[Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Μην ψαρώνεις μαγουλομωρό!!! Γουκάς είναι και με την βούλα!!

Και ο διάβολος για να πειράξει τον Χριστό, λόγια του ευαγγελίου χρησιμοποίησε.

Γουκάς, καραγουκάς είναι!! Έχει και φωτοσπαθάκια!!

:Banane0::Banane0:

Εγω νομιζω οτι ειναι σπασικλακι (του θανατα). :rolleyes:
Χρησιμοποιει την θηριωδη του μνημη ... για να μας εκδιωξει απο το φορουμ. :flute:
Αν ασχολουμασταν με μουσακα ... θα μας εβγαζε μπαγιατικη την πατατα. :laugh:
Ξερει και ποτε συλλεγεται (απο Νευροκοπι :proud:) ....

Άσε ζούμουρ, εσύ δεν κάνεις για δικαστήριο, διότι μετά το ανωτέρω, μου ήρθε:

Είπαμε στην γριά να χ@σ@...κ.λ.π. κ.λ.π.

:D

Mα δεν δικαζω κανεναν :rolleyes: ...

Αυτα τα κανουν ... ενστολοι ! :proud:

Eγω ......... ειδα φως και μπηκα ! -bye-

ο JL παντως το tas το εχει σε 1080p, δεν ξερω αν ειναι σε 15 καρε.
Του ειπα οτι εγω μπεμπης δεν ειμαι και μικι μαους δεν βλεπω. :p

Re: Απάντηση: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Aκομα καλυτερα, πες του οτι διαβασες το πρωτοτυπο ... σε βιβλιο :flute: ....

Πφφφ...

20180928_220233.jpg

Και ο διάβολος για να πειράξει τον Χριστό, λόγια του ευαγγελίου χρησιμοποίησε.

20180928_215957.jpg

Γουκάς, καραγουκάς είναι!! Έχει και φωτοσπαθάκια!!

:Banane0::Banane0:

Reports of my assimilation are greatly exaggerated...

20180928_222105.jpg

Του ειπα οτι εγω μπεμπης δεν ειμαι και μικι μαους δεν βλεπω. :p

Το ιδιο του ειπα και γω (για SW Rebels) :p ....

Σιγά μη σας φύγει κανένας πόντος στο πλέξιμο, μπαμπόγριες... :p

Να απαντησεις ευθεως στην ερωτηση.
Τι εισαι, γουκας ή τρεκας. ?
Για ακομα μια φορα θα υπεκφυγεις. ?

(Αν και για να λεει ο χατζ γουκας...εχουν πεσει κατ ιδιαν εξομολογησεις σε καποια στιγμη που θα ειχες πιει ουισκια και ομολογησες)
:D

Για καποιον στην απ εξω σαν τον Μανο, ισως.
Σε εναν πραγματικα ψαγμενο ομως οχι.
Γιατι προσπαθει να παραπεμψει τον πικαρντ ως μποργκ.
Αλλα ως γνωστον ο πικαρντ ως μποργκ, δεν ειχε βουλωμενο ματι απο καποιο μποργκ εξαρτημα.
(Αλλα μποργκ, ναι ειχαν)
Στον πικαρντ ειχαμε απλα ενα laser εξω απο το ματι.

Προσεχετε σας παρακαλω τετοιες δηλωσεις και λεπτομερειες.
Ειστε στο νημα των τρεκαδων, της γυαλισμενης γεφυρας και του πρωτοκολλου.

Το χυμα στο κυμα μονο στη γιαφκα του γουκα., στα λερωμενα αντιστασιακα πατωματα και με γουκια γεματα κοριους.

e899cd88920b27c6ceffbe2bedeeedbd.jpg

Θα ήθελα να το εκλάβω ως αστείο, αλλά δεν δίνεις στο κείμενο δείγμα για κάτι τέτοιο, οπότε, αγαπήτε Werewolf, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο απ' το να σου πω ότι είσαι φάουλ!*

Αυτό που νομίζεις είναι εμφανέστατα εντελώς υποκειμενικό και αφορά αποκλειστικά εσένα. Ο Borg Picard Locutus, και η εφευρετικότητα του ατόμου με το ψαγμένο wallpaper του σχετικά με τη σύνθεση του Picard Borg από τη χρήση δύο διαφορετικών στοιχείων του τηλεφώνου του, το βρήκα από ομάδα τρέκηδων στο facebook και είναι μια χαρα για ανάρτηση.

