Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 47 72.3%
  • Πολύ Καλή

Votes: 9 13.8%
  • Καλή

Votes: 3 4.6%
  • Μέτρια

Votes: 2 3.1%
  • Κακή

Votes: 4 6.2%

• Total voters
    65
Μα δεν είναι ασέβεια να πεις για κάποιον που δουλεύει συγγράφοντας 14 ώρες την ημέρα ότι δεν είναι και ο ...Ντοστογιέφσκυ.
Και στο νταμάρι-ανθρακωρυχείο τι ήταν δεν ξέρω ο Σταχάνοφ που ανέφερες δίπλα, μπορεί να βαρούσε 20ωρα κοπανώντας πέτρες, αυτό δεν τον έκανε όμως Μικελάντζελο και δεν είναι και ασέβεια το να το θίξουμε.

Μήπως τον επήραμε ολίγον ψηλά τον αμανέ; Συγγραφικό τιμ ντεμέκ και αδράξαμε τον Πάπα από ...?

Συγγνώμη ρε παίδες; Πάτε καλά; Τι είναι αυτά που λέτε για τον άνθρωπο; Σε τελική ανάλυση μια χαρά απάντησε. Όπως θα απαντούσε ο καθένας μας.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άμα μιλάγανε όλοι οι ηθοποιοί έτσι δημόσια.. που να δεις που θα ήταν!!

Κατ' αρχάς δεν το έψαξα καλά τι είπαν οι φανς.. τον έβρισε κανείς ??

Εάν οι φανς τα έχωσαν για το φινάλε εκείνον τι τον κόφτει ??
Αυτός έγραψε το σενάριο ??

Άμα αρχίσουν και τον βρίζουν και αυτόν δημόσια ελπίζω να μην τον πειράξει τότε..

Πάντως για να τιμήσουμε τους παραγωγούς για τα τελευταία..

αποφασίσαμε να φτιάξουμε νέο σιδηρούν θρόνο στο σπίτι μας !! :p

3u00k0zislz21-3.jpg

:flipout:

Εγω δεν κατανοώ τι είδους χαρά βρίσκει καποιος με το να βγαινει και να θάβει συνεχώς κατι που δεν του αρέσει, ειδικότερα οταν το κανει ακομψα.
Πιο ορθό θα ηταν βρει κατι άλλο που να τον καλύπτει στην τελική.

Μεγάλη απογοήτευση για μένα το φινάλε. Όχι ολόκληρο το επεισόδιο, μέχρι και την σκηνή στον σιδηρούν θρόνο ήταν εξαιρετικό με τον δράκο να καίει τον θρόνο και κορυφαία στιγμή νωρίτερα, όταν ο Τύριον της πετάει στα μούτρα σχεδόν το σιδερένιο χέρι. Αλλά η εξέλιξη με τα συμβούλια και τις απονομές των ηγεμονικών ρόλων ήταν το απόλυτο ξενέρωμα. Ερωτηματικά που έμειναν αναπάντητα και αποκαλύψεις προηγούμενων σεζόν που δεν προσέφεραν τίποτα ή δεν εξελίχθηκαν, αμαύρωσαν το φινάλε της σειράς. Διακοσμητικός ο ρόλος της πρωταγωνίστριας Άρυα, νωχελικός του Σνόου, γκεστ η Γιάρα που περίμενες μεγαλύτερη και πιο καθοριστική συμμετοχή και ένας εντελώς επιφανειακός Μπραν. Ακόμα και όταν δεν εστερνιζόμουν τις αντιδράσεις για το επεισόδιο με τους νεκρούς ή το προτελευταίο με το κάψιμο της πόλης, δεν μπόρεσα να μην παρακολουθήσω σχεδόν βαριεστημένα το τελευταίο 20λεπτο της σειράς. Είμαι βέβαιος ότι αν κάποιος καθίσει κάποια στιγμή να ξαναδεί την σειρά από την αρχή θα μαζέψει πολλά-πολλά ερωτήματα που έμειναν μετέωρα...

Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Εγω δεν κατανοώ τι είδους χαρά βρίσκει καποιος με το να βγαινει και να θάβει συνεχώς κατι που δεν του αρέσει, ειδικότερα οταν το κανει ακομψα.

"Δεν υπάρχει κριτική, αν σ' αρέσει κάνεις τουμπεκί και το βλέπεις, δεν σε αρέσει; Μπούλο"

Qhotorqo Kaffatto, Ντοθράκι τηλεκριτικός

+1000 !
Είναι σαν κάποιος να στρώνεται επανειληιμμένα στο φαγητό, να τρώει του σκασμού και μετά να διαμαρτύρεται ότι δεν του άρεσε το φαγητό και γιατί ήταν έτσι και όχι γιουβέτσι και άλλα τέτοια χαρωπά (και βλακώδη ταυτόχρονα)....

Και από την άλλη σκέφτομαι και αναρωτιέμαι πως εάν η "φαιά" ουσία που έχει αναλωθεί για την ανάλυση ενός παραμυθιού (και δη φαντασίας!!) είχε αναλωθεί έστω και στο 30% της στην ανάλυση των πραγματικών προβλημάτων της ζωής μας και της κοινωνίας μας γενικότερα πόσο καλύτερα δεν θα ήταν τα πράγματα...

Re: Απάντηση: Re: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

"Δεν υπάρχει κριτική, αν σ' αρέσει κάνεις τουμπεκί και το βλέπεις, δεν σε αρέσει; Μπούλο"

Qhotorqo Kaffatto, Ντοθράκι τηλεκριτικός
Μιλάς με γρίφους γέροντα...

Τα κακά του να ταυτίζεται κάποιος με έναν εμβληματικό ρόλο....

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι έχει χιeστeί στο τάληρο (μισό μύριο $ ανά επεισόδιο για τις τελευταίες δύο σεζόν), και ότι πριν 8 χρόνια μετά βίας τον γνώριζε η μάνα του άντε και καμιά θειά του.
Όχι η θεια που απαύτωσε, κανονική εννοώ.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Ο George R.R. Martin γράφει για το τέλος του ‛Game of Thrones’

Πόσο διαφορετικό θα είναι το δικό του μεγάλο φινάλε; Ο συγγραφέας εξηγεί.

https://www.oneman.gr/pop-code/t/ti...gia-to-telos-toy-game-of-thrones.5519678.html

Ευτυχώς που δεν ξεκίνησα τα βιβλία..
Δεν θα το άντεχα.. άλλο..

Χρονικά.. :p

khal-2.jpg

Έχουμε εξελίξεις στην ιστορία !!!

Jason Momoa - Khal Drogo : «Άντε γ@@@σου αλήτη!»

https://www.protothema.gr/life-styl...kal-drogo-se-skini-tou-finale-ade-gsou-aliti/

:flipout: :flipout: :flipout:

....

Τώρα που βλέπω την φώτο,
σκέφτομαι ότι άλλο ένα πράγμα που πετάξαν οι παραγωγοί στα σκουπίδια ήταν το 2ο μέρος από το όραμα της Dany..

Re: Απάντηση: Game of Thrones • Season 8 - Final {Προσοχή Spoilers}

Μα δεν είναι ασέβεια να πεις για κάποιον που δουλεύει συγγράφοντας 14 ώρες την ημέρα ότι δεν είναι και ο ...Ντοστογιέφσκυ.
Και στο νταμάρι-ανθρακωρυχείο τι ήταν δεν ξέρω ο Σταχάνοφ που ανέφερες δίπλα, μπορεί να βαρούσε 20ωρα κοπανώντας πέτρες, αυτό δεν τον έκανε όμως Μικελάντζελο και δεν είναι και ασέβεια το να το θίξουμε.

Μήπως τον επήραμε ολίγον ψηλά τον αμανέ; Συγγραφικό τιμ ντεμέκ και αδράξαμε τον Πάπα από ...?

