Γεμανικα καναλια Free

JohnBougiou

Supreme Member
17 January 2007
3,380
Athens
Γεια σας παλικαρια,θα ήθελα να ρωτήσω ποια Γερμανικά κανάλια είναι ελεύθερα και ποια είναι ...?
Και φυσικά να μπορούμε να τα πιάσουμε από Ελλάδα.
Επίσης τα πακέτα που υπάρχουν για τα κανάλια από Γερμανία με πληρωμή.

Ευχαριστώ...

Όσον αφορά συνδρομητικά κανάλια υπάρχουν διάφορα πακέτα όπως το Premiere (Astra 19.2 East), Arena (Astra 19.2 East + Atlantic Bird 2 8.0 West), Arabesgue (Hotbird 8 13.0 East), ARD Digital (Astra 19.2 East), Kabelkiosk (Atlantic Bird 2 8.0 West), Kabel Deutschland (Astra 3A/1D 23.5 East).

Arabesque δεν αφορά γερμανικά κανάλια, ARD Digital δεν ξέρω να έχει συνδρομητικά, Kabelkiosk-Kabel Deutschland δεν διαθέτουν δορυφορικές συνδρομές (αφορούν τροφοδοσία καλωδιακών δικτύων)
Μένουν τα Premiere-Arena απο συνδρομητικά, όπου όμως προς το παρόν οι περισσότεροι πομποί του Premiere έχουν δύσκολη ή πολύ δύσκολη λήψη στην Ελλάδα, ενω το Arena έχει σχεδόν μόνο ποδόσφαιρα
Συμπέρασμα: Επικεντρώσου στα ελεύθερα γερμανικά που και πολλά είναι και λαμβάνονται εύκολα (δες την λίστα που έβαλε ο Elcostis)

Παλικαριά ευχαριστώ πολύ ήσασταν πολύ κατατοπιστική,μια τελευταία ερώτηση για μια καλή λήψη δορυφορικών καναλιών(τα ελεύθερα της Γερμανίας)θα χρειαστώ από ότι ξέρω ένα δέκτη και ένα πιάτο,μπορείτε να μου πείτε μια ενδεικτικοί τιμή...?

Ευχαριστώ.