Yperion
AVClub Fanatic
οσα δεν φτανει η αλεπου![]()
Μπα εσυ εισαι η πραγματικη αλεπου που αγορασες τηλεοραση 1024x768 για να παιζεις παιχνιδια 1080p και να βλεπεις BluRay...μιλαμε εκανες ακριβως την καταλληλη επιλογη...

οσα δεν φτανει η αλεπου![]()
Μπα εσυ εισαι η πραγματικη αλεπου που αγορασες τηλεοραση 1024x768 για να παιζεις παιχνιδια 1080p και να βλεπεις BluRay...μιλαμε εκανες ακριβως την καταλληλη επιλογη...![]()
Ποιος πονηρούλης έβαλε τις φωτογραφίες μου...από τον James ...στο PS3 forums....?????
Υ.Γ.: Δεν με πειράζει φυσικά....πλάκα κάνω...!!!!
Νομίζω πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το PS2, ενδεχομένως και με το ίδιο το παιγνίδι (PES2008) και όχι με την TV...
Για πες ρε Κώστα, έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα;
το ps2 δεν υποστηριζει 16:9 ολα τα παιχνδια θα ειναι παραμορφωμενα ανεξαρτητως τηλεορασης αλλωστε ειναι πολυ λογικο το 2001 που βγηκε δεν υπηρχε widescreen σε κονσολες ουτε ηταν ωριμη η τεχνολογια ωστε να ενσωματωθει , το God of war 2 που το παιζω στο ps3 με σημα 1080 upscaling με επιλογη widescreen παραμορφωμενο μου το βγαζει με μπαρες πανω κατω
το ps2 δεν υποστηριζει 16:9 ολα τα παιχνδια θα ειναι παραμορφωμενα ανεξαρτητως τηλεορασης αλλωστε ειναι πολυ λογικο το 2001 που βγηκε δεν υπηρχε widescreen σε κονσολες ουτε ηταν ωριμη η τεχνολογια ωστε να ενσωματωθει , το God of war 2 που το παιζω στο ps3 με σημα 1080 upscaling με επιλογη widescreen παραμορφωμενο μου το βγαζει με μπαρες πανω κατω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.