Κοίτα, μέχρι το σημείο που λένε "εμένα δε μου άρεσε αυτό κι αυτό" είναι απόλυτα κατανοητό και μέσα στα δικαιώματα του κάθε θεατή. Αλλά απο το σημείο που ξεκινάνε να λένε "έπρεπε να γίνει αυτό κι εκείνο" είναι φάουλ. Είναι δικαίωμα του κάθε δημιουργού να φτιάξει το κάθε έργο όπως νομίζει και να το υποβάλει στην κρίση του κοινού. Όταν μάλιστα περνάνε στο σημείο "επειδή δεν έγινε αυτό κι εκείνο που θέλω ΕΓΩ, θα χαλάσω τη βαθμολογία του σήριαλ στο IMDB ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!" πλέον υπάγονται στην αρμοδιότητα του Αϊνστάιν (και δεν αναφέρομαι βέβαια στη Θεωρία της Σχετικότητας αλλά στη γνωστή ρήση για τα άπειρα μεγέθη).

Ο aquaman έχει ανεβεί πλέον πολύ μεγαλύτερο level από τους άλλοτε συμπρωταγωνιστές του. Έχει χεστει στο τάληρο τον πάνε και τα μίντια μπορεί να λέει ότι του κατέβει στην κλαβα του

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Αποψε αρχισα την θεαση απο την αρχη. Τα δυο πρωτα επισοδεια.

Βλεπω ακριβως το ιδιο touch, θα πω την ιδια μεγαλοφυϊα απο την αρχη μεχρι το τελος που ειδα προσφατα και εχει μια, η μαλλον δυο υπογραφες:Μπενιοφ και Βαϊς.
Απο την αρχη, τα νοηματα οι χαρακτηρες οι διαλογοι. Βρισκουμε στο τελος πραγματα απο την αρχη που ειχαν ξεχαστει και ξαναβαζουν τα πραγματα στη θεση τους.

Σκηνες τελους που κανουν νοημα σε σκηνες αρχης...

Ολοι αναρωτιονται το ασπρο αλογο της Αρυα... και περιμεναν κατι... δεν ειδαν κατ με ασπρο αλογο και στεναχωρηθηκαν. Εχει κενα το σεναριο λενε. Για γελια.
Τελικα βλεπω το πρωτο επισοδειο, ερχεται ενα ασπρο αλογο σαν δωρο στην Ντενερυς. Το καβαλαει και αρχιζει "το ταξιδι της".

Τι αλλο απο ενα εναυσμα, ενα σινιαλο απο το ενα στο αλλο, για ενα νεο ταξιδι ασχετα αν θα γινει η οχι.

Ο συγγραφεας το προνοησε. Η κοντοφθαλμια οταν γινεται κριτικη και απαιτηση ειναι οντως εκνευριστικη.

Οπως λεει και ο Ζαγγ :
Όταν μάλιστα περνάνε στο σημείο "επειδή δεν έγινε αυτό κι εκείνο που θέλω ΕΓΩ, θα χαλάσω τη βαθμολογία του σήριαλ στο IMDB ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ!" πλέον υπάγονται στην αρμοδιότητα του Αϊνστάιν

Θα το ξαναδω ολο, υπολογησα θα μου παρει τρεις μηνες. Παντως αναγνωριζω ενα πραγμα, οτι ολο το εργο ειναι οπως γραφει και στο ζενερίκ "δημιουργια B&W"
Απ την αρχη ως το τελος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Η σκηνή που κόψανε από το τέλος! :p

Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο να κλείσουν τρύπες όπως...
1) Γιατί αναστήσανε τον John και τον κάνανε Targaryen. What's the f%@*ing high purpose? Τι πάει να φυλάξει εκεί ψηλά στον Βορρά; Και από ποιους;
2) Ο Χειμώνας τελικά θα έρθει ή τσάμπα κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα;
3) Η δύναμη του Bran είναι να βλέπει τον 8ο κύκλο πριν παιχτεί και να κοιμάται στα πιο άβολα μέρη; Μήπως δεν κοιμόταν και απλά κάποιος τον χτυπούσε για να μη ρίχνει spoilers;
4) Αυτά τα κυκλικά σημάδια που έκαναν οι νεκροί τελικά ήταν διακοσμητικά;
5) Την Arya ξεκίνησαν να την κάνουν τον μαμάτο δολοφόνο με τα χίλια πρόσωπα για να... τι; Να την πετάξουν με το trebuchet στον Night King; Βλέπαμε κόσμο να μπαινοβγαίνει και λέγαμε "μακάκα, είναι η Arya!". Τελικά ήταν το παιδί για τον καφέ.
6) Τι σκατά είναι αυτό το άσπρο άλογο; Από το αμάξι του Μπιθικώτση το έσκασε;
Τι; Δεν έχει άλλο επεισόδιο;

Πολύ κακογραμμένο σενάριο. Εύκολα τελείωνε σε 3 κύκλους αν αφαιρούσες τα αναίτια fillers.
Δηλαδή, τι ρόλο έπαιξε ο Sam που πήγε και σπούδασε στο Citadel, έκλεψε τα βιβλία κλπ κλπ;
Η Arya εκπαιδεύτηκε σαν Assassin που αλλάζει πρόσωπα για να σκοτώσει αυτούς που την πείραξαν;
Σαν να παίζεις DnD από το πρωί και κάπου προς το βράδυ φωνάζει η μαμά να το διαλύσετε.

Κακή. Όχι η σαιζόν, αλλά όλη η σειρά.

Ελπίζω στο επόμενο επεισόδιο να κλείσουν τρύπες όπως...
1) Γιατί αναστήσανε τον John και τον κάνανε Targaryen. What's the f%@*ing high purpose? Τι πάει να φυλάξει εκεί ψηλά στον Βορρά; Και από ποιους;
2) Ο Χειμώνας τελικά θα έρθει ή τσάμπα κατεβάσαμε τα χειμωνιάτικα;
3) Η δύναμη του Bran είναι να βλέπει τον 8ο κύκλο πριν παιχτεί και να κοιμάται στα πιο άβολα μέρη; Μήπως δεν κοιμόταν και απλά κάποιος τον χτυπούσε για να μη ρίχνει spoilers;
4) Αυτά τα κυκλικά σημάδια που έκαναν οι νεκροί τελικά ήταν διακοσμητικά;
5) Την Arya ξεκίνησαν να την κάνουν τον μαμάτο δολοφόνο με τα χίλια πρόσωπα για να... τι; Να την πετάξουν με το trebuchet στον Night King; Βλέπαμε κόσμο να μπαινοβγαίνει και λέγαμε "μακάκα, είναι η Arya!". Τελικά ήταν το παιδί για τον καφέ.
6) Τι σκατά είναι αυτό το άσπρο άλογο; Από το αμάξι του Μπιθικώτση το έσκασε;
Τι; Δεν έχει άλλο επεισόδιο;

Πολύ κακογραμμένο σενάριο. Εύκολα τελείωνε σε 3 κύκλους αν αφαιρούσες τα αναίτια fillers.
Δηλαδή, τι ρόλο έπαιξε ο Sam που πήγε και σπούδασε στο Citadel, έκλεψε τα βιβλία κλπ κλπ;
Η Arya εκπαιδεύτηκε σαν Assassin που αλλάζει πρόσωπα για να σκοτώσει αυτούς που την πείραξαν;
Σαν να παίζεις DnD από το πρωί και κάπου προς το βράδυ φωνάζει η μαμά να το διαλύσετε.

Κακή. Όχι η σαιζόν, αλλά όλη η σειρά.

Des ta 2 prwta episodeia, 8a katalabeis oti "den ton kanane" kai yparhei mia oikonomia ergoy. Oso 8a proxwras toso 8a katalabaineis kai 8a parathreis pragmata.