Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Κάτσε ρε φίλε …
Εδώ ο φίλτατος takisot
Είχε βγάλει σενάριο
Ότι τον έβγαλαν τον επεξεργαστή στην TSMC για να αποφύγουν τους κατασκόπους της Samsung
:D
Προσωπικά παρατηρώ πολλούς fans της apple να έχουν για δαίμονα την Samsung – αστειότητες φυσικά υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος εκεί έξω από την apple και τη Samsung.

Τασο, δεν εβγαλα κανενα σενάριο. Απλα μεταφερα σεναρια που επαιξαν στον τύπο.

Την αποψη μου την έγραψα σε αλλο thread:

Δεν αποκλείεται, διότι στην samsung και σε άλλες μεγάλες εταιρίες που κατασκευάζουν εξαρτήματα για ανταγωνιστές, υπάρχουν "στεγανα" (chinese walls) μεταξύ των divisions. Επίσης υπάρχουν και non disclosure penalties.
Προσωπικά πάντως πιστεύω πως ο αιφνιδιασμος της Samsung προήλθε απο το ότι δεν γνώριζε πως το IOS 7 ήταν και 64 bit αφού η apple το απεκρυψε τεχνιεντως κατα την παρουσίαση του Ιουνίου. Ακόμα και αν είχε διαρρεύσει το ότι ο Α7 είναι 64bit, θα μπορούσε κάλλιστα να τρέξει σε 32bit only mode στο iPhone 5s και να είναι απλά 64bit ready για το μέλλον...

Last edited:
Re: [ΕΠΙΣΗΜΟ] iPhone 5S

Δεν ξερω αν είδατε αυτό το video. Ξεκλείδωμα με την ρογα!!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Τασο, δεν εβγαλα κανενα σενάριο. Απλα μεταφερα σεναρια που επαιξαν στον τύπο.

Την αποψη μου την έγραψα σε αλλο thread:

Το ξέρω ότι το παραπάνω το έγραψες μετά εορτής

Μόνοι σας πέφτετε στις παγίδες αυτές.

Και μετά μας λέτε και σιγά :D

Φυσικά το θάψιμο στη Samsung θα συνεχιστεί … γιατί είναι ο κακός σας δαίμονας αυτή την εποχή.

Αν δειτε καποιον ντυμενο σαν τη φωτο εκει που πινετε τον καφε σας, κρυψτε το κινητο σας αμεσως. Scumbag hitech fingerprint copy thief...

csi suit.jpg

Δεν ξερω αν είδατε αυτό το video. Ξεκλείδωμα με την ρογα!!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ισα που έχω προλάβει να το αναφέρω

Αλλά χωρίς βίντεο

Νταξ τα σπάει!!!

Ρε Τασουλη, μην μας υποτιμας τόσο.. Ειναι γεγονος πως η samsung αιφνιδιάστηκε με την ανακοινωση περι 64bit. Τωρα εαν οφειλοταν στο οτι εγιναν αλλου οι CPU, ή αν το manufacturing division της τήρησε το Chinese Wall ή το οτι απλα δεν ξέρανε το οτι το IOS 7 ειναι 64bit ready, δεν εχει καμια σημασία...

Άποψη σου ότι αιφνιδιάστηκε
Σου έχω παραθέσει άρθρα
Που κάποιοι από εμάς ήμασταν σίγουροι
Από πέρσι
Και μάλιστα ότι πρώτη θα βγάλει η apple σε κινητά / ταμπλέτες

Εσύ άρα μπορεί να αιφνιδιάστηκες
Το τμήμα τάδε μπορεί

Μηχανικός που να ασχολείται με ARM δεν αιφνιδιάστηκε πάντως
Ούτε εγώ δεν αιφνιδιάστηκα - που δεν ξέρω και πολλά από Hardware, απλά διαβάζω σχετικά άρθρα για αρχιτεκτονικές από χόμπι.

Όπως και δεν αιφνιδιάστηκα που είναι ARM ο M7 , που θα δεις ότι προηγούμενη αναφορά δεν υπήρχε.

