Geek Wave. 3rd and last.

Σάκη, όπως είπε ο Dr Pan K, και ο sokmav, αλλά και εγώ... ότι και να λες ή να πιστεύεις,... το προϊόν ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει σε καμία μορφή, και όλη αυτή η ιστορία είναι ένα τέχνασμα να χρηματοδοτήσουν την κατασκευή του πριν ακόμα το προϊόν υπάρχει ως προϊόν...

Εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν κάνουν "μπίζνες"... μας ενδιαφέρει μόνο η ηχητική του απόδοση... και αυτή είναι άγνωστη προς το παρών...

Δηλαδή από το βίντεο δεν κατάλαβες τι συσκευή είναι και τι κάνει?

Αν θες μπορεις να μας πεις εσυ λιγα πράγματα απο αυτα που κατάλαβες. Πχ τι chipset χρησιμοποιεί, τι ρολόι, πως γινετε να δημοσιεύουν μετρήσεις χωρις να ξερουν τι θα βάλουν μεσα, τι εμφάνιση θα εχει μια που ουτε ενα rendering της τελικής μορφης δεν εχουμε δει, που θα κατασκευάζετε, ποιες τεχνολογίες απο το πανάκριβο και πολυδιαφημισμένο dac τους εχει κληρονομήσει κτλ ....

Ξαναβλέποντας το Βιντεο και διαβάζοντας τις πληροφορίες στο campaign το Geek Wave είναι μία εξαιρετική ιδέα αλλά δεν μπορώ να δώσω 399 δολάρια αυτή την στιγμή. Έχω άλλα εξοδα να κάνω αλλά όποιος το χρειάζεται και διαθέτει τα χρήματα προσωπικά το προτείνω να το χτυπήσει. Από όσα κατάλαβα η συσκευή είναι ένας σκληρός δίσκος με χωριτικότητα 250 GB κα ταυτόχρονα μπαταρία 3.000 mA . ενίχίσχυση ήχου κι με δικά του Apps που θα συνδέεται με το smartphone μέσω USB και θα παίζει αρχεία FLAC DSD και οτιδήποτε άλλο αρχείο ήχου, μάλλον θα λειτουργεί και σαν Player αυτόνομα (αυτό δεν το κατάλαβα απολύτος αν θα είναι έτσι)

Last edited:
και γιατι να προπληρωσει καποιος 399 νταλαρς με μεγαλη πιθανοτητα να το λαβει του Αγιου .... ανημερα,και να μην παρει καποιος το fiio χ5 σε 2 μερες σπιτι του με 200,
περιεργη φιλοσοφια εχεις βρε παιδι μου για τις ευκαιριες και τις μπιζνες,
το οτι υπαρχουν καποιοι που τα δινουν δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε παθει απονεκρωση εγκεφαλικων κυταρων.
βασικα οι πιο σοβαρες εταιρειες που σεβονται τον πελατη τους και δεν πανε μα φτιαξουν κατι με ξενα κολυβα κανουν αυτο
http://www.head-fi.org/t/711217/t-m...mp-is-beyond-awesome-some-last-minute-entries

Last edited:
και γιατι να προπληρωσει καποιος 399 νταλαρς με μεγαλη πιθανοτητα να το λαβει του Αγιου .... ανημερα,και να μην παρει καποιος το fiio χ5 σε 2 μερες σπιτι του με 200,
περιεργη φιλοσοφια εχεις βρε παιδι μου για τις ευκαιριες και τις μπιζνες,
το οτι υπαρχουν καποιοι που τα δινουν δεν σημαινει οτι ολοι εχουμε παθει απονεκρωση εγκεφαλικων κυταρων.
βασικα οι πιο σοβαρες εταιρειες που σεβονται τον πελατη τους και δεν πανε μα φτιαξουν κατι με ξενα κολυβα κανουν αυτο
http://www.head-fi.org/t/711217/t-m...mp-is-beyond-awesome-some-last-minute-entries

το Fiio X5 δεν κάνει $200 αλλά $400. Πάντως ο μόνος λόγος που θα διάλεγα το Geek αντί για το Fiio είναι τα διπλά Sabre Dac που κουβαλάει. Όλα τα άλλα features φαίνονται να είναι συγκρίσιμα.

