ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

ace-mc

New member
21 September 2008
45
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ FORYM. ΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΦΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΨΟΣ 2,4Μ ΚΑΙ Ι ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ 5Μ ΜΠΡΩΡΟ ΝΑ ΒΑΛΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ Ι ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΙΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΙΛΟ ΤΟ ΔΟΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 47"? ΘΑ ΧΑΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ

Να πάρεις προβολέα οπωσδήποτε.
Μέχρι 4,25Χ2,40 οθόνη παίρνει η σοφίτα σου,αν και δεν σε παίρνει το μήκος της.
Α! Καλώς ήρθες, και γράφε οπωσδήποτε με μικρά γράμματα.-bye-

Εννοείται ότι θα πάρεις προβολέα. Οθόνη με 106" είσαι άνετα! 2.35μ. πλάτος Χ 1.35μ. ύψος. Θα αφήσεις 10-20 πόντους από πάνω από την γωνία ταβανιού με τοίχο. Για αυτή την οθόνη ο προβολέας μπορεί να είναι άνετα στα 4 μέτρα.

Καλώς ήρθες κι από μένα!
Συμφωνώ με τους φίλους που ήδη σου απάντησαν απλά να προσθέσω ότι κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να λάβεις επίσης υπόψη σου την απόσταση της θέσης που θα κάθεσαι από την οθόνη. Για 106 ίντσες εικόνα πιστεύω ότι είναι καλό να βρίσκεσαι γύρω στα 4 μέτρα.

ευχαρηστο πολυ

ευχαρηστο πολυ παιδια και καλοσ σαs βρεικα απλα καταλαβενετε με ενυσηχουσε οτι επηδει ειναι πολυ χαμιλι ι σοφιτα που θα εφταναν ι υποτιτλη οταν θα εβλεπα ταινια μιν κανο και καμπουρα

Re: Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Εννοείται ότι θα πάρεις προβολέα. Οθόνη με 106" είσαι άνετα! 2.35μ. πλάτος Χ 1.35μ. ύψος. Θα αφήσεις 10-20 πόντους από πάνω από την γωνία ταβανιού με τοίχο. Για αυτή την οθόνη ο προβολέας μπορεί να είναι άνετα στα 4 μέτρα.
.

καταρχαs σε ευχαριστο που απαντησεs, καλα τα λεs φιλε μου μου αρεσουν ι διαστασειs αλλα το υψοs που διαθετο ειναι 203,04 μ, διλαδη αν βαλουμε και το χορο που πιανει ι κασα που θα μαζευετε το πανι γιατι δεν εχω τοιχο θα μπει ιλεκτρικο πανι που θα βλεπο τουs υποτιτλουs συγνωμη για το πριξημο ποσο χαμηλα θα σκυβο για να δω:a0210:

Re: Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

.

καταρχαs σε ευχαριστο που απαντησεs, καλα τα λεs φιλε μου μου αρεσουν ι διαστασειs αλλα το υψοs που διαθετο ειναι 203,04 μ, διλαδη αν βαλουμε και το χορο που πιανει ι κασα που θα μαζευετε το πανι γιατι δεν εχω τοιχο θα μπει ιλεκτρικο πανι που θα βλεπο τουs υποτιτλουs συγνωμη για το πριξημο ποσο χαμηλα θα σκυβο για να δω:a0210:
Γιατι να σκυβεις ορθιος θα βλεπεις τις ταινιες?

Αν μπορείς να πάρεις προβολέα και πανί, πάρε.
Απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχεις πολύ κόσμο στο σπίτι. Μπορείς να φτιάξεις το ιδανικό Home cinema, που θα σου προσφέρει ατέλειωτες ώρες θέασης.
Έτσι ήμουν και εγώ πρίν μερικά χρόνια. Μου χτυπουσαν τη πόρτα, για να μου πουν σχετικά με την ένταση του ήχου.
Εγώ τουλάχιστον, αναπολώ αυτή την εποχή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

.