Chinese wall, και ιστορίες, πάντα υπάρχουν στεγανά και αρουραίοι στα εργοστάσια αυτά. Απλά νομίζω οι συνηθισμένοι οπαδοί της apple Πρώτη φορά ασχολούνται με αντίστοιχα χόμπι που εμπλέκουν εργοστάσια.

Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Άποψη σου ότι αιφνιδιάστηκε
Σου έχω παραθέσει άρθρα
Που κάποιοι από εμάς ήμασταν σίγουροι
Από πέρσι
Και μάλιστα ότι πρώτη θα βγάλει η apple σε κινητά / ταμπλέτες

Εσύ άρα μπορεί να αιφνιδιάστηκες
Το τμήμα τάδε μπορεί

Μηχανικός που να ασχολείται με ARM δεν αιφνιδιάστηκε πάντως
Ούτε εγώ δεν αιφνιδιάστηκα - που δεν ξέρω και πολλά από Hardware, απλά διαβάζω σχετικά άρθρα για αρχιτεκτονικές από χόμπι.

Όπως και δεν αιφνιδιάστηκα που είναι ARM ο M7 , που θα δεις ότι προηγούμενη αναφορά δεν υπήρχε.

Chinese wall, και ιστορίες, πάντα υπάρχουν στεγανά και αρουραίοι στα εργοστάσια αυτά. Απλά νομίζω οι συνηθισμένοι οπαδοί της apple Πρώτη φορά ασχολούνται με αντίστοιχα χόμπι που εμπλέκουν εργοστάσια.

Ok Τασο, ο,τι πεις..
Το οτι έβγαλε ανακοινωση η Samsung για την επομενη της κυκλοφορίας του iphone ειναι προφανως συμπτωματικό για εσένα..
Και το οτι η apple κρατησε κρυφο το περι 64bit IOS (κατι ευκολο να κάνει)..

κανενας μυθος δεν καταριφθηκε , γιατι απλα δεν υπηρξε!
Ποτε δεν ανεφερε η apple οτι ειναι απραβιαστο το συστημα της.
Μονο οτι ειναι πολυ ασφαλες... και ειναι !

Οπότε ο μύθος περί δακτυλικού αποτυπώματος καταρρίπτεται. Παμ παρακατ.

κανενας μυθος δεν καταριφθηκε , γιατι απλα δεν υπηρξε!
Ποτε δεν ανεφερε η apple οτι ειναι απραβιαστο το συστημα της.
Μονο οτι ειναι πολυ ασφαλες... και ειναι !

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι δουλεύει με το δακτυλικό αποτύπωμα όλο αυτό (ασφαλές ή μη). Όχι με ρόγες.
Άρα είναι μύθος ότι δουλεύει ΜΟΝΟ με το δακτυλικό αποτύπωμα.

Ok Τασο, ο,τι πεις..
Το οτι έβγαλε ανακοινωση η Samsung για την επομενη της κυκλοφορίας του iphone ειναι προφανως συμπτωματικό για εσένα..

Περαν εμου (που ειμαι "συνηθισμένος οπαδος της apple") , αιφνιδιαστηκε και ο Anand:

"Prior to the iPhone 5s launch, I heard a rumor that Apple would move to a 64-bit architecture with its A7 SoC. I initially discounted the rumor given the pain of moving to 64-bit from a validation standpoint and the upside not being worth it. Obviously, I was wrong."

http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/4

Συγνωμη αλλα νομιζω οτι δουλεύει με το δακτυλικό αποτύπωμα όλο αυτό (ασφαλές ή μη). Όχι με ρόγες.

Αν καταλαβα καλα, δουλευει και με ρωγες και με πατουσες γατας διοτι εχουν μοναδικα χαρακτηριστικα οπως το αποτυπωμα. Αυτό φυσικα σημαινει πως πρεπει να κανεις authenticate την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ρώγα ή πατούσα! :p

ξεχασες οτι δουλευει και με πατουσες γατας... :p
Παει τελικα ο μυθος!:bigcry:

Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Ok Τασο, ο,τι πεις..

Περαν εμου (που ειμαι "συνηθισμένος οπαδος της apple") , αιφνιδιαστηκε και ο Anand:

"Prior to the iPhone 5s launch, I heard a rumor that Apple would move to a 64-bit architecture with its A7 SoC. I initially discounted the rumor given the pain of moving to 64-bit from a validation standpoint and the upside not being worth it. Obviously, I was wrong."

http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/4

Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου φίλε μου στο έχω ξανά πει… άλλο ταμπλό το μάρκετινγκ
Έχω κάνει αφιερώματα σε μηχανικούς που έχει προσελκύσει η Apple
Δια χειρός τους είναι
Ο αναντ λέει ότι κάτι είχε ακούσει …
Φυσικά και κάποιοι μηχανικοί το περίμεναν
Μεγαλύτερη έκπληξη εμένα μου κάνει το M7
Που δείχνει την έλλειψη που άφησαν κάποιοι άλλοι μηχανικοί όταν έφυγαν έχοντας πρώτα ολοκληρώσει τον Α7
Αλλά όχι και άλλα κόλπα
Οκ μπορεί να είναι θέμα στρατηγικής αλλά ΙΜΗΟ για την ώρα παρουσίασαν τεχνολογικά το εφικτό - μια πολύ καλή πλατφόρμα ανεξαρτήτου λεπτομερειών

Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Αν καταλαβα καλα, δουλευει και με ρωγες και με πατουσες γατας διοτι εχουν μοναδικα χαρακτηριστικα οπως το αποτυπωμα. Αυτό φυσικα σημαινει πως πρεπει να κανεις authenticate την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ρώγα ή πατούσα! :p

Ακριβώς, έχει την πλάκα του
Και καταλαβαίνουμε και δυο πράγματα για το πώς λειτουργεί
Εγώ είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί και σε μύτη αρουραίου και σε μύτη γουρουνιού και σε μύτη γάτας
Αλλά epic ρογα is epic!

ΥΓ. εγώ που έχω μόνιμα ιδρωμένα χέρια έχω προβλήματα με τα περισσότερα touchpads και βιομετρικά χεριού (παλάμης – δακτύλου), ακόμα και στα κλασικά της ασφάλειας για να βγάλεις διαβατήριο :(

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Γενικός σχολιασμός γύρω από τα νέα iPhone 5C και 5S

Αυτά είναι για τα μάτια του κόσμου φίλε μου στο έχω ξανά πει… άλλο ταμπλό το μάρκετινγκ
Έχω κάνει αφιερώματα σε μηχανικούς που έχει προσελκύσει η Apple
Δια χειρός τους είναι
Ο αναντ λέει ότι κάτι είχε ακούσει …
Φυσικά και κάποιοι μηχανικοί το περίμεναν
Μεγαλύτερη έκπληξη εμένα μου κάνει το M7
Που δείχνει την έλλειψη που άφησαν κάποιοι άλλοι μηχανικοί όταν έφυγαν έχοντας πρώτα ολοκληρώσει τον Α7
Αλλά όχι και άλλα κόλπα
Οκ μπορεί να είναι θέμα στρατηγικής αλλά ΙΜΗΟ για την ώρα παρουσίασαν τεχνολογικά το εφικτό - μια πολύ καλή πλατφόρμα ανεξαρτήτου λεπτομερειών

Επιμενεις να επικεντρώνεσαι στο hardware κομμάτι (το οποιο καλλιστα θα επαιζε και στα 32bit) και παραβλέπεις το software κομμάτι, οπου η apple απλα ηταν ετοιμη πριν τον ανταγωνισμο με το IOS 7. Τι να το κανεις το οτι σε επίπεδο hardware ολοι οδευουν προς τα 64bit εαν δεν υπηρχε λειτουργικο να τα υποστηρίξει, σημερα; Εκεί νομίζω υπηρξε η έκπληξη...