Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

αντε παλι με τις μπαρες (aka πόσο μεγαλη την εχει η καθε εταιρια) και τα (αηδια) χρωματα....:p

haha your argument is invalid επεσες ακριβως στην παγίδα να παραθέτεις μια παράμετρο που δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα και ο λόγος ειναι ο εξής:

"Forbes Global 2000 are the biggest, most powerful listed companies in the world. Our justification for using a composite ranking is simple: One metric alone can give a false impression about corporate size. Our ranking of the world’s biggest companies departs from lopsided lists based on a single metric, like sales. Instead we use an equal weighting of sales, profits, assets and market value to rank companies according to size"

αρα η λιστα που παράθεσα πριν ειναι μια ισορροπημένη εικόνα δυναμικής κάθε εταιρείας συνυπολογίζοντας κάθε παράμετρο.

Ναι βρε αγόρι μου, πριν ομως βάλεις ενα link να ξερεις να το διαβάζεις :p
Εδω δεν μιλούσαμε γενικα, αλλα για πωλήσεις και συγκεκριμενα του iphone και ειδικοτερα του χρυσου χρώματος! :p

Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

αντε παλι με τις μπαρες (aka πόσο μεγαλη την εχει η καθε εταιρια) και τα (αηδια) χρωματα....:p

εε ναι, οταν βλέπω Post με απόλυτες δηλώσεις τύπου " η καλύτερη εταιρεια στον κόσμο ειναι η apple" με πιάνει κάτι...

Ναι βρε αγόρι μου, πριν ομως βάλεις ενα link να ξερεις να το διαβάζεις :p
Εδω δεν μιλούσαμε γενικα, αλλα για πωλήσεις και συγκεκριμενα του iphone και ειδικοτερα του χρυσου χρώματος! :p

δε νομιζω, ηταν απολυτη η δηλωση σου πιο πάνω και γενικευμένη!!! :ADFADF1::fight:

εε ναι, οταν βλέπω Post με απόλυτες δηλώσεις τύπου " η καλύτερη εταιρεια στον κόσμο ειναι η apple" με πιάνει κάτι...

Like it or not, ειναι η ν.1 εταιρία τεχνολογιας στον πλανητη και συναγωνιζεται σε μεγεθη πετρελαϊκές..

Like it or not, ειναι η ν.1 εταιρία τεχνολογιας στον πλανητη και συναγωνιζεται σε μεγεθη πετρελαϊκές..

σε αυτο ναι και μπράβο της, όμως δε παύει και πάλι να έχουμε και τις αντιθέσεις μας ως προς πολλά πράγματα που κάνει. (οπως και σε ολες τις άλλες εταιρειες)

Κοιτα, θεωρω πως το παραπανω στατιστικό απο τις πωλησεις του iphone και μονο ειναι εξαιρετικα εντυπωσιακό, ανεξαρτήτως συμπαθειών.
Εσυ που ασχολεισαι με εμποριο, θα φανταζοταν κανεις οτι θα το εβρισκες ακομα πιο εντυπωσιακό σε επιπεδο εγκυκλοπαιδικο παντα..

σε αυτο ναι και μπράβο της, όμως δε παύει και πάλι να έχουμε και τις αντιθέσεις μας ως προς πολλά πράγματα που κάνει. (οπως και σε ολες τις άλλες εταιρειες)

Ετερον εκατερον Φρανκ.

Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Κοιτα, θεωρω πως το παραπανω στατιστικό απο τις πωλησεις του iphone και μονο ειναι εξαιρετικα εντυπωσιακό, ανεξαρτήτως συμπαθειών.
Εσυ που ασχολεισαι με εμποριο, θα φανταζοταν κανεις οτι θα το εβρισκες ακομα πιο εντυπωσιακό σε επιπεδο εγκυκλοπαιδικο παντα..

Εκτος του ότι δεν ασχολούμαι με εμποριο, προσωπικά, τέτοια στατιστικά (αντιστοιχα με το καθε Βillboard πχ) με αφήνουν παγερά αδιάφορο (χωρίς να διαφωνώ στο ότι τα νούμερα ειναι αντικειμενικά εντυπωσιακά).

