απ' τις καλύτερες σειρές που έχω δει με επεισόδια χάλια αλλά και πολύ καλά και ένα τέλος πολύ ικανοποιητικό για πολλούς...
Στο got είχα πει εδώ και χρόνια ότι όσο περνούσαν οι σεζόν οι ψαλίδα σε σχέση με τα βιβλία άνοιγε και όσο άνοιγε πήγαινε προς το χειρότερο, έγινε περισσότερο χολυγουντιανη απ' όσο έπρεπε και στην τελευταία σεζόν φαίνεται πολύ η προχειρότητα στο σενάριο και η εστίαση στα εφφέ και στο να κάνουμε ρεκόρ...

Εσύ ρώτησες ποιος νοιάζεται κι εγώ σου απαντάω :nounder:
Εδώ μέσα εννοούσα αλλά μάλλον πρέπει να τα κάνω πενηνταρακια κάθε φορά

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Εδώ μέσα εννοούσα αλλά μάλλον πρέπει να τα κάνω πενηνταρακια κάθε φορά
Γιατι απασχολει καποιον εδω μεσα αν η σειρα βαθμολογειται με 6;

Στην πρωτη σεζον "Μπες βρε Ντανι στο KL και καψτα ολα!"
Στην ογδοη σεζον "Εκαψε το KL!!!Παει. Χαλασε η σειρα.. "

Να ρωτήσω κάτι. Ανοίγει η βαθμολογία στο imdb πριν καν προβληθεί το επεισόδιο;
Στα δυο προηγουμενα ειχε ανοιξει και ειχαν βαλει 1 καποιοι ωστε η βαθμολογια ηταν ηδη 6-7 πριν προβληθει...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Επειδή το ζήτησες δες το... Δεν το βάζω σε spoiler οποίος δεν θέλει δεν το ανοίγει.
Και εντελώς άκυρο αυτό με το braking bad. Άλλο να μην σου αρέσει μια σειρά και να την παρατάς και άλλο να βλέπεις 7 σεζόν μια χαρά και η τελευταία να είναι χάλια για τα δεδομένα
Και σιγά δεν κατάλαβα ασυλία έχουν οι συγγραφείς; Ο κόσμος κρίνει όπως κρίνει τον καθένα στη δουλειά του.. Ε για μένα και πολλούς άλλους η τελευταία σεζόν ήταν για τα μπετά τι να κάνουμε...

https://youtu.be/McSCt25wy_I

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Γιατι απασχολει καποιον εδω μεσα αν η σειρα βαθμολογειται με 6;

Στην πρωτη σεζον "Μπες βρε Ντανι στο KL και καψτα ολα!"
Στην ογδοη σεζον "Εκαψε το KL!!!Παει. Χαλασε η σειρα.. "

Στα δυο προηγουμενα ειχε ανοιξει και ειχαν βαλει 1 καποιοι ωστε η βαθμολογια ηταν ηδη 6-7 πριν προβληθει...

Ρε συ το σενάριο πάσχει, οι τηλεθεατές είναι αλλιώς συνηθισμένοι στο got και όλο αυτό ήταν λίγο απότομο...