Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Εμενα πάλι είναι από αυτά που δεν μου άρεσαν. Ο John δικαιούταν τουλάχιστο να είναι υποψήφιος για τον θρόνο. Η Σάνσα αυτό ήθελε και το πήρε. Τώρα που το σκέφτομαι έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον John και στο τέλος ούτε καν τον στήριξε. Κρίμα γιατί την συμπαθούσα.
Δεν έκανε για θρόνο ο john. Πιστεύω στο βορρά θα είναι καλύτερα μαζί με tormund παρέα και τον λύκο. Έκανε πολλά λάθη και έχει μερίδιο ευθύνης για ότι έγινε στο kings landing

Μεγάλη λέρα πάντως ο
Μπραν. Ηξερε πως θα καταλήξουν ολοι... Ηταν στρατηγός τοσο καιρό και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς.

Βέβαια η αρπα-κόλλα της 8ης σεζόν, και ιδίως των 3ων τελευταίων επεισοδίων
δεν μειώνει ιδιαίτερα την αξία την σειράς..
και πάλι για μένα είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει στην TV..

Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί ψήφισα "κακή" για την 8η σαιζόν;

Μεγάλη λέρα πάντως ο
Μπραν. Ηξερε πως θα καταλήξουν ολοι... Ηταν στρατηγός τοσο καιρό και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς.

Σωστά
Ο Bran φαίνεται ότι ενορχήστρωσε τα πάντα για να κατά λήξουν εδώ.

Δεν έκανε για θρόνο ο john. Πιστεύω στο βορρά θα είναι καλύτερα μαζί με tormund παρέα και τον λύκο. Έκανε πολλά λάθη και έχει μερίδιο ευθύνης για ότι έγινε στο kings landing

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που μπήκαν στο μικρό συμβούλιο ήταν οι καλύτεροι των καλύτερων? (άντε ίσως 1 εξαίρεση του 7 knight).
Πιο Γ εθνική πεθαίνεις :flipout:

Αναρωτιέσαι ακόμη γιατί ψήφισα "κακή" για την 8η σαιζόν;

Όταν σε ρώτησα είμασταν στο 2ο - 3ο επεισόδιο όμως..
Γενικά καλά πηγαίναμε..

Και τώρα πάλι δεν μπορώ να πω κακή όλη την 8η σεζόν!

Ενώ όλοι οι υπόλοιποι που μπήκαν στο μικρό συμβούλιο ήταν οι καλύτεροι των καλύτερων? (άντε ίσως 1 εξαίρεση του 7 knight).

Όντως είδα ένα συμβούλιο στα γρήγορα..
και είπα WTF είναι αυτοί .. και τι γυρεύουν εδώ τώρα !!!

Μόλις το δω κανονικά, έχω να χώσω.. :p

Βγήκε η Sansa από την κρύπτη έμαθα ??? :laugh:

Μια χαρά ήταν.

Έχω την αίσθηση ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις για τον 8ο κύκλο έχουν να κάνουν με μια μεγάλη διαφοροποίηση στη σειρά:
οι χαρακτήρες δεν αναπτύσσονταν κοινωνικά αλλά ψυχολογικά.

Αυτό όμως ήταν μάλλον αναπόφευκτο όσο ξεκαθάριζαν τα πράγματα στην ιστορία.

και πολύ τους έπεφτε η γ εθνική.

Αφού ο άλλος τα βλέπει όλα!

Last edited by a moderator:
Δεν έχω δει το επεισόδιο αλλά

Ο Drogon έκαψε τον Σιδερένιο Θρόνο γιατί ο Bran είχε καρέκλα να κάτσει?

Μάλλον τον δοκίμασε.. αλλά τον βρήκε σκληρό.. :laugh:

Φαντάζεστε όλη αυτή η ιστορία 8 σεζον να ήταν ένα όνειρο του Bran που είδε όσο κοιμόταν αφού τον είχε ρίξει ο Jaime απ' το παράθυρο?

