γενικη πτωση

Status
Not open for further replies.
o πρωτος ενθουσιασμος ποσο κρατα ?
γιατι το πραμα εχει αρχισει να κρεμα εδω και καιρο
που ειναι η ενημερωση απο καποιους διαχειριστες
ουτε καν εμφανιζονται
δυστυχως η μονη δικαιολογια εμφανιζεται στον καθρεφτη καποιων οταν τον κοιτουν
αλλα την βγαζουν μια χαρα αλα ντοριαν γκρευ
στο λιγκ οφ εξτραορντιναρι μεν
μονο που στο τελος ο αερατος ντοριαν εξαυλωνεται
ας ξυπνησουν καποιοι
η λες τα παραισθησιογονα να μην με αφηνουν

Και για να μην μείνει μόνο η αίσθηση της γκρίνιας,να πώ-όπως έγραψαν κι όσοι άλλοι συμμετείχαν στην γιορτή-ότι ήταν μιά καλή εκδήλωση,που χαρακτηριζόταν απο το παρείστικο κι ευχάριστο κλίμα μεταξύ των μελών.

Μήπως μπορούμε να γίνουμε πιό συγκεκριμένοι ; Πιό κατανοητοί ; Γιατί αλλοιώς ένα θέμα με το εναρκτήριο μήνυμα του συντάκτου ασαφές , αόριστο και κωδικοποιημένο , μάλλον δεν έχει νόημα και δεν μπορεί να προκαλέσει συζήτηση .

75 στα 100 είναι σαφώς φυσιολογικότερο από 55 στα 100. Επίσης, κάποιοι δυσκολεύτηκαν με το parking και έφυγαν. Ίσως περισσότεροι από αυτούς που το είπαν εδώ.

Τώρα, σχετικά με το γιατί δεν δήλωσαν περισσότεροι, νομίζω και εγώ ότι η κατάσταση στην πίττα ήταν τελείως διαφορετική - και, Αντώνη, νομίζω ότι ξέρεις καλά αν το καταλάβαμε ή όχι. Για τώρα, εγώ θυμίζω ότι το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου είναι πάντα φορτωμένο με γάμους και αποδράσεις. Σκέψου να ήταν και η Ελλάδα στον ημιτελικό...

Από εκεί και πέρα, αν κάποιοι βλέπουν ευθύνες της Διαχειριστικής Ομάδας ή του Σωματείου, καλά θα κάνουν να γίνουν λίγο πιο συγκεκριμένοι.

Last edited:
Λευτέρη ήρθαν αρκετοί που δεν είχαν δήλωση ότι θα έρθουν.
εγώ δεν εξετάζω γιατί δεν δηλώσαν......αλλού είναι το θέμα

Re: Απάντηση: γενικη πτωση

Δεν μας κυνηγάει κανείς να παρουσιάζουμε συνεχώς μέγα πλήθη ή χιλιάδες μέλη.
Η παρέα είναι ζωντανή ,με τα κάτω της ή τα πάνω της.
Δεν έχουμε άγχος να δείξουμε ότι είμαστε οι περισσότεροι, οι καλύτεροι κ.τ.λ.

Όσοι γουστάρουν θα συμμετέχουν. Σιγά τώρα μη κάνουμε και καταμετρήσεις.

Η εκδήλωση ήταν μια χαρά και ακόμη και 20 άτομα να πήγαιναν ,πάλι μια χαρά θα ήταν.

+1

Κώστα είναι δύσκολες-πολύ δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα και πολύ περισσότερο αυτές που ξεκινούν σχεδόν απο το μηδέν...

Το βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή.Εδώ χάνονται στενοί συγγενείς και κολλητοί φίλοι μεταξύ τους.

Για μένα άς γκρινιάζω λίγο,μου άρεσε κι είναι σημαντικό,ότι όλοι αυτοί οι άγνωστοι(στην μεγάλη πλειοψηφία τους)μεταξύ τους,ήρθαν κοντά,μίλησαν με ανθρώπινη ζεστασιά κι ανέπτυξαν φιλικούς δεσμούς.

Και του χρόνου νάμαστε καλά να ξαναβρεθούμε.

