Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Ναι, με την διαφορα πως η apple σχεδιαζει πλεον μονη της τα ARM τσιπάκια και επιπλεον εχει την υποδομη (64 bit λειτουργικό) για να δωσει σημερα 64 bit.

Dream on...

Apple's iPhone 5 uses chips from Qualcomm Inc, Avago Technologies Ltd and Skyworks Solutions Inc, according to repair firm iFixit, which pried one open....

http://www.reuters.com/article/2012/09/21/us-apple-iphone-teardown-idUSBRE88K02G20120921

Καλά 1 GB RAM έχει το iphone 5S , τόσο ακριβή είναι η επιπλέον μνήμη και κάνουν τσιγκουνιές? Εκτός και σκοπεύουν να βγάλουν και έκδοση με 2 GB και να την χρεώνουν 100 ευρώ ακόμη....:BDBDG54:

EDIT. Πολύ σωστά τα λέει ο spcav.:a0210:

Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Ναι, με την διαφορα πως η apple σχεδιαζει πλεον μονη της τα ARM τσιπάκια και επιπλεον εχει την υποδομη (64 bit λειτουργικό) για να δωσει σημερα 64 bit.
Οι άλλοι, οταν με το καλο ερθει η ώρα....

Καμία σχέση με m2 strategy πάντως που λες παραπάνω.

Προσωπικά τα εύσημα μου τα έδωσα παραπάνω.

Επίσης δεν είναι η μόνη που κατασκευάζει μόνη της ARM, δε ξέρω ποιους μηχανικούς πας να πικάρεις qualcomm / nvidia tegra / ένα κάρο κόσμο … πάω πάσο αλλά είναι κρίμα.

Και εάν θες να συζητήσουμε σοβαρά για την αρχιτεκτονική να σου πω, θα προτιμούσα κατευθείαν καθαρό 64bit στο ARMv8 και όχι κολπάκια PAE, που μιας και τα αποκτήσαμε θα τα έχουμε μαζί μας για πάντα

Όσο για το πότε έρχεται η ώρα για τους άλλους, μιας και το θέτεις με αυτό τον τρόπο… στα κινητά σύντομα …
Ενώ φυσικά ο πυρήνας του Linux είναι εκεί που πρωτοεμφανίστηκε το support … γιατί κάποιοι παίζουν καιρό με την αρχιτεκτονική αυτή … και δε θυμάμαι κανέναν να πανηγυρίζει για το ότι ουαου να τα πρώτα kernel patches που υποστηρίζουν ARMv8!

Γενικά, δε μου αρέσει να αξιώνουμε ολόκληρες ομάδες μηχανικών, για μια εφήμερη διαφήμιση ενός προϊόντος, όταν συζητάμε για μια πλατφόρμα πάνω στην οποία συνεργάζονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς.

Re: Apple iOS 7

η διαφορα με τις υπολοιπες εταιρεις, θα το ξαναπω αλλη μια φορα, ειναι οτι η apple εχει οραμα- plan.
Το απεδειξε (για ακομη μια φορα) οταν εβγαλε προσφατα το FCPX (προγραμμα μονταζ)… το εβγαλε στα 64βιτ και με οριζοντα δεκαετιας.
Ξεπερασε προκαταληψεις, εφτιαξε κατι μοναδικο , που πολλοι σπευσανε να χλευασουν.

Φυσικα τωρα ολοι το αντιγραφουν και ακομη τρεχουν να πιασουν τις επιδοσεις του. Η μεγαλυτερη εταιρεια στο χωρο (Avid) , δεν εχει καταφερει ουτε καν να πλησιασει τις επιδοσεις του και οχι μονο.

Aν λοιπον παψετε να ειστε κοντοφθαλμοι και καταλαβετε επιτελους οτι μονο μια εταιρεια που επενδυει στο R&D και φτιαχνει μονη της (ή μ ετην επιβλεψη της) hardware + software μπορει να παει "μπροστα" τη τεχνολογια.
Οι υπολοιποι απλα θ ακολουθουν για πολυ καιρο ακομη, με οχταπυτηρηνα, αχρηστα θηρια και ΜHz που απλα θα καταναλωνουν περισσοτερο… τοσο απλα.

