Γενική Συζήτηση προ του Apple Event της 10/9 "Έρχονται τα νέα iPhone"

Status
Not open for further replies.

airb

Super Moderator
Staff member
25 May 2008
15,758
Λιβαδειά
jff2us.jpg

Πριν από κάτι λιγότερο από τριάντα ημέρες, το διαδίκτυο γέμιζε από φήμες που ήθελαν την Apple να παρουσιάζει την επόμενη γενιά του iPhone (που φαίνεται πως αυτήν την φορά θα μας φέρει δύο συσκευές, το iPhone 5S και το iPhone 5C) στις 10 Σεπτεμβρίου, σε ειδικό event. Σήμερα, το event αυτό γίνεται πιο επίσημο από ποτέ.

Έτσι, η εταιρεία απέστειλε σήμερα στον Τύπο προσκλήσεις για event που θα διοργανώσει την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, χωρίς φυσικά να αναφέρεται το τι ακριβώς θα δούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Εντούτοις, όπως προαναφέραμε, οι αναφορές θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει εκεί τα νέο μοντέλα του iPhone μαζί με την τελική έκδοση του iOS 7. Άλλες φήμες ήθελαν την κατασκευάστρια από το Cupertino να παρουσιάζει εκεί και κάποιο νέο iPad, κάτι που φαντάζει τελικά σχετικά απίθανο, χωρίς να αποκλείεται.

Αναμονή λοιπόν έως τις 10 Σεπτεμβρίου, την επόμενη Τρίτη, για να δούμε τι ακριβώς μας έχει ετοιμάσει η Apple.

[via]
(Send from Galaxy S4)

Re: Apple Event στις 10/9 "Έρχονται τα νέα iPhone"

Code:
Ωραία πρόσκληση.

Οτι πρέπει για πάρτυ προνηπιων

Τον κλόουν δεν βλέπω μόνο.

Εδώ και κάνα χρόνο πάντως που ζω σε μουλτιέθνικ κοινωνία, παρατηρώ ότι η Apple κάνει θραύση στον Ασιαστικό κυρίως πληθυσμό, ο οποίος, κυρίως σε Κορεάτες και Ιάπωνες και λιγότερο σε Κινέζους, παρουσιάζει διάφορα άλλα συμπτώματα στυλιστικής "εκκεντρικότητας" (ροζ ζάντες σε πανάκριβα αυτοκίνητα ή γούνα πάνω στο σασί, θήκες κινητών με αυτάκια, φωσφοριζέ παπούτσια με λαμπάκια κλπ). Οι Ευρωπαίοι (και λιγότερο οι Αμερικανοί) μοιάζουν να αρχίζουν να τη σνομπάρουν. Μπορεί βέβαια να'ναι ιδέα μου, και επικεντρωμένη στο φυσικά λάθος στατιστικό δείγμα ενός Πανεπιστημίου. Μπορεί όμως να είναι και δείγμα μιας κατεύθυνσης.

epic fail…. τις ιδιες βλακειες κανει και η google και χειροτερες (δες kit-kat project) :flipout:.
Ελεος πια…. ας κανουν οι υπολοιποι κατι πρωτοπωριακο να χουμε να λεμε !

Ναι, καλά.. λες και η Apple έχει πρωτοπορήσει τα τελευταία χρόνια.. αποκορύφωση το iOS 7 που το κοροϊδεύουν οι fans του Android επειδή τους αντιγράφει και οι fans του iOS για τα παιδικά χρώματα και εικονίδια! :p

Σας πήρανε χαμπάρι λέμε! :D

Η Google τουλάχιστον δεν κολλάει στο να αυτοσαρκαστεί.. αν έκανε κάτι παρόμοιο η Apple την άλλη μέρα θα είχε χάσει τη μισή αξία της στο Χρηματιστήριο.. :D

ναι μωρε... τι πρωτοπωρια και κουραφεξαλα....
Γι αυτο κανεις δε βγαζει tablet, λειτουργικα αφης, smartphones klp.... :flipout:

αρε καημενε :ernaehrung004: ... αμα δεν ητανε η apple ακομη με κανα Nokia θα ησουνα !

Οσο γι αντιγραφες , τα εχουμε πει... η google - samsung αντιγραψανε μια χαρα το iphone-mac osx και τα φερανε στα μετρα τους.
Η google καταντησε windows (πρεπει να χεις διδακτορικο πια για να εχεις μια android συσκευη να τρεχει αξιοπρεπεως , να μην εχεις malware και κολληματα - lagαρισματα ) και η samsung ειδαμε ποσο πρωτοπωριακη μπορει να γινε me to galaxy gear. :flipout:
Ασε τα δοκιμαζω καθε μερα και τα συχτηριζω.... :furious3:

giant-nokia-6670-phone.jpg

Last edited:

Καλημέρα Γιάννη,
Που πας και μπλέκεις με τα κινέζικα ταμπλετ ρε σύ, πάρε ένα apple να βρεις την υγεία σου :-) Ένα apple στην τιμή των 4 ή 6 κινέζικων φυσικά, αλλά δε πειράζει :D
Γενικά malware ακόμα να συναντήσω σε κινητό γνωστού μου … πρέπει να κάνεις τρέλες
Συμφωνώ όμως λόγο των ασύγκριτα περισσότερων συσκευών κάθε είδους android που κυκλοφορούν ότι με τον καιρό γίνονται σα τα windows της MS , με πολλούς εμπλεκόμενους ΟΕΜ , συνεχείς νέες λύσεις, και εφαρμογές από καλές έως άθλιες.

