Ωραία η Μαδρίτη μην χάσεις την ευκαρια και να πας στο τολεδο,είναι μια ώρα απο Μαδρίτη αλλα είναι πανέμορφο!!!!
Ωραία η Μαδρίτη μην χάσεις την ευκαρια και να πας στο τολεδο,είναι μια ώρα απο Μαδρίτη αλλα είναι πανέμορφο!!!!
προσωπικά κάθε φορά που πηγαίνω σε γραφείο ταξιδίων καταλαβαίνω ότι πρόκειται για πιο ακριβές λύσεις και οι οποίες ούτε τα δικά μου θέλω εξυπηρετούν, ούτε και της οικογένειας, ενώ με στρέφουν και με χρεώνουν σε βλακείες του συρμού, τις οποίες χρεώνουν ακριβά. Πήγα Ισπανία το καλοκαίρι του 2009 με 4 άτομα 13 ημέρες, αεροπορικώς από Σόφια Βουλγαρίας (μένω Θεσσαλονίκη) με νοικιασμένο αυτοκίνητο μέσω Europecar από την Ελλάδα και με κλεισμένα ξενοδοχεία επίσης από Ελλάδα. Επισκεφθήκαμε Μαδρίτη, Σαλαμάνκα, Τολέδο, Κόρδοβα, Σεβίλη, Γρανάδα, τα ενδιάμεσα και πίσω. Πλήρωσα περίπου 80-100 τη βραδιά χωρίς το πρωινό (χρεώνεται εξτρά στην Ισπανία και δεν αξίζει) για δυο δωμάτια ή μεγάλο διαμέρισμα, 4 αεροπορικά εισιτήρια 380 ευρώ, αυτοκίνητο μια Lancia Mussa 550 ευρώ με μεικτή ασφάλεια (navigation system δικό μου), 150 ευρώ καύσιμο (πετρέλαιο), 20 ευρώ διόδια, 780 ευρώ σε εισόδους σε μουσεία, ναούς, μνημεία και γήπεδα (π.χ. Μπερναμπέου, Βιθέντε Καλντερόν, κλπ.), 580 ευρώ για φαγητό, ποτά και νερό, και καμιά 150 ευρώ σε διάφορα δωράκια. Συνολικά έδωσα 4.500 ευρώ για όλα. Χωρίς το φαγητό και τις εισόδους σε γήπεδα, μουσεία, κλπ. τα πρακτορεία μου ζητούσαν 1500-2300 ευρώ το άτομο, για ίδιες υπηρεσίες, άρα σύνολο 7500-10.000 ευρώ (για 4 άτομα, 13 ημέρες). Άρα το πρακτορείο ήθελε 3.000-6.000 ευρώ περισσότερο για να προσφέρει τις ίδιες ή ελαφρώς καλύτερες υπηρεσίες από αυτές που χρησιμοποιήσαμε.
Αν θέλεις πληροφορίες για τη Μαδρίτη ευχαρίστως...
Αν καποιος μπορεί να διαθέσει τον απαραίτητο χρόνο για σωστή προετοιμασία, νομίζω οτι αυτό που λέει ο Βλάσης είναι απόλυτα σωστό ειδικά στις μέρες μας οπου ειναι εύκολη η αναζήτηση συλλογή και σύγκριση πληροφοριών. Οι τιμές των ταξιδιωτικών γραφείων ειναι αρκετά υψηλές εως εξωφρενικές ειδικά οταν στην κουβέντα μπαίνει η μαγική λέξη "γαμηλιο ταξιδι" .
Δυστυχώς απο Μαδρίτη εχω ελάχιστες αναμνησεις καθοτι εχω παει 2 φορές αλλά για συντομο επαγγελματικό ταξίδι οποτε δεν είχα την τύχη να την γνωρίσω όπως θα ήθελα.
Εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και να περάσετε υπέροχα :a0210:
Άσχετο.... εκεί δεν γυρίστηκε το Vicky Cristina Barcelona ? Αν είναι αυτό όντως είναι υπέροχο μέρος. Δες την ταινία και θα καταλάβεις....
580+920? για δυο ατομα? 8 διανυκτερευσεις?
Μονος σου το εφτιαξες το πακετο ή μεσα απο πρακτορειο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.