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Οπως γελαγατε (καλώς - κι εγω το ιδιο) με τους 150 πυρηνες των Android, το ιδιο θα επρεπε να κανετε και με τα 64 bit.

Αλλα οχι, εδω τα εδωσε η ''μαμα'', δεν τολμάμε να πούμε τπτ - τουναντίον έχουμε απανωτούς οργασμούς.

Και καλα, τον Γιάννη τον καταλαβαίνω, τη βρίσκει με το καθαρά τεχνολογικό της υπόθεσης (ενοποίηση λειτουργικών κλπ), εσένα (όπως και το 99% των καταναλωτών) που σε νοιάζει μόνο το αποτέλεσμα, τι σε φτιάχνει από τα 64 bit;

Σου ελειπε ταχυτητα από το 5S;

Εγώ και με το 4S ειμαι υπερ καλλυμένος.

Ακόμα και το 4 παίζει μια χαρα με το iOS 7.

Επιτέλους, ξεκολλήστε απο τον οπαδισμό (same goes 2 haters επίσης) και συνειδητοποιήστε ότι είμαστε απλώς καταναλωτες (και πάνω από όλα άνθρωποι που εχουμε (ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουμε) καλύτερα πράγματα να κάνουμε στη ζωή μας από το να αναγουμε μία εταιρία (μία εταιρία ρε σεις, έλεος δλδ) ως αντικειμενο έρωτα (ή μίσους αντίστοιχα))

Εσυ πρεπει να ξεκολλήσεις απο την αναγκη να κανεις αντιλογο για τον αντίλογο. Προσωπικά, με το 5αρι ειμαι υπερικανοποιημενος απο πλευρας ταχυτητας.
Και όχι, εμενα προσωπικά δεν εχει να μου προσφερει τιποτα αυτη την στιγμη η extra ταχύτητα. Όμως, αλλοι ανθρωποι, εχουν αλλες ανάγκες και επιπλεον εδω συζητάμε την απιστευτη τεχνολογικη πρόοδο σε συσκευες "τσέπης", αφου ειμαστε να θυμίσω, τεχνολογικο φόρουμ. Και μην ξεχνάς, πως σε βαθος χρόνου η μεταβαση σε 64bit θα ειναι θετική αφού θα επιτρεψει ακομα πιο πολυπλοκες και βαριες εφαρμογες να τρεχουν "νεράκι" στο κινητο ή το ταμπλετ μας. Εμενα, αυτο με χαροποιεί ως geek.
Οποτε δεν εχει να κανει ουτε με οπαδισμο ουτε με κολλημα. Εχει να κανει με την τεχνολογικη πρόοδο και αυτο το γουστάρω, ανεξαρτητως απο που προέρχεται. Αρκει βεβαια να υλοποιειται σωστα και οχι σαν gimmick..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

Καμία σχέση με m2 strategy πάντως που λες παραπάνω.

Προσωπικά τα εύσημα μου τα έδωσα παραπάνω.

Επίσης δεν είναι η μόνη που κατασκευάζει μόνη της ARM, δε ξέρω ποιους μηχανικούς πας να πικάρεις qualcomm / nvidia tegra / ένα κάρο κόσμο … πάω πάσο αλλά είναι κρίμα.

Και εάν θες να συζητήσουμε σοβαρά για την αρχιτεκτονική να σου πω, θα προτιμούσα κατευθείαν καθαρό 64bit στο ARMv8 και όχι κολπάκια PAE, που μιας και τα αποκτήσαμε θα τα έχουμε μαζί μας για πάντα

Όσο για το πότε έρχεται η ώρα για τους άλλους, μιας και το θέτεις με αυτό τον τρόπο… στα κινητά σύντομα …
Ενώ φυσικά ο πυρήνας του Linux είναι εκεί που πρωτοεμφανίστηκε το support … γιατί κάποιοι παίζουν καιρό με την αρχιτεκτονική αυτή … και δε θυμάμαι κανέναν να πανηγυρίζει για το ότι ουαου να τα πρώτα kernel patches που υποστηρίζουν ARMv8!