Αν δεν σ' αρέσει το στυλ της συγκεκριμένης ανάρτησης (ή τυχόν άλλων/όλων των σατυρικών αναρτήσεών μου στο νήμα εδώ ), τι να κάνουμε;

14142034_485852144918782_4860976028005598050_n.jpg

Οι Borgs είναι φιλαράκια! :p :borg:

*Το να δίνει κανείς υποδείξεις να...προσέχουμε, επικαλούμενος "γυαλισμένες γέφυρες και πρωτόκολλα", έτσι, για να ακουστεί πιο όμορφα η όποια..."πρόταση" συμμόρφωσης στυλ και συμπεριφοράς σύμφωνα με υποκειμενικά του κριτήρια, δεν βρίσκω λόγο γιατί να με αφορά - να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Φιλικά

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Μαγουλομωρό for president!!!

Θα ήθελα να το εκλάβω ως αστείο, αλλά δεν δίνεις στο κείμενο δείγμα για κάτι τέτοιο, οπότε, αγαπήτε Werewolf, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο απ' το να σου πω ότι είσαι φάουλ!*

Αυτό που νομίζεις είναι εμφανέστατα εντελώς υποκειμενικό και αφορά αποκλειστικά εσένα. Ο Borg Picard Locutus, και η εφευρετικότητα του ατόμου με το ψαγμένο wallpaper του σχετικά με τη σύνθεση του Picard Borg από τη χρήση δύο διαφορετικών στοιχείων του τηλεφώνου του, το βρήκα από ομάδα τρέκηδων στο facebook και είναι μια χαρα για ανάρτηση.

Αν δεν σ' αρέσει το στυλ της συγκεκριμένης ανάρτησης (ή τυχόν άλλων/όλων των σατυρικών αναρτήσεών μου στο νήμα εδώ ), τι να κάνουμε;

14142034_485852144918782_4860976028005598050_n.jpg

Οι Borgs είναι φιλαράκια! :p :borg:

*Το να δίνει κανείς υποδείξεις να...προσέχουμε, επικαλούμενος "γυαλισμένες γέφυρες και πρωτόκολλα", έτσι, για να ακουστεί πιο όμορφα η όποια..."πρόταση" συμμόρφωσης στυλ και συμπεριφοράς σύμφωνα με υποκειμενικά του κριτήρια, δεν βρίσκω λόγο γιατί να με αφορά - να το ξεκαθαρίσω αυτό.

Φιλικά

Απάντηση: Re: Απάντηση: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Θα ήθελα να το εκλάβω ως αστείο, αλλά ... δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο....

Αυτό που νομίζεις.... αποκλειστικά εσένα.

*Το να δίνει κανείς υποδείξεις να...προσέχουμε, επικαλούμενος "γυαλισμένες γέφυρες και πρωτόκολλα", έτσι, για να ακουστεί πιο όμορφα ...

Φιλικά

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας που δεν ξεγελαστηκε απο το avatar μου, προσπερασε το ψευτικο χιουμορ μου, τη συγκεκαλυμμενη κακια μου και εμβαθυνε στην τρισκαταρατη ψυχη μου.
SONIC με τσακωσες...αλλαζω avatar αμεσως που θα αντικατοπτριζει το πραγματικο μου προσωπο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: [Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενας που δεν ξεγελαστηκε απο το avatar μου, προσπερασε το ψευτικο χιουμορ μου, τη συγκεκαλυμμενη κακια μου και εμβαθυνε στην τρισκαταρατη ψυχη μου.
SONIC με τσακωσες...αλλαζω avatar αμεσως που θα αντικατοπτριζει το πραγματικο μου προσωπο.

Πω, ρε φίλε, φαντάσου και να μην έβλεπα Σταρ Τρεκ από τότε που έβαζε ο Αντ1, ούτε να είχα δει τα άπαντα (μέχρι και την crowfunding Star Trek series) το τι με περίμενε!

"Είστε στο νήμα των τρεκάδων", "ψαγμένοι" και μη ψαγμένες αναρτήσεις, "προσέχετε" και τα συναφή, δείχνουν "κάπως". Πάντως, να αυτολογοκριθώ δεν βρίσκω τον λόγο, το είπα και παραπάνω κτλ κτλ.

Αν θεωρείς, Werewolf, ότι με αυτό που γράφεις δεν υπάρχει θέμα, οκ, τι να πούμε άλλο πλέον;
Ούτως ή άλλως θα βάλω ό,τι έχω να βάλω και για όσο καιρό έχω προγραμματίσει να το κάνω.

Για ό,τι άλλο λες για συγκαλλυμένη κακία κτλ, εγώ δεν είπα ούτε υπονόησα τίποτα, σύ είπας.
Και όπως βλέπεις είμαι πολύ προσεκτικός στο πώς γράφω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Φιλικά
-bye-

Αν ο χατζ λεει πως ειναι γουκας, αυτο ειναι. Το καθαροαιμο dna τρεκαδων το πιανει, εχει μυτη.
Εγω παντως ειχα πιστεψει πως ειναι 50-50 και πως του αρεσουν και τα δυο εξισου. (και δεν εχω καταλαβει και γιατι καποιος να πρεπει να αγαπαει το ενα κι οχι το αλλο)