Θα διαφωνήσω με
Αν δεν ήταν η Apple ακόμα με κανα nokia θα ήμασταν
Το αληθές είναι:
Αν δεν ήταν η MS
Μπορεί όντος να είχαμε NOKIA
:D

εκανα ξανα τη μαμακια να παρω android…. αλλα ευτυχως υπαρχει ο ανιψιος μου (οικονομικοι λογοι) !
Θα γινει σουπερ δωρο για παιχνιδια.

Αν ηταν να δωσω 300-400 ευρω για "καλο" android tablet , εχω και το ipad 3 (για την ακριβεια το χει η γυναικα μου! :flipout: και δε μου το δινει με τιποτα).
Ασε που μετα απο λιγο καιρο , παλι στα ιδια θα καταληγαμε…
Και οι 2 συσκευες που πηρα, πιο πολυ χρονο ετρωγα στο πως θα το "παραμετροποιησω" και θα το "ελαφρυνω"…

… κουβεντα να γινεται !-bye-

ΥΓ… φανταζομαι τι κακιες θα ειπωθουν αφου παρουσιαστουν τα νεα μοντελα , χαμος θα γινει! Ετοιμαζομαι….

Last edited:

Μπα.. πάει ο καιρός που υπήρχε σασπένς για τις ανακοινώσεις και σε αυτές όντως μαθαίναμε καινούργια πράγματα.. από πέρυσι όλα μαθαίνονται από πριν οπότε όλες οι κακίες γράφονται πριν την ανακοίνωση.. no fun any more. Καταραμένε Μάγειρα. :D

ετσι ειναι… αμα εισαι δημοφιλης, ολοι σε κυνηγανε!:firstprize:

Γιάννη καλορίζικο το νέο avatar ,
Νομίζω η MS πούλησε περισσότερο ποντίκια :D

δεν εχει σημασια η ποσοτητα …. αλλα η ποιοτητα!!!:2thumb22sup:

ΥΓ… παλιες καλες εποχες που ειμασταν λιγοι και δε μας πειραζε κανεις!
Αντιθετως , τη λεγαμε σε ολους τους αλλους, χωρις μαλιστα αντιλογο …. :ADFADF1:

YΓ2 … αλλαξα και signature! :music-smiley-005:

δεν εχει σημασια η ποσοτητα …. αλλα η ποιοτητα!!!:2thumb22sup:

ΥΓ… παλιες καλες εποχες που ειμασταν λιγοι και δε μας πειραζε κανεις!
Αντιθετως , τη λεγαμε σε ολους τους αλλους, χωρις μαλιστα αντιλογο …. :ADFADF1:

YΓ2 … αλλαξα και signature! :music-smiley-005:

Καλές παλιές εποχές θα συμφωνήσω
Πράγμα που μας κάνει λίγο γέρους βέβαια :D
Θυμάμαι και εγώ με θαυμασμό τα Macintosh … πανάκριβα αλλά πανέμορφα … με WYSIWYG κειμενογράφο !
Δούλεψα λίγο και σαν επισκευαστής μικρός … και θυμάμαι να μας φέρνουν με προβλήματα στη mobo, πανάκριβη η αλλαγή όλης και βδομάδες τα ταχυδρομεία κ.ο.κ.
Να ψάχνουμε που είναι η ζημιά με και να είναι σβησμένα τα διακριτικά σε διάφορα ολοκληρωμένα (αυτό που κάνουν και κάτι κινέζοι σήμερα με σύρμα κουζίνας σβησμένα)
Υπήρχαν από τότε χειρόγραφοι ‛χάρτες’ σημειώσεις με τι είναι το κάθε τι για να μπορεί να γίνεται η επισκευή και σε κα μια επαρχία, χωρίς να αλλάξεις όλη τη Mobo
Σήμερα ifixit
ναι κάποια πράγματα δεν έχουν αλλάξει από τότε
πολλά άλλα έχουν αλλάξει … δεν έχουμε λ.χ. SG Oxygen , δεν έχουμε Amiga, ούτε Amstrad
τα πέτρινα χρόνια της apple πέρασαν , και χωρίς πλάκα δε θα ήθελα να ξανά πάνε σε πέτρινα χρόνια και άλλους βράχους.
Ακόμα ευελπιστώ η apple να καταφέρει να δραστηριοποιηθεί και σε πιο φθηνή προϊόντα …
Αντιθέτως δηλαδή με τι ακούω από πολλούς που ξενερώνουν – για εμένα είναι ευχάριστο η apple να δώσει λύσεις για όλο τον κόσμο.

Απάντηση: Re: Apple Event στις 10/9 "Έρχονται τα νέα iPhone"

πολλά άλλα έχουν αλλάξει … δεν έχουμε λ.χ. SG Oxygen , δεν έχουμε Amiga, ούτε Amstrad

Τρανή απόδειξη οτι δεν επιζεί πάντα ο καλύτερος. :frown:

Status
Not open for further replies.