Γενικά, δε μου αρέσει να αξιώνουμε ολόκληρες ομάδες μηχανικών, για μια εφήμερη διαφήμιση ενός προϊόντος, όταν συζητάμε για μια πλατφόρμα πάνω στην οποία συνεργάζονται μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς.

Δεν καταλαβες. Το "me toο strategy" αναφεροταν αποκλειστικα στην samsung η οποια προεβη στην ανακοινωση περι μελλοντικης υποστήριξης πρόωρα λογω apple, αφου ΔΕΝ υπαρχει ακομα τετοια υποστηριξη στο Android. Ακομα και αν βαλει τις νεες 64bit CPU, αν η google δεν αναβαθμισει το android, δεν μπορει να κανει τιποτα. Σήμερα. Σε μερικους μήνες μπορει να αλλαξει το πραγμα..

Στο θέμα της κάμερας συμφωνώ πως σε διακοπές να κουβαλάς την DSLR είναι μανίκι, όμως από την άλλη η compact canon που έχω τραβάει μακράν καλύτερες φωτογραφίες από το iPhone5. Όχι πως τα σύγχρονα κινητά βγάζουν άσχημες φωτογραφίες αλλά πιστεύω ακόμα απέχουν από το να αντικάταστήσουν τις καλές compact φωτογραφικές.

Συμφωνώ. Και εγω το 5αρι το έχω περισσοτερο για snapshots ή videos των παιδιών οταν δεν προλαβαίνω να πιασω τις μεγαλες μηχανες.
Ειναι ομως αξιοπρεπεστατο το αποτέλεσμα ειδικα οταν εχει καλο φως. Στο 5s παντως περιμενω με πολυ ενδιαφερον το smart flash και το 120fps slow motion.

Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Οποτε δεν εχει να κανει ουτε με οπαδισμο ουτε με κολλημα. Εχει να κανει με την τεχνολογικη πρόοδο και αυτο το γουστάρω, ανεξαρτητως απο που προέρχεται. Αρκει βεβαια να υλοποιειται σωστα και οχι σαν gimmick..

Ανεξαρτήτως από που προέρχεται αρκεί να την βγάζει η Apple με λίγα λόγια.

το αποφασισα… αφου η Burberry θα τραβηξει το live show με iphone 5s , θα το παρω ! :p
http://www.macrumors.com/2013/09/12/burberry-to-shoot-runway-show-with-apples-iphone-5s/
http://appleinsider.com/articles/13...5s-to-document-burberry-runway-show-in-london

to παρακατω trailer ειναι τραβηγμενο με 5s !

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Ανεξαρτήτως από που προέρχεται αρκεί να την βγάζει η Apple με λίγα λόγια.

Αυτα ειναι δικα σου λογια.
Φυσικά, σε αυτον τον τομέα η apple ειναι πολυ μπροστά καθότι εχει την λογικη του να βγαλει σε κυκλοφορια ενα προιον μονο οταν ειναι ετοιμο.
Υπαρχουν ομως και αλλες αξιολογες προσπάθειες, οπως η Nokia με τις καταπληκτικες κάμερες της στα κινητά ή ακομα και η MS που καταφερε να βγαλει τα windows mobile με smoothness που το android ακομα παλευει να φτασει..

Το πρόωρα λόγο Apple είναι δικό σου.
Η ανακοίνωση αναφέρει αόριστα πως το μέλλον θα βάλουν και αυτοί 64 bit ( όπως είναι φυσικό) αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Είναι πιθανόν να μην βγει 64 bit ούτε του χρόνου σε Android αν και οι κινέζοι έχουν βγάλει ηδη μια συσκευή που υποτίθεται υποστηρίζει 64 bit ( η xaomi αν θυμάμαι καλά ) .
Πάντως τα καλά του 64 bit θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος για να τα δούμε αφού η μετατροπή όλων των εφαρμογών απαιτεί πολύ δουλειά

Ναι, βρε Τακη, εγώ (και καποιοι δεκάδες ακόμη) ειμαι κολλημένος και έχω βαλθεί να κάνω αντίλογο για τον αντίλογο σε σένα και τον Γιάννη.

Μη με βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους haters, ξέρεις ότι αυτοί ειναι λίγοι και δεν ανήκω σε αυτούς (προκύπτει άλλωστε και απο τα γραφόμενα αλλά κυρίως από τις επιλογές (αγορές) μου).

Τί νομίζεις, ότι όλοι μισούμε την Apple ή δεν έχουμε τπτ αλλο να κάνουμε από το να σας πηγαινουμε κόντρα;

Αλλα, σορρυ, ειναι τουλαχιστον κωμικό να κράζετε τα Android για τους 100 (άχρηστους στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) πυρήνες και όταν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε γιατί θα αγοράσετε το 5S αναφέρεστε στα 64 (άχρηστα στην πλειοψηφία των ανθρώπων - όπως κι εσύ είπες) bit.

Ναι, ειμαστε γκατζετακηδες και φτιαχνόμαστε με ένα σωρό αχρηστες μαλακίες (πυρήνες και bit περιλαμβανομένων) αλλά καλό ειναι να παραμένουμε αντικειμενικοί και να μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Στην περίπτωση του Γιάννη πχ, ο οπαδισμός ειναι δεδομένος και ανοικτά παραδεκτός νομίζω. Δεν το θεωρώ κάτι κακό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν οι γνώσεις και κυρίως το κέφι ενασχόλησης (που ναι, υπάρχει σε όλους μας, ως γκατζετάκηδες).

ΥΓ TGIF :p

Εσυ πρεπει να ξεκολλήσεις απο την αναγκη να κανεις αντιλογο για τον αντίλογο. Προσωπικά, με το 5αρι ειμαι υπερικανοποιημενος απο πλευρας ταχυτητας.
Και όχι, εμενα προσωπικά δεν εχει να μου προσφερει τιποτα αυτη την στιγμη η extra ταχύτητα. Όμως, αλλοι ανθρωποι, εχουν αλλες ανάγκες και επιπλεον εδω συζητάμε την απιστευτη τεχνολογικη πρόοδο σε συσκευες "τσέπης", αφου ειμαστε να θυμίσω, τεχνολογικο φόρουμ. Και μην ξεχνάς, πως σε βαθος χρόνου η μεταβαση σε 64bit θα ειναι θετική αφού θα επιτρεψει ακομα πιο πολυπλοκες και βαριες εφαρμογες να τρεχουν "νεράκι" στο κινητο ή το ταμπλετ μας. Εμενα, αυτο με χαροποιεί ως geek.

Ας το ξανα πω - Μπράβο στην apple που έβγαλε τόσο γρήγορα ARMv8 πλατφόρμα
Φυσικά και κόλλημα μπορεί να φάει κανείς με ότι θέλει - εγώ το κόλλημα μου με της αρχιτεκτονικές το τρώω και επ αυτού είναι όσα έγραψα.
δε τα λέω απλά για αντίλογο, αλλά δε μου αρέσει να ισοπεδώνουμε τα πάντα
το ARMv8 είναι το πλάνο για όλους – ένα πλάνο που στρώνεται χρόνια τώρα από σειρά εταιρών και μηχανικών
το μάρκετινγκ ας λέει ότι θέλει, κάποια τεχνολογικά δεν αλλάζουν

Ακόμα θυμάμαι τα Windows XP 64bit. Είχαν βγει περισσότερο για να υπάρχουν παρά για να εξυπηρετούν κάποια πραγματική ανάγκη. Κάπως έτσι γίνεται και με το IOS 7.

Αναμφίβολα, κάποια στιγμή τα 64bits θα φανούν χρήσιμα. Αλλά 1000% δεν είναι τόσο big deal αυτή την εποχή ώστε να γίνεται τόση βαβούρα για αυτά.

Όσο για το android και την υποστήριξη 64bit, πιθανολογώ ότι είναι σχετικά εύκολο να γίνει μιας και μιλάμε ουσιαστικά για linux (64bit εδώ και πάρα πολλά χρόνια).

Επίσης τα android apps έχουν το τρελό πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να ξαναγίνουν compile για 64bit περιβάλλον μιας και μιλάμε για Java, τουτέστιν είναι δουλειά του VM να "μετατρέψει" τον κώδικα του app (που είναι Java) σε κώδικα μηχανής (32 ή 64bit) που θα καταλάβει ο ARM.

