Gemini Project 3 (?)

παιδια σε σχεση με το dream-elite 1.3.3 πως ειναι? να το αλλάξω? αξιζει η μπα? το panel για usb stick υπαρχει?

παιδια σε σχεση με το dream-elite 1.3.3 πως ειναι? να το αλλάξω? αξιζει η μπα? το panel για usb stick υπαρχει?
Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το edg-Nemesis 2.0. Είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει απο τότε που εγκατέστησα το dreamelite 1.3.3.

εχω παντως εβαλα dreamelite και δεν λειτουργουσε ο server για να κατεβασω και γιυτοτο ελαξα αμεσως κριμα που εκλεισε

Υπήρχε κάποιος λόγος που δεν διατίθεται το camd3 προς εγκατάσταση από το σέρβερ;

Mόλις αγόρασα τον 800se, πρίν είχα τον 7020 και έχω μερικές απορίες. Έβαλα το iCVS που έχει μέσα το plugin, εγκατέστησα το Gemini Plugin (+Plugins), ο δέκτης έκανε επανεκινηση και μετά τί ? Θέλω να πώ που το βρίσκουμε το panel για να κατεβάσουμε διάφορα. Είναι η πρώτη μου φορά με enigma 2 και τώρα τα ψάχνω για πρώτη φορά.
Ευχαριστώ.

Δοκίμασα το icvs+gemini3 σε dm800 clone με sim 2.01 και BL76D. Ενώ στην αρχή έπαιζε κανονικά, μετά το τελευταίο update δυσλειτουργεί. Συγκεκριμένα, σε τυχαίες στιγμές ο δέκτης μπαίνει μόνος του σε standby. Επειδή αυτό δε το κάνει με κανένα άλλο image εκτιμώ πως οφείλεται σε κάποιου είδους προστασία. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάποιο timebomb αλλά δυσλειτουργία.

@angelob7: Αφού εγκαταστήσεις το gemini3 plugin, θα πρέπει με μπλε κουμπί να βγαίνει το gemini3 blue panel. Αν δε βγαίνει κάτι λάθος πήγε στην εγκατάσταση.

Απάντηση: Re: Gemini Project 3 (?)

Δοκίμασα το icvs+gemini3 σε dm800 clone με sim 2.01 και BL76D. Ενώ στην αρχή έπαιζε κανονικά, μετά το τελευταίο update δυσλειτουργεί. Συγκεκριμένα, σε τυχαίες στιγμές ο δέκτης μπαίνει μόνος του σε standby. Επειδή αυτό δε το κάνει με κανένα άλλο image εκτιμώ πως οφείλεται σε κάποιου είδους προστασία. Συνεπώς, δεν υπάρχει κάποιο timebomb αλλά δυσλειτουργία.

@angelob7: Αφού εγκαταστήσεις το gemini3 plugin, θα πρέπει με μπλε κουμπί να βγαίνει το gemini3 blue panel. Αν δε βγαίνει κάτι λάθος πήγε στην εγκατάσταση.

Ίσος και με κάποιο άλλο update στο μέλλον να μην παίζει καθόλου, η να νεκρώσει ξαφνικά ο δεκτης ,καθώς αυτό το λογισμικό κατεβαίνει μονο από το net,και μπορεί να εγκαταστήσει οτιδήποτε στον δεκτη.

Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται προσοχή για εκατάσταση σε άλλους δεκτες,εκτος dream original,εκτος και αν θέλουμε να κάνουμε πειράματα,η αν είναι είδη εγκατεστημένο σε backup images δοκιμασμένο πάνω στους δεκτες.

Mόλις αγόρασα τον 800se, πρίν είχα τον 7020 και έχω μερικές απορίες. Έβαλα το iCVS που έχει μέσα το plugin, εγκατέστησα το Gemini Plugin (+Plugins), ο δέκτης έκανε επανεκινηση και μετά τί ? Θέλω να πώ που το βρίσκουμε το panel για να κατεβάσουμε διάφορα. Είναι η πρώτη μου φορά με enigma 2 και τώρα τα ψάχνω για πρώτη φορά.
Ευχαριστώ.

Όπως σου ειπαν απο το το μπλε κουμπί αλλά και την πρωτη επιλογή πατώντας μενού, που ειναι το blu panel. Στην συνέχεια για να κατεβασεις διάφορα πας στην επλογή addons του μπλε πάνελ

Αν θέλω να περάσω κάτι manual στον 7020 το έβαζα στο temp,εδώ που το πάω και τι κατάληξη πρέπει να έχει?