Γειά σας, το όνομά μου είναι Έντ Σνόουντεν....

Re: Απάντηση: Γειά σας, το όνομά μου είναι Έντ Σνόουντεν....

Θα κατάλαβες πιστεύω,ότι αστειεύτηκα...Δεν χρειάζεται να εξηγήσεις κάτι...-bye-

Kαι εγω πηγα να μιλησω χαλαρα σε καποιο αλλο νημα .... και με πηραν απ'τον λαιμο.
Δεν ξερω ποτε να αστειευτω και ποτε οχι. Δυο μετρα και δυο σταθμα, εδω μεσα.
ΑΜΑΝ ... :p

-bye-

Η ολη ιστορια με τον Σνοουντεν θυμιζει εναν εφηβο που μεγαλωσε με κατασκοπικες ταινιες,
μπηκε στην CIA για να τα ζησει ολα "απο μεσα" ... και κατεληξε να μην του αρεσει η "ταινια".

Μονο που, τωρα, η ταινια ... ειναι η ιδια ζωη και επιβιωση του.

Ολοι καναμε φτωχες επιλογες στην ηλικια των 18,20 και 24.
Ομως ΠΑΝΤΑ υπηρχε η επιλογη να απεμπλακουμε απο αυτες με μηδαμινο κοστος.

Ο Σνοουντεν .... ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η CIA ??? .... μπαμπακας ???

Και αυτός τι περίμενε να βρεί? κανόνες στην κατασκοπεία? αφού όλα μυστικά γίνονται.....

Απάντηση: Re: Γειά σας, το όνομά μου είναι Έντ Σνόουντεν....

Η ολη ιστορια με τον Σνοουντεν θυμιζει εναν εφηβο που μεγαλωσε με κατασκοπικες ταινιες,
μπηκε στην CIA για να τα ζησει ολα "απο μεσα" ... και κατεληξε να μην του αρεσει η "ταινια".

Μονο που, τωρα, η ταινια ... ειναι η ιδια ζωη και επιβιωση του.

Ολοι καναμε φτωχες επιλογες στην ηλικια των 18,20 και 24.
Ομως ΠΑΝΤΑ υπηρχε η επιλογη να απεμπλακουμε απο αυτες με μηδαμινο κοστος.

Ο Σνοουντεν .... ΤΙ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η CIA ??? .... μπαμπακας ???

Δεν ήταν νομίζω στη CIA στο NSA δούλευε.

Δεν τους ξέρεις τους Αμερικάνους. Εγώ τους ξέρω: Μην εκπλαγείς αν μάθεις ότι πίστευε (πρίν μπεί) ότι όλα όσα κάνει το NSA είναι σύμφωνα με το Σύνταγμα των ΗΠΑ!

Και αυτός τι περίμενε να βρεί? κανόνες στην κατασκοπεία? αφού όλα μυστικά γίνονται.....
Άλλο μυστικά και άλλο παράνομα!

Οι μυστικές αποφάσεις των δικαστηρίων, τι είναι? Κάτι σαν αυτό?

star_chamber.jpg

Re: Απάντηση: Re: Γειά σας, το όνομά μου είναι Έντ Σνόουντεν....

Άλλο μυστικά και άλλο παράνομα!

Εντάξει, συμφωνώ, αλλά αν η παρακολούθηση ας πούμε τηλεφώνων είναι παράνομη, τότε πως θα γίνει κατασκοπεία χωρίς παρακολούθηση?

Δεν γινεται να ΜΗΝ υπερβαινει τα ορια του νομου η Κατασκοπεια.
Οσο Αμερικανος και αν εισαι ... αντιλαμβανεσαι οτι η δουλεια σου θα ειναι ΕΞΩ απο τα ορια του νομου.

NSA η CIA ... δουλευουν για το συμφερον των ΗΠΑ (πρωτα) και μετα για τον νομο.
Αν ο νομος αποτελεσει προβλημα για το συμφερον, τοτε ο νομος παρακαμπτεται.
Και δεν χρειαζεται να δουλεψω στην ΕΥΠ για να το καταλαβω αυτο.

Re: Απάντηση: Γειά σας, το όνομά μου είναι Έντ Σνόουντεν....

