Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

τώρα πέρα από την πλάκα αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος και είναι για χώρους όπως εστιατόρια , αεροπλάνα, bar και γενικά σε ολουσ τους χώρους που απαγορεύετε το συμβατικό τσιγάρο.
το ποιον αυτό το αντιπροσωπεύει στην Αθήνα ένας συνάδελφος μου
και την παρασκευή που μας περασε έκανα τις πρώτες "τζούρες"

άλλωστε το είχα ανεβάσει και στο παρελθόν click εδώ

Last edited:
Αφού δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, γιατί διαφωνούμε;Ας τεθεί ο νόμος σε ισχύ, ποιός θα τον εφαρμόσει;Βλέπω από τώρα τι θα γίνει:Καπνίζουμε παντού, ελεύθερα,και ο νόμος, όπως και τόσοι άλλοι, υπάρχει για να ικανοποιείται η ΕΕ...είναι δυνατόν να εφαρμοστεί στην Ελλάδα;:FSGSFGS4:

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

τώρα πέρα από την πλάκα αυτός είναι ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος και είναι για χώρους όπως εστιατόρια , αεροπλάνα, bar και γενικά σε ολουσ τους χώρους που απαγορεύετε το συμβατικό τσιγάρο.
το ποιον αυτό το αντιπροσωπεύει στην Αθήνα ένας συνάδελφος μου
και την παρασκευή που μας περασε έκανα τις πρώτες "τζούρες"

άλλωστε το είχα ανεβάσει και στο παρελθόν click εδώ

Υπάρχει περίπτωση ανάφλεξης??:flipout::flipout:
Γιατί τότε μαζί με το gamucci θα πάρουμε και τά ´πλαστικά´τού Βασίλη για συντροφιά.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-20

Υπάρχει περίπτωση ανάφλεξης??:flipout::flipout:
Γιατί τότε μαζί με το gamucci θα πάρουμε και τά ´πλαστικά´τού Βασίλη για συντροφιά.:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:
:flipout::flipout::flipout:Γειά σου,Σπύρο, μου έφτιαξες το βράδυ...

Και βέβαια πρώτος μάγκας θα είναι αυτός που θα κάνει μαγαζί ΜΟΝΟ για καπνιστές, χωρίς χώρο μη καπνιστών. Θα βγάζει όλο το χρήμα και οι άλλοι θα ξύνονται.

Αλήθεια, θα απαγορευτεί και στα μπουζούκια; Γιατί κάθε βράδυ άλλο Κοεμτζή θα έχουμε.

Αν το νομοσχέδιο γίνει νόμος χωρίς αλλαγές και με τα ισχύοντα στην ΕΕ δεν θα μπορεί να υπάρχει κατάστημα, όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα και θα είναι μόνο για καπνιστές.

Μεχρι να επεμβουν τα "ανθρωπινα δικαιωματα" και να θεσπιστει η "ειδικη αδεια" ;)

Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να περάσει απαγόρευση μαγαζιού μόνο για καπνιστές όσο επιτρέπεται το κάπνισμα....
Για τα μπουζούκια τί λέτε; μάλλον δεν είναι δημόσιος χώρος; ή όπου μας παίρνει απαγορεύουμε, όπου αρχίζουν οι μεθυσμένοι με τα πιστόλια σφίγγουν οι.....; το υποκριτικό μας κράτος σε όλο του το μεγαλείο.
Αν είσαι μάγκας κ. Υπουργέ απαγόρευσε την εισαγωγή τσιγάρων. Αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη....

Όλοι τους κάνουν ότι τους πουν από την Ε.Ε.
Εκείνοι αποφασίζουν, εμείς πράτουμε...πάντα με καθυστέρηση λίγων ετών, μέχρι να "φάμε" τα πρώτα πρόστιμα.

Πηγές : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=901104&lngDtrID=252
http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=15361&m=A01&aa=2

Σε αυτούς τους χώρους περιλαμβάνονται οι ιδιωτικές επιχειρήσεις, τα εστιατόρια και τα νυκτερινά κέντρα διασκέδασης.
quote]

όπερ, ζεμπέκικο με τσιγάρο στο στόμα τέλος ...
icon10.gif

Όλοι τους κάνουν ότι τους πουν από την Ε.Ε.
Εκείνοι αποφασίζουν, εμείς πράτουμε...πάντα με καθυστέρηση λίγων ετών, μέχρι να "φάμε" τα πρώτα πρόστιμα.

Mπα. Δες τους δασμους στα αυτοκινητα. Προστιμα επι προστιμων επι χρονια.
Οταν τα εσοδα ειναι μεγαλυτερα απο τα προστιμα , δε λεει τιποτα.

Χαίρομαι που δεν ειμαι πλέον καπνιστής, αν και κατι τετοιοι νόμοι στην Ελλάδα είναι πιο πολύ διακοσμητικοί!

Επειδή έχω υπάρξει και αντικαπνιστής, μπορώ να το καταλάβω, ωστόσο δεν νομίζω ότι τελικά θα εφαρμοστεί τουλάχιστον έτσι όπως διατυπώθηκε.
Αλλά μέχρι το 2010, θα έχει αλλάξει.

Απάντηση: Re: Γενική απαγόρευση του καπνίσματος στους δημόσιους χώρους από 1-1-2010

Επειδή έχω υπάρξει και αντικαπνιστής, μπορώ να το καταλάβω, ωστόσο δεν νομίζω ότι τελικά θα εφαρμοστεί τουλάχιστον έτσι όπως διατυπώθηκε.
Αλλά μέχρι το 2010, θα έχει αλλάξει.

Δηλαδη, τωρα δεν εισαι ? :flipout:

Χρόνια παράνομη, χρόνια παρατηρήσεις κ ψιλόπροστιματάκια κ τελικά ήρθε η σφαλιάρα κ τώρα τι γίνεται ; προφανώς θα κλείσει...

Δεν αντιλαμβανομαι το συσχετισμο , αλλα anyway...