Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Αυτό με το night Queen θα μου άρεσε πολύ

Αντίο ζωή

59d9913788606b870fe376e572fcc740.jpg

Last edited by a moderator:
Ρε συ το σενάριο πάσχει, οι τηλεθεατές είναι αλλιώς συνηθισμένοι στο got και όλο αυτό ήταν λίγο απότομο...
Εγώ δεν βλέπω τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους . Μάλιστα με αυτό τον κύκλο εξηγούνται πολλά κενά των προηγούμενων για την συμπεριφορά της Ντάνι και χαίρομαι για την ανατροπή του ότι κανένας από τα φαβορί δεν θα κάτσει στο θρόνο. ευτυχώς δηλαδή , γιατί τότε δεν θα ήταν got.

Επειδή το ζήτησες δες το... Δεν το βάζω σε spoiler οποίος δεν θέλει δεν το ανοίγει.
Και εντελώς άκυρο αυτό με το braking bad. Άλλο να μην σου αρέσει μια σειρά και να την παρατάς και άλλο να βλέπεις 7 σεζόν μια χαρά και η τελευταία να είναι χάλια για τα δεδομένα
Και σιγά δεν κατάλαβα ασυλία έχουν οι συγγραφείς; Ο κόσμος κρίνει όπως κρίνει τον καθένα στη δουλειά του.. Ε για μένα και πολλούς άλλους η τελευταία σεζόν ήταν για τα μπετά τι να κάνουμε...

https://youtu.be/McSCt25wy_I

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk
Δεν υπάρχει περίπτωση. είναι όλα πολύ προφανή και αναμενόμενα.

Όλοι λένε για bran στο θρόνο; εγώ θέλω να δω που θα καταλήξει η υπόθεση με bran και λογικά ποιος θα γίνει ο νέος night King αν υπάρξει

Δεν το είδα καλά όλο.. μόνο στο γρήγορο.. αλλά μάλλον θα ρίξω και εγώ 1/10 .. ???
(Απλά επειδή οι σεναριογράφοι καταστρέψανε λόγω βιασύνης μία πολύ καλή σειρά στο τέλος..)

Καμιά πρωτοτυπία.. ??

Περίεργο, ακόμη δεν βλέπω βαθμολογία στο Imdb..
https://www.imdb.com/title/tt6027920/?ref_=ttep_ep6

Για μένα ακόμη η Dany και ο John είναι στο Dragonstone.. :p
(Δεν έχουν πάει ακόμη στο King's..)

Δεν το είδα καλά όλο.. μόνο στο γρήγορο.. αλλά μάλλον θα ρίξω και εγώ 1/10 .. ???
(Απλά επειδή οι σεναριογράφοι καταστρέψανε λόγω βιασύνης μία πολύ καλή σειρά στο τέλος..)

Καμιά πρωτοτυπία.. ??

Περίεργο, ακόμη δεν βλέπω βαθμολογία στο Imdb..
https://www.imdb.com/title/tt6027920/?ref_=ttep_ep6

Για μένα ακόμη η Dany και ο John είναι στο Dragonstone.. :p
(Δεν έχουν πάει ακόμη στο King's..)

τι σημαινει βρε οτι το ειδες στα γρηγορα? :p

Πήδαγα στα γρήγορα τις σκηνές.. :p
όμως κατάλαβα τι γινόταν περίπου..

αλλά έβλεπα και τα "κεφάλαια" που έχει το επεισόδιο στον Player..

Βασικά όλες οι σκηνές είχαν διαρρεύσει..
τζίφος η μυστικότητα των παραγωγών.. :p

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...
https://www.imdb.com/title/tt6027920/reviews?ref_=tt_ov_rt

Γιατί την κρύβουν την βαθμολογία ???

Winter Is Coming !!

Τελικά δεν το κατάλαβα πως χειμώνιασε έτσι απότομα..

Ααα.. βρήκα και έναν χαρούμενο !! :p

0wbrnetf6az21-2.jpg

Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά...
https://www.imdb.com/title/tt6027920/reviews?ref_=tt_ov_rt

Γιατί την κρύβουν την βαθμολογία ???

Winter Is Coming !!

Τελικά δεν το κατάλαβα πως χειμώνιασε έτσι απότομα..

Ααα.. βρήκα και έναν χαρούμενο !! :p

0wbrnetf6az21-2.jpg

Απίστευτο!!

Πως να πιάσει βαθμολογία αφού όλοι σχεδόν ψηφίζουν 1 :flipout::flipout:
Εγώ πάντως μετά το τρίτο και μετά ξενέρωσα τελείως. Το τελευταίο δεν μπορώ να πω ότι ήταν και τόσο χαλι.
Η αλήθεια όπως τα έκαναν δεν μπορούσε να έχει και κάτι καλύτερο στο τέλος.