Kαι εγω πηγα να μιλησω χαλαρα σε καποιο αλλο νημα .... και με πηραν απ'τον λαιμο.
Δεν ξερω ποτε να αστειευτω και ποτε οχι. Δυο μετρα και δυο σταθμα, εδω μεσα.
ΑΜΑΝ ... :p

-bye-

πού γίνονται αυτά?
πες να επιληφθώ:ernaehrung004:

Για φασίστες μου κάνουν αυτοί που δεν αναγνωρίζουν ότι υπάρχει και αντίθετη άποψη....
Έγραψα ότι συμφωνώ με αυτές τις πρακτικές?
Έγραψα ότι τις θεωρώ δημοκρατικές?
Έγραψα ότι τις θεωρώ νόμιμες?
Και επειδή ζω στην πραγματικότητα στο ξαναλέω οι μυστικές υπηρεσίες δουλεύουν έτσι.
Όποιος εμπλέκεται με αυτές ξέρει τι συμφέροντα υπερασπίζεται και με ποιο τρόπο από την πρώτη μέρα που ασχολείται.
Συγνώμη αν σου χάλασα το παραμύθι με τον σνόουντεν που ωραία σου πλάσαρε η Νέα Τάξη αλλά η αλήθεια αυτή είναι.

Από το πολύ το γονάτισμα εκεί στη Τήνο,έχετε βαρέσει μπιέλα.

Άσυλο από τη Ρωσία στον Σνόουντεν - εγκατέλειψε μετά από ένα μήνα το αεροδρόμιο της Μόσχας

Σε ρωσικό έδαφος πάτησε ο Εντουαρτ Σνόουντεν, το «βαθύ λαρύγγι» της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας των ΗΠΑ (NSA), έχοντας παραλάβει τα ρωσικά έγγραφα που του παρείχαν προσωρινό άσυλο και του έδιναν την άδεια να φύγει από το αεροδρόμιο της Μόσχας, όπου βρισκόταν αποκλεισμένος εδώ και πάνω από ένα μήνα.

Νωρίτερα, ο δικηγόρος του, Ανατόλι Κουτσερένα, δήλωσε ότι του παρέδωσε έγγραφα από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης της Ρωσίας.

Σύμφωνα με το Wikileaks, ο Σνόουντεν παρέλαβε το καθεστώς πρόσφυγα από τη Ρωσία.

Η Ουάσινγκτον έχει εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι η Μόσχα δέχθηκε να δώσει προσωρινό άσυλο στον καταζητούμενο στις ΗΠΑ Σνόουντεν.

Την Τετάρτη ο πατέρας του Σνόουντεν ζήτησε από τον γιο του να παραμείνει στη Ρωσία, λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι στις ΗΠΑ θα τύχει μιας «δίκαιης δίκης».

Ο Σνόουντεν παρέμενε εδώ και πολλές εβδομάδες στη ζώνη τράνζιτ του αεροδρομίου της Μόσχας.

http://left.gr/news/asylo-apo-ti-ro...na-aerodromio-tis-moshas#sthash.6LhA47Mj.dpuf

Τραγικη φιγουρα ο πατερας ....
.... ακομα περισσοτερο αν αναλογιστουμε οτι ισως ΑΥΤΟΣ εσπρωξε τον γιο στις (επαγγελματικες) επιλογες του.

Ο πολυς πατριωτισμος ...

ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΡΟΝ ΕΣΤΙΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Μετα ερχονται ολα τα αλλα (Πατρις-Θρησκεια-Οικογενεια).

Για οσους δεν τα πανε καλα με τα αρχαιοελληνικα :
Ο καθενας απο εμας, ως ανθρωπος, αποτελει το ΜΕΤΡΟ της Αληθειας και της Γνωσης του κοσμου τουτου.
ΟΧΙ οι εννοιες και τα δογματα ... αλλα το πνευμα του καθενος απο εμας. Αυτο που ολιγωρησε στον Σνοουντεν
την στιγμη που στρεφοταν στην CIA.

Last edited:
«Να φερθεί σαν άντρας και να γυρίσει να δικαστεί» ... ζήτησε ο Άντρακλας! :BDGBDGB53:

Οι ΗΠΑ ήταν εξαρχής από τους βασικότερους «εχθρούς» της Χάγης. Εφαρμόζοντας ένα σύστημα παράλληλων διμερών συμφωνιών με άλλες χώρες του Καταστατικού της Ρώμης, η Ουάσιγκτον κατάφερε να επιτύχει ρήτρα εξαίρεσης από τη δικαιοδοσία του Δικαστηρίου για τους Αμερικανούς πολίτες.
http://www.skai.gr/news/world/article/207159/deka-hronia-diethnes-poiniko-dikastirio/

(περί φυγοδικίας ο λόγος)

Mην το γελατε ....

Στις ΗΠΑ το θεμα της Τιμης, του Θαρρους και της Δικαιης Τιμωριας
ξεπερνα τα ορια του κωμικου. Ειναι πουριτανικη κοινωνια (οτι και αν
προβαλλει το ιεροσυλο Hollywood).