Δημητρη, ειδικα απο σενα, δε περιμενα τετοια στενομυαλια και αντιμετωπιση! :p
Ελπιζω να ξεριες οτι δεν ειναι μονο τα 4GB που ξεπερναμε με τα 64 bit !!!

Υπαρχουν πολλα παραπανω και τα εβαλα και πριν σε λινκ…. εδω ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ,απο ανθρωπους που βλεπουν λιγο μακρυτερα και χωρις προκαταληψεις.

http://appleinsider.com/articles/13...powered-iphone-5s-with-new-m7-camera-touch-id

The modern instruction set of ARMv8 not only supports running both 32- and 64-bit apps, but also expands the number of both floating point and general purpose registers, uses 64-bit addressing and allows 32-bit instructions to take either 32- or 64-bit arguments. These upgrades are a package deal, and each part of the jump is significant and noteworthy.

Advancing to a 64-bit instruction set essentially means that big math problems can be worked out faster in larger chunks, not just boosting performance but also allowing the processor to finish its work faster and drop back down into a lower power mode, contributing to energy savings even while delivering up to twice the computational performance.*

In addition, Apple's experience in porting OS X to the 64-bit Power PC G5 and then again with the Intel transition to 64-bit has not only equipped the company to make a third 64-bit transition on ARM, but also affords a "seamless developer transition" for third party apps.

iOS 7 on iPhone 5s gets a native 64-bit kernel, libraries and drivers and Apple has ported all of its own bundled apps to 64-bit, but the device can run both 32- and 64-bit apps without users needing to worry about which they have.*

Ρε συ Γιάννη, πως είναι δυνατό να τρέξουν 64bit native οι ίδιες εφαρμογές σε OSX (Intel 64bit) και iOS (A7 - ARMv7s) τη στιγμή που μιλάμε για εντελώς διαφορετικές αρχιτεκτονικές επεξεργαστών; Που τα διαβάζετε αυτά; Το 64bit σας μάρανε;

Επίσης, το ξέρει και η κουτσή Μαρία ότι ο ίδιος κώδικας compiled για 64bit OS ουσιαστικά απαιτεί ~25% περισσότερη μνήμη για να τρέξει σε σχέση με τον 32bit κώδικα.
H Apple όντως έβαλε και περισσότερη RAM στο 5S ή την άφησε ίδια, κάνοντας πρακτικά downgrade αντί για upgrade στο hardware της;

Last edited:
Απάντηση: Apple iOS 7

Το πρόωρα λόγο Apple είναι δικό σου.
Η ανακοίνωση αναφέρει αόριστα πως το μέλλον θα βάλουν και αυτοί 64 bit ( όπως είναι φυσικό) αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο.
Είναι πιθανόν να μην βγει 64 bit ούτε του χρόνου σε Android αν και οι κινέζοι έχουν βγάλει ηδη μια συσκευή που υποτίθεται υποστηρίζει 64 bit ( η xaomi αν θυμάμαι καλά ) .
Πάντως τα καλά του 64 bit θα περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος για να τα δούμε αφού η μετατροπή όλων των εφαρμογών απαιτεί πολύ δουλειά

Δικο μου ειναι; Τυχαια εκανε την ανακοινωση μια μερα μετα την παρουσιαση του 5s, προσθετοντας μαλιστα πως θα εντεινουν τις προσπαθειες τους στις αγορες της Κινας και της Ιαπωνίας τωρα που η apple κανει πιο δυνατο "μπάσιμο" εκεί; Τι κάνει νιαου-νιαου στα κεραμιδια;

Για διαβασε τι δηλωσε ο executive της Samsung:

A Samsung Electronics executive said Wednesday the firm will expand its smartphone business in China to better compete with Apple in the world’s largest smartphone market.

Samsung understands that Apple intends to boost its mobile business in China, as well as in Japan, meaning that we should try harder in these countries,” Samsung’s mobile business chief Shin Jong-kyun said.