Η ''ενστασή'' μου βρίσκεται στο πως καταλήγουμε τέτοια στοιχεια εμπορικού χαρακτήρα να γινονται επιχειρήματα σε κουβέντες τεχνικού ή εικαστικού (εν προκειμένω - βλ. χρώμα) χαρακτήρα, ως αποτέλεσμα μιας, ανούσιας, αντιπαράθεσης.

Εβγαλε χρυσο η Apple; Σε καποιους αρεσει, ας το παρουν. Σε καποιος οχι, ας το κράξουν (επειδή ειναι και ''καπως'' χρωμα...μεταξυ μας.....).

Αλλα πως καταλήξαμε, παλι, στις πωλήσεις ειναι αστείο.

Ακόμα κι αν η προθεση δεν ειναι οι πωλήσεις να ''υπερασπιστούν'' το χρυσό χρώμα, η κατάληξη αυτή ειναι (και οπως θα συμφωνείς μαλλον, ειναι γελοία...)

Εκτος του ότι δεν ασχολούμαι με εμποριο, προσωπικά, τέτοια στατιστικά (αντιστοιχα με το καθε Βillboard πχ) με αφήνουν παγερά αδιάφορο (χωρίς να διαφωνώ στο ότι τα νούμερα ειναι αντικειμενικά εντυπωσιακά).

Η ''ενστασή'' μου βρίσκεται στο πως καταλήγουμε τέτοια στοιχεια εμπορικού χαρακτήρα να γινονται επιχειρήματα σε κουβέντες τεχνικού ή εικαστικού (εν προκειμένω - βλ. χρώμα) χαρακτήρα, ως αποτέλεσμα μιας, ανούσιας, αντιπαράθεσης.

Εβγαλε χρυσο η Apple; Σε καποιους αρεσει, ας το παρουν. Σε καποιος οχι, ας το κράξουν (επειδή ειναι και ''καπως'' χρωμα...μεταξυ μας.....).

Αλλα πως καταλήξαμε, παλι, στις πωλήσεις ειναι αστείο.

Ακόμα κι αν η προθεση δεν ειναι οι πωλήσεις να ''υπερασπιστούν'' το χρυσό χρώμα, η κατάληξη αυτή ειναι (και οπως θα συμφωνείς μαλλον, ειναι γελοία...)

Εγώ πάλι βρίσκω αστείο που οποτε αναφέρονται πωλήσεις κλπ πετάγεσαι για να κανείς κήρυγμα.. :p
Χαλάρωσε λίγο και ασε μας να γράψουμε ότι βλακεία γουστάρουμε.. :p

Εγώ πάλι βρίσκω αστείο που οποτε αναφέρονται πωλήσεις κλπ πετάγεσαι για να κανείς κήρυγμα.. :p
Χαλάρωσε λίγο και ασε μας να γράψουμε ότι βλακεία γουστάρουμε.. :p

Α, αμα γελάς, πάσο :p

(o Φρανκ αρχισε παντως, πρωτος, να τα λεμε αυτα :p)

Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Πάλι εγώ φταίω??? οι βαρύγδουπες δηλώσεις φταίνε! :P

Ειστε 2 (και ο Τακης δε φταιει ποτε)

Do the math dear....:p

Α, συγκρινεις την XZ-2 με το 5S;

Καλα, εισαι πιο αρρωστος απ οτι νομιζα....:p :p :p

δε συγκρινω βρε... αλλα σου ειπα.
Για κατι "σοβαρο" και για πολυ καλη ποιοτητα εικονας εχω τη Pany....

Την xz2 την ηθελα για κατι πιο φορητο, αλλα δεν ειναι και "τοσο" φορητη ...
το καλοκαιρι ειχα το iphone μαζι μου και λιγα πραγματα μου ελλειψαν (κυριως ταχυτητα εστιασηςς και σε χαμηλο φωτισμο).
Το 5s ειναι βελτιωμενο και στα 2... οποτε γιατι να τη κραταω ?

Δε λεω οτι ειναι ισαξιο με την xz2... αλλα γι αυτα που θελω μια χαρα ειναι!

Και χρειαζομαι και τα χρηματα φυσικα :p