Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Άσε, είναι ελεεινοί...
Ήρθε ένα μειλ που έλεγε και καλά πως η παραγγελία που είχα δώσει (με συγκεκριμένα σπεκς) ήταν παραγγελία πολύ λίγων ατόμων και δεν θα μπορούσαν να την φτιάξουν... και ζήταγαν άλλα 90$ για να κάνω upgrade σε επόμενη έκδοση και καλά, η οποία θα παραχθεί κανονικά.

Ε, έγινα έξαλλος...

Μην σου πω οτι κάνανε μαπα το σχέδιο του προηγούμενου για να πεσουν περισσότεροι πανω στο Soul.. (που ειναι κουκλι..)

Απάντηση: Re: Geek. Νέος φορητός παίχτης με Direct DSD και 32/384...

Μην σου πω οτι κάνανε μαπα το σχέδιο του προηγούμενου για να πεσουν περισσότεροι πανω στο Soul.. (που ειναι κουκλι..)

Αν το τιμολογήσουν εκεί που υποψιάζομαι,δεν είναι καθόλου κουκλί :flipout:

Λοιπόν,το θέμα νομίζω πως παύει να είναι απλώς ηθικό ή γελοίο.
Ο τρόπος που δελέασε τους δωρητές,ήταν το να έχουν κάτι στα μέτρα τους.

Κι αυτό ακριβώς είναι που λένε στον Αντώνη πως δεν θα έχει;
Επειδή υπήρξαν λίγοι με το ίδιο γούστο;
Μα αυτός δεν ήταν ο στόχος;

Αυτή την αντιμετώπιση επιφυλάσσουν και για τους κατοίκους Ηνωμένων Πολιτειών;
Οκ,νομικά δεν μπορεί κανείς να κάνει κάτι,δωρητές είναι,μπορεί κάλλιστα να μην δώσει το παραμικρό.

Αλλά μισό μυαλό να έχει κάποιος,θα τους περιποιηθεί καταλλήλως όπου μπορεί να προβάλει την γνώμη του.

Κι ας παίζει παπάδες,εγώ δηλώνω υπευθύνως πως αρνούμαι να ακούσω κάτι που έχουν κατασκευάσει άτομα που θεωρούν την κοινότητα μας ηλίθιους.
Με γεια και καλοάκουστο σε όποιον παραλάβει,εννοείται,κι ελπίζω Αντώνη μου να παίζει παραπάνω κι από αυτό που ελπίζεις.

Αλλά είμαι εξοργισμένος.
Και το λίγο που μπορώ να κάνω,είναι ότι κάνω σε αυτά που με εξοργίζουν.
Αν δεν μπορώ να τα εξαφανίσω,απλώς τα αγνοώ.

Συγνώμη από όλους τους φίλους για το ξέσπασμα,αλλά σε μερικά πράγματα δεν μπορώ να μένω αμέτοχος.

Κι' εγώ έτσι που τα έχουν κάνει, σκέφτομαι να το βάλω αγγελία σφραγισμένο... :violent-smiley-030:

Έχω ρωτήσει τιμή..Ακόμα δεν έχει δωθει κάποια ενημέρωση ούτε για δημοσιογράφους

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ήταν ανάγκη να μας θυμίσει την Audio Precision πανάθεμα τον;:flipout:
(Καθένας με τον πόνο του!:flipout: )

Μεγάλος ψήστης πάντως,με το χαμόγελο και με όλα του,μπράβο του.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Με το τελευταιο firmware sto geek out λεγεται οτι υποστηριζει συνδεση με android devices. Tι προυποθεσεις χρειαζονται για να το συνδεσω στο galaxy siii. Θελει καποιο ειδικο προγραμμα ή root; Το συνδεω με usb otg cable και δε δειχνει να παιρνει ρευμα.

Με το τελευταιο firmware sto geek out λεγεται οτι υποστηριζει συνδεση με android devices. Tι προυποθεσεις χρειαζονται για να το συνδεσω στο galaxy siii. Θελει καποιο ειδικο προγραμμα ή root; Το συνδεω με usb otg cable και δε δειχνει να παιρνει ρευμα.

Χρειάζεσαι κάτι σαν αυτό για αρχή.

Some more photos...

IMG_6719.jpg

IMG_6721.jpg

ca119724_IMG_6722.jpeg

Να πούμε με γεια;

(Θα το έλεγα,αλλά έχω αμφιβολία,πολύ φως οι φώτο,δεν μοιάζουν για δικές σου. )

Σιγά μην είχε φτάσει Ελλάντα το Pulse ρε... :flipout:

Επίσης σιγά μην είχα 800ρια και δεν το είχατε ήδη μάθει... :flipout: :flipout:

Και τέλος... σιγά μην είχα τέτοιο καλωδιομάνι! :flipout: :flipout: :flipout:

Σιγά μην είχε φτάσει Ελλάντα το Pulse ρε... :flipout:

Επίσης σιγά μην είχα 800ρια και δεν το είχατε ήδη μάθει... :flipout: :flipout:

Και τέλος... σιγά μην είχα τέτοιο καλωδιομάνι! :flipout: :flipout: :flipout:

-Για τα δυο πρώτα δεν παίρνω όρκο,έχεις βεβαρυμένο μητρώο εκπλήξεων.
-Για το τρίτο έχεις δίκιο,είσαι αποδεδειγμένα νοικοκύρης,πάσο.

Κοιτάζοντας εν τω μεταξύ τα διαφημιστικά τους,έχουν κάνει κι αυτοί τις κουτσουκέλες τους όσον αφορά την ανάλυση,βάζοντας το DSD πάνω από τα 24/192.
(Ενώ εκ των πραγμάτων έχει φίλτρο στους 50Κhz.Αν κοιτάξει κανείς τον αναλυτή συχνοτήτων,θα δει σε τι τοίχο πέφτει κάπου εκεί. )

Η αλήθεια είναι κάπως όπως παρακάτω,και δεν βλέπω τον λόγο γιατί την παραπληροφόρηση αφού την έχει την δυνατότητα να φτάνει 32/384...
(Εκτός και γίνεται πια γιατί τα πιο πολλά υπόλοιπα ντακ φτάνουν 24/192 και θέλουν να τα απαξιώσουν.Εξ' ου και τα εισαγωγικά στο "audiophile". )

140515_Potentia-Fidelity_Chart1.jpg

Και σίγουρα θέλει root. Όσοι δουλεύουν το GO με android έχουν Kitkat.
Ποια custom rom χρησιμοποιεις για kit kat sto s3; Αγορασα και την εφαρμογη παραπανω να δοκιμασω σε ενα android tablet που εχω με kit kat (onda v975) αλλα δεν αναγνωριζε το geekout.