Gas BBQ παρακαλώ τις προτάσεις σας

μα αν η τιμή είναι 570 και οι δασμοί είναι άλλοι τόσοι (όπως έγινε σ᾽ εμένα παλιότερα) τότε αυτομάτως πάμε στα 1140 !
ε κι ένα 200 το κέρδος του εμπόρου και αμέσως αμέσως τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

τονίζω και πάλι οτι δεν τον δικαιολογώ, αλλά νομίζω οτι οι δασμοί απο το Αμέρικα είναι έπος σκισίματος...

παντως και στο αγγλικο amazon δεν εχει καλη τιμη.
http://www.amazon.co.uk/Weber-Genes...1_fkmr0_1?ie=UTF8&qid=1277216572&sr=8-1-fkmr0

£999.99 . ενω στην σελιδα http://www.idealo.co.uk/compare/282391/weber-grill-genesis-e-320.html η μικροτερη τιμη ειναι £700.

αυτο παντως πρεπει να ειναι γενικη πολιτικη για πολλες αμερικανικες εταιριες.
πχ levis τζην βρισκει κανεις στην αμερικη με $30 ενω στην ευρωπη εχουν 50ευρω στην καλυτερη περιπτωση

μα αν η τιμή είναι 570 και οι δασμοί είναι άλλοι τόσοι (όπως έγινε σ᾽ εμένα παλιότερα) τότε αυτομάτως πάμε στα 1140 !
ε κι ένα 200 το κέρδος του εμπόρου και αμέσως αμέσως τα πιάσαμε τα λεφτά μας.

τονίζω και πάλι οτι δεν τον δικαιολογώ, αλλά νομίζω οτι οι δασμοί απο το Αμέρικα είναι έπος σκισίματος...

+10000

Παιδιά δεν είναι μόνο το τελωνείο. Μόνο τα μεταφορικά για τέτοιο όγκο με courier (DHL, TNT, UPS ) θα είναι τουλάχιστον $500.... (η USPS δεν στέλνει international τέτοιο όγκο).

Απλά πάρτε το χαμπάρι ότι για κάποια πράγματα ζούμε σε λάθος χώρα.

Re: Απάντηση: Gas BBQ παρακαλώ τις προτάσεις σας

+10000

Παιδιά δεν είναι μόνο το τελωνείο. Μόνο τα μεταφορικά για τέτοιο όγκο με courier (DHL, TNT, UPS ) θα είναι τουλάχιστον $500.... (η USPS δεν στέλνει international τέτοιο όγκο).

Απλά πάρτε το χαμπάρι ότι για κάποια πράγματα ζούμε σε λάθος χώρα.

Αυτη εδω παντως (καναδεζα, οχι αμερικανικη), κανει κοντα στα 600$ στην αμερικη, και εδω βγαινει στα 880, την οποια μαλλον και θα παρω. Οχι τοσο τραγικη διαφορα οπως η αλλη.

Εννοειται οτι δεν εχω σκοπο να φερω τετοιο πραγμα απο αμερικη, οπως επισης εννοειται οτι δεν θα συμμετασχω και στον πλουτισμο του εδω εισαγωγεα...

Ειπα ψεματα :D

Ειμαστε για πολλες κλωτσιες τελικα....
Μιλαγα με τον κουμπαρο μου στην αμερικη για το θεμα, μου ειπε οτι εχει παρει την weber genesis e-320

To "κλωτσιες" παει στην τιμη που την εχουν εδω....

Τι διαολο, ολοι cayenne και εξοχικο στην Μυκονο θελουν ???

Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες.....

Την εκανα δωρο στο ευατο μου εχτες το απογευμα.

Σημερα φορτωνω σχαρες.

Μεγεια μου :ernaehrung004:

Και δυο φωτος απο το "συστημα" μου...
(μηπως να το ανεβασω στις παρουσιασεις?)

attachment.php

attachment.php

Και bonus, η θεα που εχει η ψησταρια ;-)

attachment.php

Αν μπορει καποιος που να μπορει να τις φερει στα ισα τους....

Στο λαιμό να σου κάτσει το κοψίδι

:eviltongue::eviltongue::eviltongue:

Καλορίζικη ρε:ernaehrung004::ernaehrung004::ernaehrung004: