Gaming tv ~40"

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Gaming tv ~40"

:Banane0::Banane0::worshippy::worshippy::flipout::flipout::flipout::flipout:

5 λεπτά νωρίτερα και το club θα είχε ένα ακόμα μέλος ;)

βασικα σου την εχω συστησει και απο αλλο φορουμ,με πιανεις ετσι?:ernaehrung004:

μπραβο, καλοριζικη, πηρες μακραν την καλυτερη τηλεοραση σε αυτα τα χρηματα και γενικοτερα μια απο τις κορυφαιες

Ευχαριστώ πολύ παιδιά... Αν δεν ήταν το φόρουμ ποιός ξέρει τι θα είχα πάρει τώρα... :)

Απάντηση: Re: Gaming tv ~40"

ΑΝΤΩΝΗΣ Β με έσωσες μπορώ να πώ... :D
vasdar ευχαριστώ επίσης για τις γρήγορες και διευκρινιστικές απαντήσεις :)
Την έκλεισα τηλεφώνικα απο μάκρο με αρ.ταυτότητας αφμ κτλ...
στα 1300 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ..
Την παραλαμβάνω την δευτέρα brand new!

I can't wait! :)
Να σας ευχαριστήσω όλους πολύ...
Καλή σας ημέρα...

Γιώργος! :)

Yγ: Για όσους ενδιαφέρονται μου αναφέρθηκε οτι στα 1300 θα έχουν προσφορά και μία sony bravia στα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά.. (Δεν μου είπαν ακριβώς αριθμό μοντέλου). Τρέχτε να προλάβετε :)

είναι μάλλον η s3000 στα 995+ΦΠΑ.

απλά να'χεις υπόψιν σου ότι η εγγύηση που δίνει το makro δεν είναι της επίσημης αντιπροσωπείας αλλά κάποιας άλλης ελληνικής εταιρείας (δεν θυμάμαι τώρα).

ααα και χρωστάς κέρασμα. :flipout: :flipout: :flipout:

Αυτη η LCD ρε παιδια πουλιετε εξω απο 1150 ευρω εως 2000 .
Το πρακτικερ την εχει 1540 αν δεν κανω λαθος .
Το πλαισιο πριν τις γιορτες την ειχε κατω απο 1500 για μικρο διαστημα.
Οποτε μην τρελενεσθε , αργα η γρηγορα θα λυθουν τα χειροφρενα και θα την παρει ο κατηφορος .
Αν ειναι δυνατον να κανει οσο βρισκεις την F !!!
Λιγο υπομονη θελει , εδω αγορασθηκαν W2000 με 999 ευρω στη Μ θα κολησουμε η θα χασουμε το κελεπουρι ?
Απο τις λιγες τιβουλες που παιζουν σχεδον μια απο τα ιδια εδω κι εξω ,εδω και μερες ειναι η Tosh 40 XF355 .
Ακομα δεν εχει ανταποκριθει η αγορα στο να διαμορφωσει νεες τιμες ..............καθοτι μετρανε ακομα το δωρομαζωμα των γιορτων:flipout:
Υπομονη .

ΥΣ
Εχουμε και καιρο να δουμε χτυπημα απο το "λαρισαιο" σε σονοπούλα .

Καλοριζικη η TV και καλές θεάσεις! :SFGSFGSF:

"Όποιος ψάχνει, βρίσκει" λέει μια παροιμια, και στη δική σου περίπτωση, βγηκες κερδισμένος και πήρες και το καλύτερο μοντελο που μπορουσες με βαση τα λεφτα που χαλασες!

Αντε και οταν ερθει με το καλό, περιμενουμε εντυπώσεις...:antlers:

@smoothbore
Πάντως όταν απο 2100 την βρίσκεις 1300 όσο νά'ναι ενθουσιάζεσαι!! Ούφ.. έχασα 2 κιλά σήμερα το πρωί :P
Αν μιλάς για τον ίδιο λαρισαίο του συγκεκριμένου thread τότε όντως ο κόσμος είναι πολύ μικρός ;p

@akren
Κάπου πάει το μυαλό μου ak.... ;p Εσύ μου άναψες φυτίλια; :P

@ΑντώνηςΒ
Με την διαφορά; Oύύύ ότι θές! Σε πάω και γονίδη σήμερα :p
Αυτό με την εγγύηση δεν το ρώτησα βασικά αλλα δεν το ψάχνω άλλο.. Φτάνει! :D

Tελικα ποια πηρες ? (καλοριζκη κιολας) γιατι μεχρι να γραψω εχασα επεισοδεια:guitarist:

Samsung 40m86b στα 1300ευρώ..