Το "φτιάχνω κάτι με ξένα κόλλυβα" είναι ακριβώς η φιλοσοφία του crowdfunding. Η LHlabs δεν είναι η μόνη εταιρεία που το προσπαθεί, όποιος θέλει ας κάνει μιά βόλτα από το Kickstarter, θα δει εκατοντάδες εταιρείες και ιδιώτες να ψάχνουν για χρηματοδότες, για κάθε πιθανό ή απίθανο project. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους η LHlabs έφτιαξε το Geek και το διανέμει αυτή τη στιγμή που γράφω (έστω, με καθυστέρηση 3 μηνών). Αλλά για τι συζητάμε τώρα; Τι είναι 3 μήνες καθυστέρηση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός προϊόντος μαζικής παραγωγής; Εδώ ένα phono μου έφτιαξε ένας φίλος και του πήρε γύρω στους δύο μήνες παραπάνω από όσο υπολόγιζε, και μιλάμε για ένα κομμάτι, όχι για μαζική παραγωγή. Για να μη μιλήσουμε για εταιρείες με μακρά ιστορία που απέτυχαν πανηγυρικά, όπως η Densen με το Dac της που το παλεύει για χρόνια και ακόμα να το φτιάξει.

Απάντηση: Re: Geek Wave. 3rd and last.

.......Για να μη μιλήσουμε για εταιρείες με μακρά ιστορία που απέτυχαν πανηγυρικά, όπως η Densen με το Dac της που το παλεύει για χρόνια και ακόμα να το φτιάξει.

Μην ξύνεις πληγές.....:flipout:

το Fiio X5 δεν κάνει $200 αλλά $400. Πάντως ο μόνος λόγος που θα διάλεγα το Geek αντί για το Fiio είναι τα διπλά Sabre Dac που κουβαλάει. Όλα τα άλλα features φαίνονται να είναι συγκρίσιμα.

Το "φτιάχνω κάτι με ξένα κόλλυβα" είναι ακριβώς η φιλοσοφία του crowdfunding. Η LHlabs δεν είναι η μόνη εταιρεία που το προσπαθεί, όποιος θέλει ας κάνει μιά βόλτα από το Kickstarter, θα δει εκατοντάδες εταιρείες και ιδιώτες να ψάχνουν για χρηματοδότες, για κάθε πιθανό ή απίθανο project. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους η LHlabs έφτιαξε το Geek και το διανέμει αυτή τη στιγμή που γράφω (έστω, με καθυστέρηση 3 μηνών). Αλλά για τι συζητάμε τώρα; Τι είναι 3 μήνες καθυστέρηση για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ενός προϊόντος μαζικής παραγωγής; Εδώ ένα phono μου έφτιαξε ένας φίλος και του πήρε γύρω στους δύο μήνες παραπάνω από όσο υπολόγιζε, και μιλάμε για ένα κομμάτι, όχι για μαζική παραγωγή. Για να μη μιλήσουμε για εταιρείες με μακρά ιστορία που απέτυχαν πανηγυρικά, όπως η Densen με το Dac της που το παλεύει για χρόνια και ακόμα να το φτιάξει.

η Densen σου ζητησε λεφτα για να στο φτιαξει?
Τεσπα εν μερη σε καταλαβαινω γιατι τοχεις κανει,αλλα δεν καταλαβαινω την επιχειρηματολογια σου

η Densen σου ζητησε λεφτα για να στο φτιαξει?
Τεσπα εν μερη σε καταλαβαινω γιατι τοχεις κανει,αλλα δεν καταλαβαινω την επιχειρηματολογια σου

OK. Να στα κάνω τάληρα λοιπόν.

Είναι άδικο να κατηγορείς την LHlabs για το ότι "φτιάχνει κάτι με ξένα κόλλυβα". Είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική στο εξωτερικό. Απλά δεν έχει ξαναγίνει με προϊόν ήχου και μας φαίνεται κάπως. Και λάβε υπόψιν ότι κάποιοι θα πάρουν το Geek Out έχοντας πληρώσει μόλις $99.
Είναι άδικο να τους κατηγορείς ότι καθυστέρησαν να διαθέσουν το προϊόν τους, μιλάμε για καθυστέρηση 3 μηνών στην εναρξη παραγωγής, καθυστέρηση κατά την ταπεινή μου γνώμη μηδαμινή, όταν εξελίσσεις ένα νέο προϊόν. Τους συγκρίνω με τη Densen που δεν κατάφερε να βγάλει ένα συγκεκριμένο προϊόν παιδεύοντάς το τόσα χρόνια.

Βρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?
Αλλο λεω εγω,εγω δε μιλαω για το οτι μια εταιρεια ρωταει το κοινο της με ποια specs να το φτιαξει,αυτο ουτως η αλλως ειναι souper,και εχω και το λινκ της ifi που κανει το ιδιο για το επομενο προιον της το micro.
Εγω μιλαω για το οτι σου ζηταει λεφτα για ενα προιον που δεν εχει βγει ακομη δεν τοχει ακουσει κανεις και τωρα αν θαναι με 10 sabre επανω σκασιλα μου εγω θα παιρνα το fiio που το ξερω και τοχω ακουσει κυκλοφορει κανει τα ιδια λεφτα και τοχω αυριο αν θα το παραγγειλω σημερα,και αν δεν μ αρεσει το πουλαω και παιρνω το geek οταν θα βγει και θα παιζει καλυτερα απ το fiio,μην κολλας στην μαρκα αυτο μουρχεται τωρα αυτο λεω.

Βρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις?
Αλλο λεω εγω,εγω δε μιλαω για το οτι μια εταιρεια ρωταει το κοινο της με ποια specs να το φτιαξει,αυτο ουτως η αλλως ειναι souper,και εχω και το λινκ της ifi που κανει το ιδιο για το επομενο προιον της το micro.
Εγω μιλαω για το οτι σου ζηταει λεφτα για ενα προιον που δεν εχει βγει ακομη δεν τοχει ακουσει κανεις και τωρα αν θαναι με 10 sabre επανω σκασιλα μου εγω θα παιρνα το fiio που το ξερω και τοχω ακουσει κυκλοφορει κανει τα ιδια λεφτα και τοχω αυριο αν θα το παραγγειλω σημερα,και αν δεν μ αρεσει το πουλαω και παιρνω το geek οταν θα βγει και θα παιζει καλυτερα απ το fiio,μην κολλας στην μαρκα αυτο μουρχεται τωρα αυτο λεω.

Eσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τη φιλοσοφία του crowdfunding. Δεν αγοράζεις προϊόν, επενδύεις σε μιά εταιρεία και σαν αντάλλαγμα παίρνεις αντί για μέρισμα ένα προϊόν. Κάνε μου τη χάρη, μπες εδώ για να πάρεις μιά ιδέα για τι μιλάμε. Ναι, έχει ρίσκο, αλλά όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά τους κύτταρα, απλά έχουν άλλη φιλοσοφία από εσένα. Θες να πάρεις το Fiio x5; Με την άνεσή σου, ποιος σε εμποδίζει; Εγώ δε θέλω DAP, εγώ ήθελα ένα φτηνό και καλό DAC που να παίζει DSD και να μπορεί να συνδέεται είτε στο Samsung SIII είτε στο macmini. Το Geek με καλύπτει. Και επειδή δεν έχω δυνατότητα να ακούσω ούτε το ένα ούτε το άλλο, και τα δύο είναι για μένα γουρούνι στο σακί. Διάλεξα αυτό που βγαίνει και σε μπλε χρώμα, και δε με πειράζει να περιμένω λίγο. Δεν έχω δα και στερητικό σύνδρομο.

Eσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τη φιλοσοφία του crowdfunding. Δεν αγοράζεις προϊόν, επενδύεις σε μιά εταιρεία και σαν αντάλλαγμα παίρνεις αντί για μέρισμα ένα προϊόν. Κάνε μου τη χάρη, μπες εδώ για να πάρεις μιά ιδέα για τι μιλάμε. Ναι, έχει ρίσκο, αλλά όσοι το κάνουν αυτό δεν έχουν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά τους κύτταρα, απλά έχουν άλλη φιλοσοφία από εσένα. Θες να πάρεις το Fiio x5; Με την άνεσή σου, ποιος σε εμποδίζει; Εγώ δε θέλω DAP, εγώ ήθελα ένα φτηνό και καλό DAC που να παίζει DSD και να μπορεί να συνδέεται είτε στο Samsung SIII είτε στο macmini. Το Geek με καλύπτει. Και επειδή δεν έχω δυνατότητα να ακούσω ούτε το ένα ούτε το άλλο, και τα δύο είναι για μένα γουρούνι στο σακί. Διάλεξα αυτό που βγαίνει και σε μπλε χρώμα, και δε με πειράζει να περιμένω λίγο. Δεν έχω δα και στερητικό σύνδρομο.

ok φιλε εχουμε αντιδιαμετρικα αντιθετη φιλοσοφια εκ βαθρων θα ελεγα no prob.
αυτο με τα κυταρα δεν πηγαινε για σενα αλλα για αυτους που ξεκιναν νεο κυκλο.:ernaehrung004:

ok φιλε εχουμε αντιδιαμετρικα αντιθετη φιλοσοφια εκ βαθρων θα ελεγα no prob.
αυτο με τα κυταρα δεν πηγαινε για σενα αλλα για αυτους που ξεκιναν νεο κυκλο.:ernaehrung004:

ΟΚ. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε :ernaehrung004:

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Κώστα σε οτι αφορά τη λογική του crowdfunding.
Το λάθος είναι στο πώς διαχειρίστηκε μαρκετίστικα, εκ των υστέρων, την όλη φάση η LH Labs.
Αν κρατούσε δλδ ήπιους τόνους, αυτή τη στιγμή δεν θα μας ενοχλούσε τίποτα. Ούτε οι καθυστερήσεις ούτε τίποτα.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον Κώστα σε οτι αφορά τη λογική του crowdfunding.
Το λάθος είναι στο πώς διαχειρίστηκε μαρκετίστικα, εκ των υστέρων, την όλη φάση η LH Labs.
Αν κρατούσε δλδ ήπιους τόνους, αυτή τη στιγμή δεν θα μας ενοχλούσε τίποτα. Ούτε οι καθυστερήσεις ούτε τίποτα.

Αν κρατούσε ήπιους τόνους δε θα είχε την επιτυχία που έχει. Και το υφάκι, το ξαναλέω, δε μου αρέσει καθόλου, αλλά το έχουν κι άλλοι στο χώρο. Ο Dieter Burmester, ο Ivor Tiefenbrung της Linn, ο Tim de Paravicini της EAR, ο Harry Pearson του The Absolute Sound...Δεν είναι τίποτα πρωτάκουστο.

Μπράβο ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΓΟΓΙΑΝΝΗ για τις απαντήσεις που έδωσες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όταν πριν λίγα ποστ ανέφερα ότι μέσα σε 15 λεπτά μέζεψε η LH Labs 15.000 και στα επόμενα 2' τα έκανε 17.000 δολάρια κ.λ.π. δεν το έλεγα για να ειρωνευτώ τους συνομιλητές μου, αλλά για να τονίσω ότι όσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται νέα επιχειρηματικά μοντέλα όπως το crownfunding, κάποιοι άλλοι βγάζουν χρήματα με αυτό και κάποιοι καταναλωτές αγοράζουν φτηνότερα το προιόν γιατί επένδυσαν τα χρήματά τους για να παραχθεί.

Στη ζωή υπάρχουν πάντα άνθρωποι που κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν, κάποιοι που παρακολουθούν αυτά που συμβαίνουν και κάποιοι που αναρωτιούνται τι συμβαίνει. Ας αναρωτηθεί ο καθένας σε ποια κατηγορία ανήκει.

Αν θέλετε να συζητήσετε για crowd funding μπορείτε σε νέο νήμα... Εδώ μόνο για το Geek Wave παρακαλώ...

Last edited:
Λοιπον, να ενημερωσω οτι το Geek Wave δεν πηγε καλα. Έπιασε μεν τον τυπικο στοχο αλλα ο ουσιαστικος (που ηταν τουλαχιστον δεκα φορες ο τυπικος) ουτε κατα διάνοια.

Το Ροno που περασε τα 6χ10^3$ ηταν μεγαλο δελεαρ αλλα ο κοσμος αυτη την φορα δεν τσιμπησε.

Οποτε μετα απο μια μεγάλη κωλοτουμπα, το σαντουιτσακι μεταλλάχθηκε σε portable player αλλα παλιό καλο iPod, με την διαφορα οτι υποσχεται πιο hiendαδικες καταστασεις.

Στο παλιο λινκ μιλανε για reboot και παραπεμπουν στο νεο εδω.

Η εμφάνιση ειναι σε στυλ iPhone αλλα δεν νομιζω οτι αρκει. Το μέλλον του wave προμηνύετε τρικυμιώδες...

Last edited:
Ας πρόσεχαν. Ξεκίνησαν με το Geek Out, το οποίο μετά από 9 μήνες οι μισοί πελάτες δεν το έχουν παραλάβει ακόμη και το οποίο αν και φαίνεται καλό προϊόν (όσοι το έχουν παραλάβει δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι από τον ήχο) παλεύει ακόμη με τις παιδικές του ασθένειες (ρύθμιση volume, συμβατότητα με android) και αντί να το τελειοποιήσουν, έβγαλαν άλλα δύο προϊόντα, το Geek Pulse και το τροφοδοτικό του. Προϊόντα που η τελική τους μορφή δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Και εμφανίζονται να ζητάνε κι άλλα λεφτά για τρίτο προϊόν! Επόμενο ήταν να φάνε τα μούτρα τους.