Samsung will hold a launch event for its latest Galaxy Note3 tablet in China. The Korean technology heavyweight is set to release the 5.7-inch device in 140 countries.

Shin’s remarks were made at his regular weekly meeting with chief executives of Samsung’s key affiliates in Seocho-dong, southern Seoul.

The co-CEO implied that upcoming Samsung Galaxy-branded smartphones will be more powerful and faster by confirming that they would have 64-bit processing capability.

Apple announced that its new iPhone 5S will be driven by an ARM-based A7 processor that can process data in 64 bits, or twice the number for previous chips. The processor will be able to handle code for more demanding applications, including high-end games.

“Not in the shortest time. But yes, our next smartphones will have 64-bit processing functionality,” Shin said, adding he followed the media coverage of Apple’s new iPhone.

One interesting fact about Tuesday’s launch was that Apple announced the iPhone 5C, a plastic-cased and cheaper version of its flagship smartphone.

In five different colors, the 5C will be sold at $99 per phone for the 16GB model with a two-year contract. The suggested retail price for the 32GB phone was $199 on the same contract.

Samsung officials contacted by The Korea Times said the release of the new iPhones means that the competition will be getting fiercer with Apple for a higher share in the highly-lucrative Chinese smartphone market.

http://www.koreatimes.co.kr/www/news/tech/2013/09/133_142604.html

Απάντηση: Re: Apple iOS 7

Ναι, βρε Τακη, εγώ (και καποιοι δεκάδες ακόμη) ειμαι κολλημένος και έχω βαλθεί να κάνω αντίλογο για τον αντίλογο σε σένα και τον Γιάννη.

Μη με βαζεις στην ιδια κατηγορια με τους haters, ξέρεις ότι αυτοί ειναι λίγοι και δεν ανήκω σε αυτούς (προκύπτει άλλωστε και απο τα γραφόμενα αλλά κυρίως από τις επιλογές (αγορές) μου).

Τί νομίζεις, ότι όλοι μισούμε την Apple ή δεν έχουμε τπτ αλλο να κάνουμε από το να σας πηγαινουμε κόντρα;

Αλλα, σορρυ, ειναι τουλαχιστον κωμικό να κράζετε τα Android για τους 100 (άχρηστους στην πλειοψηφία των περιπτώσεων) πυρήνες και όταν προσπαθείτε να δικαιολογήσετε γιατί θα αγοράσετε το 5S αναφέρεστε στα 64 (άχρηστα στην πλειοψηφία των ανθρώπων - όπως κι εσύ είπες) bit.

Ναι, ειμαστε γκατζετακηδες και φτιαχνόμαστε με ένα σωρό αχρηστες μαλακίες (πυρήνες και bit περιλαμβανομένων) αλλά καλό ειναι να παραμένουμε αντικειμενικοί και να μην έχουμε 2 μέτρα και 2 σταθμά.

Στην περίπτωση του Γιάννη πχ, ο οπαδισμός ειναι δεδομένος και ανοικτά παραδεκτός νομίζω. Δεν το θεωρώ κάτι κακό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που υπάρχουν οι γνώσεις και κυρίως το κέφι ενασχόλησης (που ναι, υπάρχει σε όλους μας, ως γκατζετάκηδες).

ΥΓ TGIF :p

Δεν σε βαζω στους haters, εισαι μια ειδικη κατηγορια απο μονος σου! :p
Εχεις ομως την ταση να διαστρεβλωνεις μονιμως τα λεγομενα μου και να μου βάζεις και λογια. Δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα. Αναφερω απλα τεχνολογικα facts.
Και κατηγορεις εμενα για ελλειψη αντικειμενισμου, οταν εσυ δεν εισαι καθολου αντικειμενικός. Αν ήσουν, θα αναγνώριζες πως η μεταβαση στα 64bit ειναι σημαντική, εστω και μακροπρόθεσμα. Τεσπα, σε βαρεθηκα.. :p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Apple iOS 7

LOL, διαβάζεις koreatimes;

Σε τρεχαματα σε έχει βαλει αυτη η εταιρια ρε γμτ :p

Οπως γνωρίζεις, λογω επαγγελματος, μου αρεσει να μιλαω με facts. :p