Gemini2 v4.1

Απάντηση: Re: Gemini2 v4.1

Αν βαλω oozoon εχει μεσα ΒΑ?? Χθες που το δοκιμασα δεν το ειδα (σραβομαρα),και αν το βαλω θα χρειαστει να τα ξαναπερασω ολα στο usb η να τα αφησω ως εχει??
Το έχει στα plugins για κατέβασμα. Γίνεται και αυτόματα εγκατάσταση, εννοείται, οπότε...

Χθες, αν και κουρασμένος από τη δουλειά, βρήκα λίγο χρόνο κι έβαλα το 4.10. Οι διαφορές που είδα είναι στα μενού του περισσότερο (μπλε κουμπί), που έχει κάποιες νέες κατηγορίες. Αλλά ήμουνα κουρασμένος και δεν εμβάθυνα περισσότερο.
Αυτό όμως που πρέπει να σημειώσω είναι το πόσο καλύτερη εικόνα είδα με τη χρήση του autoresolution, το οποίο επίσης έχει αλλαγμένο μενού και ρυθμίσεις σε σχέση με το g3.90 που είχα μέχρι πρωτίστως.

Να περιμένεις και να βαλεις πιό καινούργια ίματζ που θα βγουν και που θα έχουν τους ίδιους drivers. To ds2 ειναι ήδη αρκετά παλιό, όπως και τα newnigma-LT Fifth campaign που θα σου σύστηνα εγω. Αν θες παλι βαλτα και αν εχεις προβλήματα συνεργασίας με το ιματζ της φλας...πές μας να ξέρουμε κι εμείς!

Αξίζει να ασχοληθώ από το 4.00 να πάω σε 4.10; Μιλάω για καθημερινή απλή χρήση, ούτε πολλαπλά boot μ' ενδιαφέρουν ούτε μπάρυ γουάιτ, ούτε περίεργα κολπα.

Ναι δεν το υποστηρίζουν πλέον. (Είναι του Pli Team)
Παρόλα αυτά στο Gemini μπορείς να δεις τις πληροφορίες ακολουθώντας τη διαδρομή:

Μενου/Πληροφορίες/Streamtraffic

Παιδιά το παλιό addin Samba Client έχει άλλαξει σε Samba Mount? Το εγκατέστησα αλλά μετά δεν βρίσκω από που παίρνει ρυθμίσεις για να ορίσω το shared directory στο PC μου.

Βασικά το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βλέπω από το dm800 τον shared κατάλογο στο pc. Αφού έφτιαξα ένα χρήστη στα vista με δικαίωμα πρόσβασης στον κατάλογο αυτό, πήγα στο dreambox και πρόσθεσα automount point από τον Automount Editor στo BP>Addons . Την πρόσθεση του νέου automount σημείου την έκανα χειροκίνητα κάνοντας edit το αρχείο auto.hotplug στον κατάλογο etc. Εκεί πρόσθεσα την γραμμή

Directory -fstype=cifs,rw,rsize=8192,wsize=8192,user=xxxxxx,pass=xxxxxx ://192.168.1.99/Shared_Files

Μετά μου έβγαλη μήνυμα στα vista ότι βρέθηκε media συσκευή που μπορεί να παίξει media αρχεία και με ρώτησαν τα vista αν θέλω να την κάνω Allow ή Deny. Έκανα Allow και τώρα θελώ να δω τα περιεχόμενα του shared καταλόγου. Που μου βγαζει στο file system του DM τον κατάλογο αυτόν; Θα έχει όνομα Directory όπως η πρώτη λέξη στην γραμμή του Automount καταλόγου;

Δυστυχώς ψάχνοντας ανακαλύπτω. To ότι με ρώτησε στα vista για να κάνω Allow to media sharing ήταν γιατί ενεργοποιώντας το Upnp client στο DM αυτά βρήκαν το pc σαν media player μηχάνημα. Αυτό όμως είναι διαφορετικό θέμα από το να κάνω το κατάλογο στο pc shered στο dm.

Το πρόβλημα παραμένει ότι ενώ φτιάχνει στον κατάλογο cifs κατάλογο με το όνομα Directory το οποίο δήλωσα στο auto.hotplug, στην συνέχεια όταν μπαίνω με τον file browser του gemini είναι άδειος.
Το ζητούμενο είναι να κάνω εγγραφή στον δίσκο του pc από το DM.

Έχω ξεχάσει κάτι στην διαδικασία;