Το Lost έκανε έντονο fan service και είδαμε το αποτέλεσμα. Έγινε παράδειγμα προς αποφυγή.
Σε τέτοιες σειρές ο μόνος τρόπος να μην φας ξύλο στο τέλος είναι να έχεις το σενάριο γραμμένο 100% από την αρχή. Και φυσικά να το εκτελέσεις σωστά.
Συγγνώμη ρε παίδες; Πάτε καλά; Τι είναι αυτά που λέτε για τον άνθρωπο; Σε τελική ανάλυση μια χαρά απάντησε. Όπως θα απαντούσε ο καθένας μας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάντως πέρισυ το καλοκαίρι νομίζω που ήρθε Ελλάδα κάθε άλλο παρά ψωνισμένος φάνηκε. Πιτόγυρα έτρωγε μόνος και δεν αρνήθηκε σε κανέναν κουβεντούλα. Έτσι είχα διαβάσει τουλάχιστον.
Υπάρχουν άλλοι 20 ηθοποιοί να δούμε αν θα απαντήσουν έτσιΣυγγνώμη ρε παίδες; Πάτε καλά; Τι είναι αυτά που λέτε για τον άνθρωπο; Σε τελική ανάλυση μια χαρά απάντησε. Όπως θα απαντούσε ο καθένας μας.
Sent from my iPhone using Tapatalk
E τότε είναι γιούφτος.* Άκου μισό μύριο το επεισόδιο και τη βγάζει με πιτόγυρα...
Εγώ και δισεκατομμυριούχος να ήμουν τα πιτόγυρα δεν θα τα άλλαζα ούτε με πιάτα μισελενE τότε είναι γιούφτος. Άκου μισό μύριο το επεισόδιο και τη βγάζει με πιτόγυρα...
Η σειρά θα μελετάται ως case study σε σχολές κοινωνιολογίας σύντομα νομίζω. Είχα να δω τηλεθεατές να κλαίνε απο την εποχή που του φινάλε του LOTR στο σινεμά.
.........
η ηθοποιός που υποδύεται τη sansa δήλωσε ότι είναι ασέβεια disrespectful να πετάς την προσπάθεια όλων όσων εργάστηκαν για το GoT τόσα χρόνια (με αφορμή τα petitions για να ξαναγυριστεί ο τελευταίος κύκλος)....
Και τι σημαίνει αυτό?Και οταν λεμε δουλειά εννοουμε για την συγγραφικη ομαδα 14 ωρες την ημερα μινιμουμ !!! Καθε μερα.
Και μετα πεταγεται ο καθενας καποια στιγμη απ το πουθενα και εχει ξαφνικα εχει "αλλη γνωμη" "καλυτερη".
Πολυ σωστη η εκφραση της Σανσα περι σεβασμου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.