djx33 AVClub Addicted Member 26 July 2007 1,716 Tokyo, JP 17 December 2014 #21 To μέγεθος του sub δεν εξαρτάται και από τον χώρο που πρέπει να καλύψει; Π.χ. σε ένα 'ανοιχτό' σαλόνι πολλών τ.μ. χρειάζεται ένα 15ιντσο sub;
To μέγεθος του sub δεν εξαρτάται και από τον χώρο που πρέπει να καλύψει; Π.χ. σε ένα 'ανοιχτό' σαλόνι πολλών τ.μ. χρειάζεται ένα 15ιντσο sub;
N Nikosgus New member 27 September 2014 24 17 December 2014 #22 Re: Απάντηση: Γενική ερώτηση για μπάσα kblachos said: Γιατί όλοι οι A/V Receivers έχουν λειτουργία stereo. Click to expand... Τα πήγαινες τόσο ωραία, τα ξεκαθάριζα μέσα μου και μετά τσουπ πετάς αυτό και μου σμπαραλιάζεις τον εγκέφαλο
Re: Απάντηση: Γενική ερώτηση για μπάσα kblachos said: Γιατί όλοι οι A/V Receivers έχουν λειτουργία stereo. Click to expand... Τα πήγαινες τόσο ωραία, τα ξεκαθάριζα μέσα μου και μετά τσουπ πετάς αυτό και μου σμπαραλιάζεις τον εγκέφαλο
Pleo AVClub Fanatic 14 March 2008 22,958 Αθήνα 17 December 2014 #23 Και το στέρεο πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις πολυκάναλο και το πολυκάναλο στέρεο με τους AV. Upmix, Downmix.
Και το στέρεο πρόγραμμα μπορείς να το κάνεις πολυκάναλο και το πολυκάναλο στέρεο με τους AV. Upmix, Downmix.