φίλε Μιχάλη η ένσταση μου όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είναι ότι ενώ δηλώσαν μερικοί, δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας ενημερωνόσουν ότι δεν θα έρθουν .
πίσω από τέτοιες εκδηλώσεις υπάρχουν άτομα π.χ ο DIPIE που λόγω γνωριμίας με το μαγαζί μας κάνανε super τιμές και μάλιστα χωρίς είσοδο και όλα αυτά Σαββάτο βράδυ που γίνετε το αδιαχώρητο.
δεν νομίζεις ότι αυτόν τον άνθρωπο τον έχουμε εκθέσει;
στο κάτω κάτω κανένας δεν υποχρέωσε κανένα να δηλώσει συμμετοχή

Κωστα σαφως και τον εκθετουμε!!
Αλλα ο Διονυσης και οι εκδιδοντες τις ανακοινωσεις ειναι εξυπνοι ανθρωποι και πιστευω οτι την αλλη φορα θα το διατυπωσουν πιο αυστηρα ,δηλ οτι δεν λεμε και ξελεμε αβιαστα.

Κώστα είναι δύσκολες-πολύ δύσκολες οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα και πολύ περισσότερο αυτές που ξεκινούν σχεδόν απο το μηδέν...

Το βλέπουμε στην καθημερινή μας ζωή.Εδώ χάνονται στενοί συγγενείς και κολλητοί φίλοι μεταξύ τους.

Για μένα άς γκρινιάζω λίγο,μου άρεσε κι είναι σημαντικό,ότι όλοι αυτοί οι άγνωστοι(στην μεγάλη πλειοψηφία τους)μεταξύ τους,ήρθαν κοντά,μίλησαν με ανθρώπινη ζεστασιά κι ανέπτυξαν φιλικούς δεσμούς.

Και του χρόνου νάμαστε καλά να ξαναβρεθούμε.

ακριβως παιδια εδω ειναι η ουσια....

καλα να ειμαστε και θα ξαναβρεθουμε απλα λιγακι πιο προσεκτικοι στην συμμετοχες μας

οσο για μενα ειχα ειδοποιησει τους "φυλακες" για την απουσια μου (ελπιζω για 1η και τελευταια φορα)

Καλο καλοκαιρι!!!!!

ααα και κατι ακομη πιο μεγαλη χαρα παιρνουμε οταν διαβαζουμε οτι 3-4 μελη συναντηθηκαν καπου τα ειπαν ακουσαν μουσικες, ειδαν μια ταινια, εκαναν ενα συγκριτικο....ειναι δυσκολοι οι καιροι και θα χειροτερεψουν....

καλη συνεχεια!!

Για να κάνω το post πιο ανάλαφρο, μήπως ρε παιδιά έπαιξε και ανασταλτικό παράγοντα κι αυτό !!!

Ioannou X1 ( εορταζόμενος μην ξεχάσετε το δωράκι)

Ζούμε και σε περίοδο ισχνών αγελάδων .

Κοίτα...
Αν σκεφτείς ότι σπίτι μου δεν έχω ποτέ απουσίες...
Μήπως ήταν λάθος η προσφορά του ποτού και θα έπρεπε να ακολουθήσετε το παράδειγμά μου από την επόμενη φορά και να προσφέρετε high end πεϊνιρλί; :Banane0:

Τι πενιρλί ρε Τζίμ.
Εδώ είμαστε κυκλωμένοι απο αμέτρητα μωρά.Περισσότερο παίζανε τα μάτια παρά τα στόματα...:music-smiley-005:

Τι πενιρλί ρε Τζίμ.
Εδώ είμαστε κυκλωμένοι απο αμέτρητα μωρά.Περισσότερο παίζανε τα μάτια παρά τα στόματα...:music-smiley-005:

Ευτυχως εγω με το Διονυση εχουμε διαφορετικα γουστα και δεν προκειται ποτε να σταναχωρησει ο ενας τον αλλο!!!
Διαπιστωμενο .....(τωρα αν τον στεναχωρησω οταν του παω το τελικο μου και παιξει καλυτερα απο τον δικο του,ειναι αλλο θεμα......καλα ενταξει...λεμε και καμμια αηδια να περναει ευχαριστα η ωρα:flipout::flipout: )

Σ' αντίθεση με τα ώς άνω αντικείμενα παρατήρησης,τον ενισχυτή σου τον ...πασπατεύουμε όποτε θές:flipout:

Τι πενιρλί ρε Τζίμ.

