Gemini 5.0 for DM8000, DM800 & DM500 HD

Επιβεβαιώνω, δουλεύει τέλεια με το multiboot του Dreamelite!
Μάλιστα είδε και άμεσα σαν σκληρό δίσκο το στικάκι που είχα μοντάρει στο media/hdd στο dreamelite χωρίς να κάνω τίποτα!
Και επειδή βλέπω μεγάλη βελτίωση, αποφάσισα να σκινάρω και το blue panel του gemini!
περιμενουμε με ανυπομονησια :)

ρε παιδια σοσ!! εγώ εβαλα το 5 στο 800HD και κατα την διαρκεια του boot μου λεει please wait! δεν μου βγαζει τον wizard αλλα εχω προσβαση στο box μεσω τελνετ και http!! τι λετε να φταιεί? στην οθονίτσα του dreambox εχει μια μπαρα αδεια και το 01:04:55 και συνεχως ανεβαίνει! τι σημαινει αυτο?

περασετο παλι
βαλε αυτο απο το i-have-a-dreambox που σου εδωσα link
και περασετο με τον τροπο που σου εγραψα!μεσα απο τον browser

αυτό το "TEMP:" που βγαίνει στο infobar ποιανού θερμοκρασία δείχνει; Του επεξεργαστή ή κάτι άλλο;

4628cd92212018

?

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει πως στο Gemini 5.0 πηγαίνουμε στα "μπουκέτα" μας που έχουμε φτιάξει με dreamboxedit?...όχι στα Favourites,παρόχους κ.τ.λ...στα "μπουκέτα".
Είμαι Nabilo user στον 800 εδώ και καιρό και έχω κολήσει πως γίνεται με gemini

Thanks!

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει πως στο Gemini 5.0 πηγαίνουμε στα "μπουκέτα" μας που έχουμε φτιάξει με dreamboxedit?...όχι στα Favourites,παρόχους κ.τ.λ...στα "μπουκέτα".
Είμαι Nabilo user στον 800 εδώ και καιρό και έχω κολήσει πως γίνεται με gemini

Thanks!

Κάποιος καλός σαμαρείτης?...?

Λέει να αναβαθμιστώ από 5.0 σε 5.1 με το software update του δέκτη ή να μην το επιχειρήσω καν;

Καλημερα παιδια!

Εχω ενα Dreambox 500s και ειχα ενα προβλημα με τη θυρα ethernet. Δηλαδη εβαζα το καλωδιο και μια το αναγνωριζε μια οχι. Ειχε και ενα αλλο Dreabox παλι το 500s και παλι ειχα το ιδιο προβλημα. Αλλα εκει περα δεν αναβε καθολου η θυρα ethernet και εγινε αντικατασταση με καινουριο.

Γενικα οποιος εχει Dreambox 500s εχει αντιμετωπισει κανενα τετοιο προβλημα; Σημερα του εκανα ενα flash τη memory με το dreamUP και του περασα το gemini 4.50 και απο οτι φαινεται δουλευει παντως κανονικα. (Το εκανα με καλωδιο για null modem)

Το είχα πολύ καιρό το ιδιο πρόβλημα κι έκανα πολλές δοκιμές.
Τελικά κατάλαβα ότι έχει πρόβλημα συνεργασίας με κάποια ADSL routers (τα περισσότερα, για την ακρίβεια).
Δοκίμασε να παρμβάλεις ένα hub/swtch ανάμεσα στο dm και το router.

Καλημερα παιδια!

Εχω ενα Dreambox 500s και ειχα ενα προβλημα με τη θυρα ethernet. Δηλαδη εβαζα το καλωδιο και μια το αναγνωριζε μια οχι. Ειχε και ενα αλλο Dreabox παλι το 500s και παλι ειχα το ιδιο προβλημα. Αλλα εκει περα δεν αναβε καθολου η θυρα ethernet και εγινε αντικατασταση με καινουριο.

Γενικα οποιος εχει Dreambox 500s εχει αντιμετωπισει κανενα τετοιο προβλημα; Σημερα του εκανα ενα flash τη memory με το dreamUP και του περασα το gemini 4.50 και απο οτι φαινεται δουλευει παντως κανονικα. (Το εκανα με καλωδιο για null modem)

Γειά σας. Σκέπτομαι να αγοράσω τον DM500 Hd και θέλω να μου πείτε ποιο image είναι καλύτερο για cccam? Newwnigma, gemini ή dream elite? Θέλω ένα να μην έχει πολλά προβλήματα στη λειτουργια του δέκτη αλλά και να μπορεί να λειτουργει με cccam για να μπορώ να βλέπω "AVON" μέσω server

Γειά σας. Σκέπτομαι να αγοράσω τον DM500 Hd και θέλω να μου πείτε ποιο image είναι καλύτερο για cccam? Newwnigma, gemini ή dream elite? Θέλω ένα να μην έχει πολλά προβλήματα στη λειτουργια του δέκτη αλλά και να μπορεί να λειτουργει με cccam για να μπορώ να βλέπω "AVON" μέσω server

newnigma