γεια σας .. sony KDL48w605 ειναι η TV μου!

Niogr

New member
27 June 2014
2
θελω να ρωτησω πως συνδεω το iphone 4s
με την TV ?
αν μπορει καποιος που το εχει κανει ή γνωριζει να μ πει βημα βημα..
γτ δεν τοχω..
ηTV ειναι συνδεμενη σε wifi..
καποια στιγμη ειχα δει εναν κωδικο (sonyκατι αριθμους) αλλα δεν θυμαμαι πως κ που..
thanks!!

Γνωρίζει κάποιος αν μπορεί να συνδεθεί η skype camera sony cmu-br200 σε αυτη την τηλεόραση; Υπάρχει και το παλιότερο μοντέλο cmu-br100. Αυτο που δεν μπορώ να βρω επίσης είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί κάποια άλλη camera για Skype βιντεοκλησεις.

gousias μόνο οι δύο Sony Skype camera που αναφέρεις CMU-BR200 ή CMU-BR100.

Απάντηση: Re: γεια σας .. sony KDL48w605 ειναι η TV μου!

gousias μόνο οι δύο Sony Skype camera που αναφέρεις CMU-BR200 ή CMU-BR100.

Τώρα είδα σε κάποια καταστήματα που πωλούν την cmu-br200 αναγράφουν τις συμβατές τηλεοράσεις και δεν είναι η 605 ανάμεσα τους, ωστόσο θα δουλεύει αν την πάρω;
Σε ευχαριστώ.

Σύνδεσα καλώδιο VGA απο την έξοδο του laptop sony vaio vgn fe31h στην είσοδο rgb (3 καλώδια) της τηλεόρασης sony kdl 48w605. Δοκίμασα αλλαγή πηγής απο την τηλεόραση καθώς και προβολή σε εξωτερική οθονη απο το laptop αλλα δεν μεταδίδει εικόνα. Το laptop έχει windows 8.1 pro
Μπορει κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ.

Σύνδεσα καλώδιο VGA απο την έξοδο του laptop sony vaio vgn fe31h στην είσοδο rgb (3 καλώδια) της τηλεόρασης sony kdl 48w605.

To laptop σου είναι αυτό?
http://www.pcpro.co.uk/reviews/laptops/95976/sony-vaio-vgn-fe31h

Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις τη δουλεία σου με αυτό το laptop.
Είναι κρίμα για την τηλεόραση.

Portioli ναι αυτο είναι το laptop.
Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθεί με κάποιο τροπο; Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα της εικόνας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μετατροπεας VGA σε hdmi θα δουλεύει ή δεν θα το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών;

παιδια οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι ψάχνω τον web browser αλλα με καποιο τρόπο τα σαίνια της sony τον έχουν κρύψει πάρα πολυ καλα! θα το εκτιμούσα να με βοηθούσατε. και κάτι αλλο, στην πρώτη ενεργοποίηση της TV μου έβγαλε εναν 5ψήφιο κωδικό για ενεργοποίηση της tv στο sony entertainment network, την πρώτη φορα που τον καταχώρησα εβγαλε error και μετα προχώρησα στο επόμενο menu της tv και δεν τον βρίσκω πάλι.... πώς τον βρίσκω; ευχαριστώ.