[Γενική συζήτηση] Star Trek -Movies-

Αναφέρομαι στον εξωγηινο (admiral Ackbar στο ROTJ) που γυριζει γρηγορα το κεφάλι του σε αυτους που επιστρέφουν ...

Λάθος μάτια, λάθος μύτη, λάθος στίγματα, δεν έχει "γένια"... :p

Εγώ είδα το περίγραμμα ενός Darth Vader's TIE Fighter στον τοίχο του κελιού... :laugh:

Αυτο το πηρες χαμπαρι;

original.jpg

http://io9.com/r2-d2-spotted-in-star-trek-into-darkness-1273196593

Εντάξει ο άνθρωπος είναι μεγάλος...
Απλά δεν παίζεται...

Ας βάλει και κανα τρεκ μεσα στα sw και θα τον παρει ο διάολος ! :p

Πλάκα πλακα , αυτός ειναι ικανος να ενωσει και τα franchise ...

Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

ο τυπος (JJ) ειναι γλυφτρωνι ...

Επίσης εντελώς ακατάλληλος ήταν ο Kirk. Ειδικό βάρος 0. Ο Kirk δεν είναι μια φατσούλα για τα κοριτσάκια.

τελικά μου φαίνεται παντού δουλεύει το βύσμα (για τον νέο Κirk)

Αν υπήρχε η ..φάτσα του σημερινού Κερκ τότε , μόνο το γεγονός αυτής της ..καρικατούρας , θα είχε στείλει την σειρά στο καλάθι απορριμμάτων.

See you next time JJJJJJ...........:flipout:

tumblr_m9dhp4qDSe1rxevt4o1_500.gif

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Εγώ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν ήμουν ποτέ φανατικός των star trek. αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα τους προσφέροντας θέαμα, αντιθέτως άρχιζαν το μπλα μπλα και στο τέλος ένα "έτσι τα έφτιαξε ο Θεός" και τίτλοι τέλους. :flipout:

Εβλεπα προχθές το πρώτο The motion Picture του 1979 . Δεν το θυμόμουν. Δεν θ αναφερθώ στο τεχνικό μέρος, λογικό είναι δεν είχαν τα μέσα ούτε computers οι άνθρωποι. Θα αναφερθώ στο story: Απλά αστεία κατάληξη. Ενώ σε βάζει στο story και περιμένεις με αγωνία να δεις εξωγήινους μάχες (πράγματα πρωτόγνωρα για 1979) η κορύφωση μου θυμίζει : "συγνώμη αλλά δεν έχουμε λεφτά για θέαμα βολευτείτε μ' αυτό" .:flipout:

Γι αυτό έπιασε το star wars κι ας ήταν την ίδια εποχή οι ταινίες. Γιατί οι άνθρωποι έδωσαν θέαμα ΑΠΛΕΤΟ και πρωτόγνωρο για την εποχή όχι μπλα-μπλα-μπλα-μπλα.

Τάσο γενικά το «διάστημα» είναι παιχνίδι σκέψης. Δεν είναι διαδικασία εικόνας και ήχου.

Αν ασχοληθείς με την αστρονομία θα το καταλάβεις. Την πρώτη φορά που παρατηρείς δεν βλέπεις σχεδόν τίποτα , αλλά ανατριχιάζεις στην σκέψη ότι τα φωτόνια ενός γαλαξία (-μουτζούρα στην ουσία που μπορεί να βλέπεις και με κιάλια) ξεκίνησαν το ταξίδι τους πριν φτάσουν στο μάτι σου πριν από 200 εκατομμύρια χρόνια.
Το ΜΥΑΛΟ σου τρελλαινεται , όχι το ..μάτι σου.
Για τον λόγο αυτό απογοητεύονται (τραγικά) και οι αρχάριοι που νομίζουν ότι θα δουν (από τα τηλεσκόπια) ..υπερπαραγωγές και φυσικά δεν βλέπουν τίποτα. ..

Το Star Wars είναι σα να βλέπεις μέσα από το τηλεσκόπιο την ..πριγκίπισσα των εξωγήινων. Ένα παιχνίδι πλαστικό – τενεκές των Jumbo είναι.

Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Γιάννη χαίρομαι που συμφωνούμε με ..ένταση και πάθος.

Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

μπορείτε να διαφωνείτε αλλά το star wars μόνο με τρεις ταινίες τους πήρε τα σώβρακα χαλαρά στις πωλήσεις , χωρίς να έχουν προηγηθεί ούτε τηλεοπτικές σειρές ούτε τίποτα.
Πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος θέλει θέαμα, φαντασία, ψέμα αν θέλετε για κάτι που δεν θα το βιώσει ποτέ στην ζωή του.

Αν ήθελε επιστημονικές εξηγήσεις θα γινόμασταν όλοι αστρονόμοι και αστροναύτες.

Τάσο, να σε ρωτήσω κάτι? Πως θα σου φαινόταν αν το remake του Άρχοντα ή του S.W. το αναλάμβανε να το σκηνοθετήσει ο μακαρίτης ο Αγγελόπουλος?

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ .

Κοίτα υπάρχουν αυτοί που το σινεμά το βλέπουν για ψυχαγωγία και αυτοί για αμπελοφιλοσοφία που λέω εγώ. Εγώ ανήκω στους πρώτους. Οπότε τι να συζητήσουμε....

Αν θέλω ρεαλιστικότητα ανοίγω bbc, cnn , national geogrpahic κλπ και βλέπω με το κιλό αν θέλω.

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ .

Ακριβώς!!:a0210:

Τώρα καταλαβαίνεις πως νιώθουν οι φίλοι του Σ.Τ. της δικής μου ''συνομοταξίας'' που δεν σκαμπάζουν και πολλά από αστρονομία, αλλά, παρόλ' αυτά ερωτεύτηκαν τον κόσμο του Ροντενμπέρρυ.

Τάσο το σινεμά imo είναι και τα δύο. Και ψυχαγωγία και αμπελοφιλοσοφία. Πολλές φορές και λίγο απο τα δύο.

Γιατί λοιπόν την (μια χαρά) ψυχαγωγία SW να την κάνει ο Αγγελόπουλος και να την χαλάσει?

Το ίδιο ισχύει και για το ST. Γιατί να την αναλάβει ο Τάπας και να την κάνει SW?
Eκεί είναι πιστεύω όλο το "θέμα μας" και το σιχτίρισμα (που να μην σώσει ο Φελλός:flipout:)

Πωπω ρε παιδια πως κανετε ετσι; Φαντασου να ειχε γυρισει και πραγματικα μαπα ταινιες ο άνθρωπος, οπως ας πούμε.. τα προηγουμενα Star Trek! :p

Re: Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

μπορείτε να διαφωνείτε αλλά το star wars μόνο με τρεις ταινίες τους πήρε τα σώβρακα χαλαρά στις πωλήσεις , χωρίς να έχουν προηγηθεί ούτε τηλεοπτικές σειρές ούτε τίποτα.
Πράγμα που δείχνει ότι ο κόσμος θέλει θέαμα, φαντασία, ψέμα αν θέλετε για κάτι που δεν θα το βιώσει ποτέ στην ζωή του.

Αν ήθελε επιστημονικές εξηγήσεις θα γινόμασταν όλοι αστρονόμοι και αστροναύτες.

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ .

Κοίτα υπάρχουν αυτοί που το σινεμά το βλέπουν για ψυχαγωγία και αυτοί για αμπελοφιλοσοφία που λέω εγώ. Εγώ ανήκω στους πρώτους. Οπότε τι να συζητήσουμε....

Αν θέλω ρεαλιστικότητα ανοίγω bbc, cnn , national geogrpahic κλπ και βλέπω με το κιλό αν θέλω.

Ασφαλώς και έχεις δίκιο σε αυτό.

Ο ΙΔΙΟΣ κόσμος όμως που εκτοξεύει τις πωλήσεις του Star Wars ακούει μουσική και ταινίες μέσα από κινητά τηλέφωνα και tablets. ((και εκτοξεύει και εκεί τις πωλήσεις).

Πως θα έκρινες την άποψη ότι επειδή διαλέγει να βλέπει τις ταινίες/μουσική ΕΤΣΙ τότε παίζουν καλύτερα από το δικό σου dedicated Home Cinema και ορισμένων άλλων που ψάχνονται (και κυρίως σε αυτό εδώ το φόρουμ). ??

Θα δεχόσουν το κριτήριο της μαζικότητας ΚΑΙ εκεί. (εκεί να δεις πόσο χαλαρά τους πήραν τα σώβρακα από την Hi-End ) ??

Διότι και για αυτούς «αμπελοφιλοσοφείς» στήνοντας ένα σύστημα που προσέχει την ποιότητα του «μαύρου» και την φωτεινότητα της γωνίας !! (! Ούτε το προσέχει το 99.99% των κοινών θεατών δηλαδή του πληθυσμού του πλανήτη).

Και κάτι τελευταίο . Αυτός που ΝΟΜΙΖΕΙΣ ότι αμπελοφιλοσοφεί στην ουσία ψυχαγωγείται αλλά με τρόπο που σου φαίνεται κουραστικός. (και vice versa)

Last edited:

Eκεί είναι πιστεύω όλο το "θέμα μας" και το σιχτίρισμα (που να μην σώσει ο Φελλός:flipout:)

Τάπα, φελλός...να, κάτι τέτοια του λες και παίρνει ιδέες πως να τελειώνει τους ''Χαμένους'' του!! Τουλάχιστον, να σου έδινε και κανά φραγκάκι για copyright...:flipout:

Πωπω ρε παιδια πως κανετε ετσι; Φαντασου να ειχε γυρισει και πραγματικα μαπα ταινιες ο άνθρωπος, οπως ας πούμε.. τα προηγουμενα Star Trek! :p

Μην πάμε ποτέ για τένις γιατί θα σου σπάσω την ρακέτα στο κεφάλι!!:flipout:

Last edited by a moderator:

Μη μπερδεύεις τα καταναλωτικά προϊόντα που ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ είναι το χρήμα. Αν δεν υπήρχε θέμα budget σαφώς και η μαζικότητα όπως λες θα προτιμούσε dedicated home cinema, σαφώς και θα έψαχνε το "μαύρο" , σαφώς και θα έψαχνε τον καλό ήχο.

Εδώ μιλάμε για άϋλο "προϊόν" , ή αν θες ένα "προϊόν" που κοστίζει σε όλους το ίδιο: 7 ευρω, όσο ενα εισιτήριο στο σινεμά.

Τι σχέση έχουν οι ταμπλέτες και τα κινητά και τα home cinema....

Εσείς οι 2 δεν είστε που γουστάρετε τις γριές (βλ. 8720) ;

Κι εχετε μούτρα να μιλάτε στον Ραφαέλ;

Τσου ρε!

(αν ας βαστάει, λύνουμε τις διαφορές μας στο Παγκράτι, Ρομιουλαν και Κλινγκον γωνία)

:p

Last edited: