[Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

βγάλαν οι ρώσοι νέο interpolation + πέτυχε ο χρώμα + γιόγκα?
μπράβο μπράβο...

Ας βγάλανε...εγώ με την προηγούμενη έκδοση είμαι μια χαρά!!:flipout:

Το προβόλι είναι καλιμπραρισμένο...δεν έχασα φλέρι για φλέρι!!:furious3:

Ποιος ειναι ο Γκαλης;
:p

Ο Μπενκ της καλαθοσφαίρισης!!!!:flipout::flipout:

Last edited by a moderator:
[off topic] Star Trek Into Darkness

ήταν θέμα χρόνου... όσο ωριμάζει ο άνθρωπος κινείται προς την σωστή κατεύθυνση... :flipout:

Μπα ... απο την πρωτη στιγμη που ειδα το ενεργειακο νεφος του V'ger (1979) εκστασιαστηκα.
Δεν αγαπησα το ST, εδω μεσα (ιδιως με την δικια σου την γκρινια και το μοιρολοϊ,
θα παρεσερνες και μενα να αντιπαθω οτιδηποτε μεταγενεστερο του 1979 ... :p).

-bye-

Γέρασες και μυαλό δεν έβαλες... Κάνε ρημπούτ θείο...
Πάνε πίσω απο το 79... έχει πολύ πράμα...
Και κασετίνες με remaster μούρλια ;-)

Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Ναι βρε μαστορα ... αλλα δεν ειναι λιγο καπως οι σειρες ST της δεκαετιας του 60-70 .... ???
Ενω ο Vger απολαμβανεται ακομα και σημερα. 34 χρονια μετα !!!!

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Τα 3D γυαλιά σου σε πόση ώρα φορτίζουν φιλαράκι? :Banane0:

Δεν χρειάζονται φόρτιση, πάντα ετοιμοπόλεμα είναι (κι έχω και μια ντουζίνα μπαταρίες στο συρτάρι δια παν ενδεχόμενο :aetsch: ).

Τα 3D γυαλιά μου όμως τα φοράω πλέον για αυθεντικά 3D μόνο κι όχι ψευτομετατροπές του post production... :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Δεν χρειάζονται φόρτιση, πάντα ετοιμοπόλεμα είναι (κι έχω και μια ντουζίνα μπαταρίες στο συρτάρι δια παν ενδεχόμενο :aetsch: ).

Τα 3D γυαλιά μου όμως τα φοράω πλέον για αυθεντικά 3D μόνο κι όχι ψευτομετατροπές του post production... :p

Με μπερδεύεις τώρα...

ο σκοπός ήταν να πεις ότι τα δικά σου είναι με μπαταρία και να σου απαντήσω ότι τότε είσαι άσχετος που πήρες samsung...

βέβαια η παγίδα ήταν διπλή (γιατί ποτέ δεν ξέρεις με το γατί...)

Ώστε πολλές μπαταρίες, μήπως ξεμείνεις πουλάκι μου ε? και σε αφήσει το 3D στη μέση...
μάλιστα μάλιστα...
τόσο πολύ σου αρέσει το 3d... ε?
πάνε οι εποχές που το 3D ήταν μόδα, περαστικό και κουραστικό ε?
(πες μου ότι δεν τα έλεγες, να ανασύρω τα ποστ... σε έχω σε ευρετήριο... με αλφαβητική σειρά μάλιστα...)

κωλοτούμπα μου μυρίζει.... θα το διαδώσω καταλλήλως... :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Με μπερδεύεις τώρα...

ο σκοπός ήταν να πεις ότι τα δικά σου είναι με μπαταρία και να σου απαντήσω ότι τότε είσαι άσχετος που πήρες samsung...

βέβαια η παγίδα ήταν διπλή (γιατί ποτέ δεν ξέρεις με το γατί...)

Ώστε πολλές μπαταρίες, μήπως ξεμείνεις πουλάκι μου ε? και σε αφήσει το 3D στη μέση...
μάλιστα μάλιστα...
τόσο πολύ σου αρέσει το 3d... ε?
πάνε οι εποχές που το 3D ήταν μόδα, περαστικό και κουραστικό ε?
(πες μου ότι δεν τα έλεγες, να ανασύρω τα ποστ... σε έχω σε ευρετήριο... με αλφαβητική σειρά μάλιστα...)

κωλοτούμπα μου μυρίζει.... θα το διαδώσω καταλλήλως... :Banane0:

Ψιτ... Πάνε στη γωνία να δεις αν έρχομαι... :flipout:

Να έρθω να δούμε κανά 3D φιλαράκι? έχεις και καλή τηλεόραση έμαθα! φωτεινή.......:afro::glowlamp:

Re: Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Να έρθω να δούμε κανά 3D φιλαράκι? έχεις και καλή τηλεόραση έμαθα! φωτεινή.......:afro::glowlamp:

Φωτεινότατη, 0,007 σε full field και 0,009 σε ANSI... :p

Στη δυναμική που βλέπεις για να καβαντζώσεις τα εξήντα στα λευκά πόσο είναι το μαύρο? :rip:

Re: Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Στη δυναμική που βλέπεις για να καβαντζώσεις τα εξήντα στα λευκά πόσο είναι το μαύρο? :rip:

Ψιτ...πριν πάει στην γωνία εκείνος σε περιμένω ήδη εγώ!!:flipout::flipout:

δεν υπάρχει πρόβλημα χατζ, πάω στην απέναντι... :flipout:

Υπάρχουν και τα πιμί παίδες... -bye-

Ναι βρε μαστορα ... αλλα δεν ειναι λιγο καπως οι σειρες ST της δεκαετιας του 60-70 .... ???
Ενω ο Vger απολαμβανεται ακομα και σημερα. 34 χρονια μετα !!!!

Τι του λες τωρα του ανθρώπου. ..
Ο dalanik δεν ειναι του TOS αλλα παιδι του Next Generation.

Ηθελα να ηξερα απο περιεργεια...
Αν ολοι αυτοι που ειπαν οτι το reboot ειναι αισχος κλπ κλπ μαθαιναν οτι ξεκινα σειρα με αυτους τους ηθοποιους και η σειρα ηταν στο ιδιο μοτιβο με την ταινια, θα την εβλεπαν ή οχι. ?

Εγω για να ειμαι ειλικρινης, υστερα απο τοσα χρονια απουσιας εχω πεθυμησει σειρα. Απο το να μην βλεπω καθολου γιατι κανεις δεν θελει να ασχοληθει με δημιουργια σειρας (για τους δικους του λογους) προτιμω και τα reboot του JJ αν αυτο σημαινει οτι μπορει να ξεκινησουν και σειρα.
Και ασε τον Χ'γεωργιου να βλεπει συνεχως (λες και εχει πεσει σε παραδοξο time loop) το voyager λογω της seven. ;)