Θα ξυπνήσει ο Brann εκεί στην καρέκλα με τον NK..
θα πει οκ.. δεν είναι καλό αυτό το τέλος.. πάμε από την αρχή!! :laugh:

Άλλο ένα βαρβάτο λάθος στο Game of Thrones με ξεχασμένο μπουκαλάκι νερού στο μεγάλο φινάλε!
http://roxx.gr/2019/05/20/allo-ena-...echasmeno-mpoukalaki-nerou-sto-megalo-finale/

Έκοψαν τέσσερα λεπτά από το φινάλε του Game of Thrones λίγο πριν την προβολή
http://roxx.gr/2019/05/19/ekopsan-tessera-lepta-apo-finale-tou-game-thrones-ligo-prin-tin-provoli/

Τι να κόψανε άραγε ???

Εγώ είμαι σίγουρος ότι η σκηνή του John...

που χαϊδεύει τον Ghost προστέθηκε την τλευταία στιγμή μετά το κράξιμο που έφαγαν. Τώρα τι αφαίρεσαν δεν ξέρω.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι η σκηνή του John
που χαϊδεύει τον Ghost προστέθηκε την τλευταία στιγμή μετά το κράξιμο που έφαγαν. Τώρα τι αφαίρεσαν δεν ξέρω
.

Δεν νομιζω.
Εκανε τοσο μπαμ η παλαιοτερη σκηνη που χωρίστηκαν που πιστεύω οτι ηταν μια χαρα μελετημένη.

Ξέχασα να συμπληρώσω πως το marketing από το HBO για τον 8ο κύκλο που επικεντρωνόταν στους White Walkers αποδείχθηκε τουλάχιστον ατυχές, για να μην πω παραπλανητικό. Μου θύμισε την παραπλάνηση από τα τρέιλερ των Σκοτεινό Χωριό του Σιάμαλαν και του Μητέρα! του Αρονόφσκι.

Κρίμα στα ουίσκυ.......

Μόλις το είδα και εγώ..

Κακό γενικά το επεισόδιο στις σημαντικές σκηνές.. (ήταν κακό δηλαδή και στον τρόπο που δώσανε αυτό που θέλανε να δώσουνε..)
Σχετικά καλό σε κάποιες δευτερεύουσες σκηνές..

Πάμε για επική πανωλεθρία..

5.0/10 - 51,111 votes..

https://www.imdb.com/title/tt6027920/ratings?ref_=tt_ov_rt

1η ερώτηση που μου έρχεται..

Τι στο διάτανο ενδιαφέρει πλέον τον Bran που είναι τώρα ο Drogon ???

Πολύ γέλιο τελικά στο συμβούλιο της συμφοράς!! :laugh:
Έχω ένα καλό παράδειγμα να πω στην συνέχεια.. :laugh:

Η βαθμολογία αυτής της σεζόν νομίζω ότι βασίζεται περισσότερο στο συναίσθημα παρά στην ποιότητα όσων είδαμε. Εγώ πλέον εμπιστεύομαι τα ματάκια μου, όπως και όλοι μας υποθέτω. Οι βαθμολογίες είναι μια βάση, αλλά πλέον τα τελευταία χρόνια οι "φανς" βαθμολογούν με άλλα κριτήρια. Παλιότερα παρακολουθούσαμε μια ταινία ή ένα σίριαλ, μας άρεσε ή όχι, λέγαμε την άποψή μας και βάζαμε μια βαθμολογία. Πλέον οι Marvel Fans βάζουν σε όλες τις ταινίες Marvel 10, της DC το ίδιο κοκ. Νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει και εδώ.

Τεχνικά ήταν πολύ καλό και αυτό το επεισόδιο..
δεν αμφισβητείται αυτό..

αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη επιτυχία του GOT βασίζεται πολύ και στο συναισθηματικό δέσιμο των φαν του με αυτό!

Και εφόσων το ΗΒΟ το δέχτηκε και το εκμεταλεύτηκε αυτό το πράγμα..
δεν μπορεί τώρα να το βάλει ξαφνικά στην άκρη..

Θα μου πεις τώρα "όλα" τελειώσανε..

Οι επιλογές του HBO όμως, ίσως θα έχουν το βάρος τους, σε άλλα πράγματα..