Μια χαρά περάσαμε 8 χρόνια. Τώρα όσον αφορά το φινάλε σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους όχι. Ανθρώπινα είναι αυτά. Ας μη λαμβάνουμε υπόψη βαθμολογίες στα site που γίνονται με το θυμικό. Αν είναι δυνατόν να βαθμολογούμε με 1/10 οποιοδήποτε επεισόδιο αυτής της σειράς. Δηλαδή δεν πιάνουν ούτε τη βάση; Προφανώς απογοητεύτηκαν πολλοί για το ότι συμπτύχθηκαν πολλές ιστορίες σε λίγο χρόνο, αλλά αυτή ήταν η απόφαση και φυσικά μπορούμε να την κρίνουμε. Άλλωστε μέτοχοι δεν είμαστε σε κανένα studio και απλώς βλέπουμε και κρίνουμε.
Τώρα όσον αφορά το φινάλε ίσως περιμέναμε κάποια μάχη ακόμα, για αυτό και αυτή η απογοήτευση που βλέπω. Εγώ πιστεύω ότι το φινάλε ήταν καλό για όλους τους βασικούς χαρακτήρες. Αν θα μπορούσαν να το παρουσιάσουν διαφορετικά; Πιθανόν και φυσικά θα τους κράξουμε ή θα τους βγάλουμε το καπέλο. Το γούστο είναι υποκειμενικό. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πολλή ισοπέδωση.
Τώρα να ψάξουμε το επόμενο Game of Thrones; Θα είναι τα Prequel; Θα είναι ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών του Amazon με το μειονέκτημα ότι την ιστορία την έχουμε ξαναδεί; Θα δούμε. Υγεία να έχουμε να βλέπουμε σειρές και να κρίνουμε.
Κάτι άλλο. Μόνο και μόνο για το λόγο που βγάζει η Εμίλια Κλαρκ στους στρατούς της στο τελευταίο επεισόδιο, δώστε της το Emmy χθες.
GoT θα μας λείψεις.

Ξέχασα να συμπληρώσω πως το marketing από το HBO για τον 8ο κύκλο που επικεντρωνόταν στους White Walkers αποδείχθηκε τουλάχιστον ατυχές, για να μην πω παραπλανητικό. Μου θύμισε την παραπλάνηση από τα τρέιλερ των Σκοτεινό Χωριό του Σιάμαλαν και του Μητέρα! του Αρονόφσκι.

Απορία?

Απορία
Ο John και οι whitelings που στο καλο πάνε? Οι δεύτεροι έκαναν ολόκληρες μάχες για να περάσουν το τοίχος για μια καλύτερη ζωή. Τώρα πάνε να ζήσουν στην Ανταρκτική?
Θα μου πεις τόσα κούφα είδαμε φέτος αυτό με πείραξε...

Εξαιρετικο φινάλε!

Φοβερη σκηνοθεσία/φωτογραφια, με αποκορύφωση τις 2-3 σκηνές με τον
Ντρογκον. Η μια στην αρχή που εμφανίζεται η Ντενέρις με τα φτερά του δράκου πίσω της, η άλλη με το καμουφλάζ του Ντρογκον οταν πάει ο Τζον να συναντήσει τη βασίλισσα και η σκηνή με το Ντρογκον σε ολο το δίλεπτο μετά τον θάνατο της.

Επιτέλους είχαμε και διαλόγους της προκοπής με ουσία.
Φοβερή και η πρώτη συνάντηση μετά τα γεγονότα με τα πλοία vs
brothels
:p

Πολύ καλό κλείσιμο επίσης χωρις μα, μου και ίσως.
Χάρηκα ιδιαίτερα που
δεν υπήρξε καν υποψία για νεο ΝΚ και ζομπι.
.
Τελικά στο τέλος, ολοι κατέληξαν εκει που τους άρμοζε.

Μου κακοφάνηκε λίγο που
στη συνάντηση ολων των μεγάλων για ανάδειξη νεου βασιλιά, δεν αναφέρθηκε καθόλου το δικαίωμα το Τζον στον θρόνο. Οχι για να κυβερνήσει, αλλά σαν σοβαρό ελαφρυντικό για να βγει ελεύθερος.

Τέλος, σε οτι αφορά την Αρυα, στο παρελθόν είχε αναφερθεί κατι
για το τι μπορεί βρίσκεται Δυτικά (εκει που θα παει)?

Σιγουρα το πιο καλογραμμένο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν.

Απορία?

Απορία
Ο John και οι whitelings που στο καλο πάνε? Οι δεύτεροι έκαναν ολόκληρες μάχες για να περάσουν το τοίχος για μια καλύτερη ζωή. Τώρα πάνε να ζήσουν στην Ανταρκτική?
Θα μου πεις τόσα κούφα είδαμε φέτος αυτό με πείραξε...

Νομιζω οτι πανε να
επιστρέψουν στον τοπο τους. Τους συνοδεύει ο Τζον και εχω την εντύπωση οτι ειναι και η πρώτη νέα περίπολος.
Δεν με χάλασε...

Μέτριο φινάλε το μόνο που μου άρεσε η καταλήξει Τζον και σανσα.

Εμενα πάλι είναι από αυτά που δεν μου άρεσαν. Ο John δικαιούταν τουλάχιστο να είναι υποψήφιος για τον θρόνο. Η Σάνσα αυτό ήθελε και το πήρε. Τώρα που το σκέφτομαι έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον John και στο τέλος ούτε καν τον στήριξε. Κρίμα γιατί την συμπαθούσα.

Θα μπω και εγώ στο Imdb να ψηφίσω.. που δεν έχω ψηφίσει ποτέ μου εκεί.. :p

Βέβαια η αρπα-κόλλα της 8ης σεζόν, και ιδίως των 3ων τελευταίων επεισοδίων
δεν μειώνει ιδιαίτερα την αξία την σειράς..
και πάλι για μένα είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει στην TV..

Δεν γίνεται ρε φίλε να αφιερώνεις 2,5 επεισόδια μόνο σε μπλα-μπλα..
και να αναπτύσσεις όλα αυτά τα γεγονότα έτσι σε 3,5 επεισόδια..

Και τώρα που το σκέφτομαι έπρεπε να το ψιλιαστώ αυτό στο τέλος του 3ου επεισόδιου..

* Ακόμη δεν το έχω δει.. αναλυτικά.. θα πω στην συνέχεια για όλες τις σκηνές..