γειωση στο πικαπ

νέο update για το quint..
πιστεύω ότι επειδή έχουν αυτή την μετριοπάθεια στα μπάσα, ίσως κάνουν καλή δουλειά εκεί που υπάρχει υπερεπάρκεια χαμηλού. ή πρόβλημα μπουμαρίσματος..
στον δικό μου μικρό χώρο όταν ανέβασα ένταση δεν ενόχλησε και το χαμηλό ήταν αρκετά ρωμαλέο.
σε "φτωχές" παραγωγές όμως, ..δεν ακούγεται..
canare & μεσαίο project κάτι καταφέρνουν να βγάλουν στην επιφάνεια απο συχνοτικό περιεχόμενο. ειδικά το πρώτο, ..απ'ότι θυμάμαι..

Καλημερες λες να εχω πολλα μπάσα με τα καλωδια canare; γιατι βλαδιμηρε ειδες το focal δεν υστερεί σε μπάσα

δεν υπάρχει περίπτωση. έχει πολύ ισορροπημένο ήχο. σε 3 διαφορετικά συστήματα το έχω ακούσει και σε 3 τελείως διαφορετικούς χώρους.
για την ακρίβεια σε 4 διαφορετικούς χώρους, γιατί το είχα και στο προηγούμενο σπίτι.

Απάντηση: Re: γειωση στο πικαπ

δεν υπάρχει περίπτωση. έχει πολύ ισορροπημένο ήχο. σε 3 διαφορετικά συστήματα το έχω ακούσει και σε 3 τελείως διαφορετικούς χώρους.
για την ακρίβεια σε 4 διαφορετικούς χώρους, γιατί το είχα και στο προηγούμενο σπίτι.

Εγω παντως ειμαι περιεργος να μαθω τι θα βρειτε οταν δοκιμασετε αλλο καλωδιο.Ακομη δεν μπορω να σκεφτω γιατι η γειωση του καλωδιου του Διονυση κανει αυτα που φαινεται να κανει.Κατι με θωρακιση μου ακουγεται πιο λογικο,αλλα θα μας πειτε οταν το ανακαλυψετε.

Re: Απάντηση: Re: γειωση στο πικαπ

Εγω παντως ειμαι περιεργος να μαθω τι θα βρειτε οταν δοκιμασετε αλλο καλωδιο.Ακομη δεν μπορω να σκεφτω γιατι η γειωση του καλωδιου του Διονυση κανει αυτα που φαινεται να κανει.Κατι με θωρακιση μου ακουγεται πιο λογικο,αλλα θα μας πειτε οταν το ανακαλυψετε.

πως να το ανακαλύψουμε; για κάποιο λόγο το συγκεκριμένο "ακούει" τις ριπές τάσεως.
αν υπήρχε ξεχωριστή γραμμή απο τον πίνακα στο στερεοφωνικό, δεν νομίζω να υπήρχε πρόβλημα.

Καλημερες.
Βλαδημιρε θα γινει και αυτο οσο αφορα τον πινακα κατσε να έρθουν τα καλωδια ετσι και αλλιως θα τα πάρω γιατι με τα μαμα καλώδια ακουω αλλα ενταξει καμια σχέση με αυτα που θα έρθουν.

καλησπερα εχω το πικαπ audiotechnika lp-5 που εχει ενσωματωμενο phono ενισχυτη
και μου κανει ενα αρκετα δυνατο βομβο οταν παιζει χωρις γειωση ολα καλα
αν συνεχιζω να παιζω χωρις μπορει να συμβει κατι ?

καλησπερα εχω το πικαπ audiotechnika lp-5 που εχει ενσωματωμενο phono ενισχυτη
και μου κανει ενα αρκετα δυνατο βομβο οταν παιζει χωρις γειωση ολα καλα
αν συνεχιζω να παιζω χωρις μπορει να συμβει κατι ?
δεν είναι υποχρεωτική η γείωση στο πικάπ Στέλιο.. κάποιες κεφαλές δεν την "γουστάρουν".
άκου άφοβα χωρίς γείωση αφού έτσι παίζει ήσυχα.