τελικά πόσο ύψος έχεις; στο πρώτο σου μήνυμα λες για 2.4 μ.

Μας μπέρδεψε λίγο αλλά ακόμα και 2μ να είναι μπορεί να τοποθετήσει προβολέα αρκεί να έχει μετατόπιση φακού.
Χρειάζεσαι προβολέα LCD ή sxrd λόγω της ευκολίας στην τοποθέτηση.
Αλήθεια πόσα χρήματα σκέφτεσαι να διαθέσεις;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

για να μιν σαs τρελανο κιολαs ειπαμε υψοs 203,04.ο προτζεκτοραs θα μπει σε πιο χαμιλο υψοs απο οτι θα μπει το πανι γιατι ι σοφιτα ειναι πολι μορφικια ξερετε πωs ειναι ι σοφιτεs πανο κατο. βασει του προτζεκτορα θα βιδοθι πανο σε ξιλο που εχει κλισι οποσ εχουν ι σοφιτεσ διαγονια τελοs εφου μου πειτε οτι οντοs με περνει να βαλο προτζεκτορ. τα λεφτα που διαθετο για προβολεα ειναι 1500 με 2000 euro περνο καλο?και αν ναι τι προτινετε θελο να βλεπο περειπετιεs φαντασιαs πλιροφοριακα

τελικά πόσο ύψος έχεις; στο πρώτο σου μήνυμα λες για 2.4 μ.

το υψοs τελεικα οπωs ειπα ειναι 203,04 αλλα ο προβολεαs εκει που θα μπει θα ειναι πιο χαμιλα σε υψοs απο οτι θα μπει το πανι γιατι ο σοφιτα ειναι πολιμορφικια με διαφορεσ κλισιs βασει του προβολεα θα βιδοθι σε ξιλο που εχει κλισι με λιγα λογια, και αναγκαστικα θα ειναι πιο χαμιλα τελοs αφου μου πειτε οτι μπορω να βαλο ,τα λεφτα που διαθετο ειναι 1500 με 2000 ευρο για προτζεκτορα περνο καλο κιαν ναι τι μαρκα προτινετε..

το υψοs τελεικα οπωs ειπα ειναι 203,04 αλλα ο προβολεαs εκει που θα μπει θα ειναι πιο χαμιλα σε υψοs απο οτι θα μπει το πανι γιατι ο σοφιτα ειναι πολιμορφικια με διαφορεσ κλισιs βασει του προβολεα θα βιδοθι σε ξιλο που εχει κλισι με λιγα λογια, και αναγκαστικα θα ειναι πιο χαμιλα τελοs αφου μου πειτε οτι μπορω να βαλο ,τα λεφτα που διαθετο ειναι 1500 με 2000 ευρο για προτζεκτορα περνο καλο κιαν ναι τι μαρκα προτινετε..

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η δυνατότητα vertical shift που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ο προβολέας που θα επιλέξεις.

Επίσης θα πρέπει να διαπιστώσεις μόνος σου αν σε ενοχλεί το rainbow που μπορεί να διακρίνεις στην τεχνολογία DLP...

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το συγκριτικό που κάναμε πριν μερικούς μήνες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24839

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ

Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές επιλογές.

Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η δυνατότητα vertical shift που πρέπει να έχει οπωσδήποτε ο προβολέας που θα επιλέξεις.

Επίσης θα πρέπει να διαπιστώσεις μόνος σου αν σε ενοχλεί το rainbow που μπορεί να διακρίνεις στην τεχνολογία DLP...

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το συγκριτικό που κάναμε πριν μερικούς μήνες:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=24839
Αυτο το συγκριτικο πιστευω θα σου λυσει ολες τις αποριες.Αν οχι ξεκινα το διαβασμα Threads μεχρι δακρύων και εισαι ετοιμος.-bye-