Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Μετά την πλήρη αναφορά-δώσιμο του Σπύρου ,εγώ απλά να ευχαριστήσω άπαντες (παρόντες) για την ζεστή ατμόσφαιρα, τα δώρα τους,την αγάπη τους,το οτι δεν μου έφεραν την τούρτα στο κεφάλι,και άλλα πολλά.

Βραβεία στο "μάτι" μοιράστηκαν ήδη,να μην τα επαναλάβω.
Βραβείο κουτσομπολιού/Λαμπίρη/"το φτυάρι επ ώμου άρμ!" παει στο δίδυμο:Λύμπε & Δημοκηδής :firstprize:

Λυσσιάξανε,στο ψού ψού ψού,στα γελάκια ,τα χώματα και η σκόνη είχαν κάνει την ατμοσφαιρα αποπνιχτική αλλά χαλάλι τους.
Οι αιώνιοι έφηφοι !
Γενικά όλο το τραπέζι (?) τσή Μουσικής θύμιζεΣαββατιάτικη βραδυνή έξοδο Γυμνασιόπαιδων παρά αυτό που πρέσβευε ο τίτλος της βραδυάς.

Χαλάλι τα δώρα που τους χάρισα (συγγνώμη όσους ξέχασα),τα λεφτά που ξόδεψα για να καταβροχθίσουν την τούρτα μου !:flipout:
Ημουν με την οικογένειά μου σε μια βραδυά που εδώ και χρόνια έχω πάψει να γιορτάζω ..

Και αυτό μου έφερε πολλά από τα πάνω,κάτω .

Σας ευχαριστώ όλους,αν και φαντάζει λίγο σαν έκφραση..:a0210:

Χαίρομαι πολύ με αυτά που διαβάζω, περισσότερο γιατί περάσατε καλά.
Ήμουν σίγουρος ότι η παρέα θα ξεχώριζε, περισσότερο γιατί διαθέτει μία κρυφή ακαταμάχητη γοητεία.

Εύχομαι του χρόνου να είμαστε κομπλέ.

Φιλιά σε όλους.

Είπαμε για το closing time.. Τελικά μας έδιωξαν κατά τις 4..

Είναι δυνατόν να κλείνουν από τις 4 σαββατιάτικα; :violent-smiley-030:

Και μάλιστα ενω ήμασταν έτοιμοι να παραγγείλουμε παπαρδέλες με καραβιδόψυχα; :popcorn:
Γίνονται αυτά; :secruity:

attachment.php

Απάντηση: Re: Απάντηση: Γενέθλια Av Club(Μουσικό Παράρτημα)

Η ´τηλεόραση´ήταν σούπερ...
Αλλά με ζάλισαν οι άλλοι δυό(Πολ.-Μπαϊρ.)απο το πήγαινε έλα...
Επαιρναν θέσεις ανάλογα με το πού ´έστριβε´η εικόνα..:drummer::drummer::drummer:

Αν συνεχίσεις να με δίνεις έτσι θα συμμαχήσω εναντίον σου με τον μόλοτωφ..