Άστα να πάνε.. τρέχει το thread :P

newsflash: 2 κομμάτια θα φέρουνε τη δευτέρα.. το 1 καβατζώθηκε ήδη.. 1 to go

Μπραβο φιλε.. Εκανες πολυ καλη αγορα (σουπερ τιβι σε πολυ καλη τιμη). Πριν απο 20 λεπτα ημουν στο Μιντια Μαρκτ του Αμαρουσιου και την τσεκαριζα. Εξαιρετικη τιβι..

Ρε παιδια ειδα την Χ2000 και λαλησα.. τι γα...τη εικονα ειναι αυτή.. Γενικά παρατηρησα οτι απο τα 1600-1700 γιουρα και πανω μιλάμε για ενα σκαλοπάτι καλυτερες τηλεορασεις.. προσωπικα εχω βρει την Μ87 με 1450 και λεω να το τολμησω.. περιμενω πολυ καιρο τωρα..

Για την ιστορία μέχρι και σήμερα έχω πάρει τα @@ μου...
Την "φέρνουν" απο μέρα σε μέρα και τώρα άρχισαν να μου πασάρουν μια lg(για την οποία αδιαφόρησα)..
Τους δίνω 1-2 μέρες πρίν αρχίσω να τους κράζω για ψευδή διαφήμιση κτλ...

Η τιμή είναι super! Αναμένω το αίσιο πέρας της υπόθεσής σου γιατί λέω να κατηφορίσω κι εγώ στο Μakro. Περιμένουμε νέα σου...

Να κατηφορήσεις απο το μάκρο και να μην πατήσεις ποτέ ξανά εκεί!

Μετά απο τηλέφωνα συζητήσεις επι συζητήσεων, απειλές για ψευδή διαφήμιση και τέλος πάντων ένα χαμό. (Δέν πήρα την ίδια τν απο πλαίσιο στα 1400 γιατί είχα την επιβεβαίωση και την αναμονή της παραγγελίας).
ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ @@!!!!!
Ο ντεμέκ υπεύθυνος μου πούλησε ένα πολύ όμορφο παπά οτι η samsung ΔΕΝ τους έστειλε τα κομμάτια που περιμένουν και τέλος πάντων διάφορες αηδίες (δεν πιστεύω στην τελική οτι τα περίμεναν ποτέ απλά βάλαν την συγκεκριμένη τν ψαρωτικά).
Απο τη μία λέω να ασχοληθώ με ΙΝΚΑ κτλ και απο την άλλη λέω να πάω να την πάρω απο κάπου αλλού να τελειώνουμε...
Αλλα δεν ξέρω.. την κοροιδία δεν την πολυαντέχω... Είδωμεν!

Υπάρχει κάποιος που να πήρε την συγκεκριμένη τν απο αυτούς;
Τέλος πάντων.. Κόπηκε το μάκρο for me και πάω γι άλλα... Αυτό είναι το πραγματικό συμπέρασμα

Υγ: Για να μην παρεξηγηθώ οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους έγιναν σε λογικό τόνο... το εκνευριστικό ήταν το συμπέρασμα.
Υγ2: Ένα τηλ στο ΙΝΚΑ τελικά θα το κάνω..
Υγ3: Δουλειά δεν είχαμε.. με τους @@δες έλαχε να ασχολούμαστε :| Πως κρατάνε ρε γμτ μαγαζιά μερικοί άνθρωποι...

αστα φιλε μου οι περισσοτεροι ετσι ειναι.υπαρχουν πολυ λιγοι σωστοι επαγγελματιες στην ελλαδα δυστηχως...

Υγ: Για να μην παρεξηγηθώ οι συζητήσεις με τους υπεύθυνους έγιναν σε λογικό τόνο... το εκνευριστικό ήταν το συμπέρασμα.
Υγ2: Ένα τηλ στο ΙΝΚΑ τελικά θα το κάνω..
Υγ3: Δουλειά δεν είχαμε.. με τους @@δες έλαχε να ασχολούμαστε :| Πως κρατάνε ρε γμτ μαγαζιά μερικοί άνθρωποι...

Σε ποιο από όλα τα ΙΝΚΑ? Έχουν διασπαστεί σε δυο τρία νομίζω! Όπως ο Μάκης κι ο Θέμος... Σε λίγο θα έχουμε το Πρώτο Θέμα, το Δέυτερο Θέμα κλπ...
Πάντως κι εγώ δεν πατάω στο ΜΑΚΡΟ...
Μπορείς να δοκιμάσεις και στο Praktiker την έχουν στα 1490 με εγγύηση δική τους.