...έχεις απόλυτο δίκυο, με τον GeonX, να έχει καλύτερη θέα από μένα, απλά όταν πέρναγε η αιθαίρια ύπαρξη χρειαζόταν να σηκωθώ ολόκληρος.
Ο συντάκτης του νήματος, πάντως με αφορμή του γεγονός, έβαλε και επιμέρους θέματα δράσης του κλάμπ, εκτιμώ ότι δεν μπορούμε να τα βάζουμε όλα σε ένα καλάθι.
Υπάρχει ένας βασικός πυρήνας μελών που ασχολούνται- αναζητούν απαντήσεις, εκθέτουν ανησυχίες, σε ότι αφορά τα δρώμενα του κλάμπ, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία αφορά μέλη που είδαν φώς και μπήκαν.
Περάσαμε υπέροχα, αυτοί που δεν ήρθαν έχασαν διότι επιτέλους καταφέραμε να γνωρίσουμε ανθρώπους που δύσκολα μπορούμε να βλέπουμε συχνότερα, όπως τα παιδιά από την Β. Ελλάδα.
Διονύση εγώ το χάρηκα, όσο για τις ακυρώσεις των μελών που δεν ειδιποίησαν, είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά αυτούς που το έπραξαν.
Ελπίζουμε σε περισσότερη συμμετοχή του χρόνου.

Last edited:
Εγώ δεν ελπίζω σε μεγαλύτερη συμμετοχή . Άλλωστε μια χαρά ήμασταν όσοι ήμασταν . και αυτοί θα είμαστε πάντα .
Τι θα πει πτώση και κουραφέξαλα . Αναρωτήθηκε κανείς ποτέ γιατί είχαμε αύξηση και μάλιστα ραγδαία ? Πάντα υπάρχει πτώση και άνοδο. Και που είμαστε καλοκαιριάτικα 500 χρήστες online πολύ είναι . Εγώ δεν παρατηρώ καμία πτώση . Και πέρσι τα ίδια άτομα ήμασταν και στα γενέθλια και την πίτα και του χρόνου τα ίδια θα ήμαστε . Ε και?

Τι πενιρλί ρε Τζίμ.

Ααα! Για αυτό δεν ήρθανε! Θα είδανε οι γυναίκες τι παίχτηκε πέρυσι και θα έπεσε παντόφλα! :flipout:

Θα ερχομουνα πολυ ευχαριστως στην εκδηλωση μιας και οπως εχω πει και ιδιατερως, αλλα και δημοσιως πολυ μου αρεσει αυτη η "φαση" και χαιρομαι πολυ οταν βλεπομαστε.

Στην συγκεκριμενη μαλιστα ελδηλωση ειχα δηλωσει απο τους πρωτους συμμετοχη, χωρις απαραιτητα να ειναι αυτο αποδειξη βεβαια.

Τελικα δεν ηρθα - ειχα εγκαιρως ενημερωσει τον kokar, μπορει να το επιβεβαιωσει - και ο λογος ειναι πολυ απλος (για μενα)

Μου ειναι οπως ειπα παραπανω πολυ ευχαριστο, αλλα μου εγινε πολυ δυσαρεστο, λογω της απαραδεκτης συμπεριφορας καποιων.

Δεν θα πω ποιους εννοω, εκεινοι ισως καταλαβαινουν.

Το παραπανω, ειναι και ο λογος που εχω "σπασει" απο το φορουμ.

Και για να προλαβω, γνωριζω πολυ καλα την παροιμια "Εχασε η Βενετια βελονι"

πράγματι ο Ντίνος μου έστειλε ΡΜ , άλλωστε αυτό φαίνεται και από την λίστα που ετοίμαζα , αλλά βρε Ντίνο μπορεί κάποιοι να στην έσπασαν αλλά είμαι σίγουρος ότι υπήρχαν και άτομα που δεν σου έκαναν τίποτα και θα ήθελες να δεις.

Status
Not open for further replies.