Γεννήσαμε και σας περιμένουμε..

daskalakis marios

Established Member
19 June 2006
240
Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είμαι πανευτυχής πατέρας δύο αγοριών. Τρέχω να δουλέψω καθώς οι ανάγκες μεγάλωσαν, αλλά 2 πεντακάναλα συστήματα, αλλά 2 αυτοκίνητα, ρολόγια, φωτογραφικές και πάει λέγοντας.

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είμαι πανευτυχής πατέρας δύο αγοριών. Τρέχω να δουλέψω καθώς οι ανάγκες μεγάλωσαν, αλλά 2 πεντακάναλα συστήματα, αλλά 2 αυτοκίνητα, ρολόγια, φωτογραφικές και πάει λέγοντας.

Συγχαρητήρια , Σιδερένιοι και Καλότυχοι , ΟΛΟΙ σας

Mπράβο Μάριε, συγχαρητήρια... Να σου ζήσουν οι παίδαρoι και εύχομαι να τους δείς όπως επιθυμείς...:Banane0:

(Ά, και μην ξεχνάς... Και 2 iMac...
icon12.gif
)

παντα τετοια ρε φιλε να σου ζήσουν!!!! γραφτα και στο club να περνουν σειρα να λενε καποτε να και κατι καλό που εκανε ο Μπαμπάς μας για μας!!!!!!!

Nα σου ζήσουν οι λεβέντες άρχοντά μου, να τους χαρείς όπως θέλεις!!!
Εμείς ακόμη υπομονή μέχρι τον Αύγουστο!!-bye-

Και αγόρια και δίδυμα!!!:grinning-smiley-043
Η απόλυτη συνταγή, κι ασε τις γυναίκες να θέλουν κορίτσια..:flipout:

Πέρα απο την πλάκα,Μάριε συγχαρητήρια, να χαίρεστε τους αγόραρους σας, να είναι καλότυχα κι ευτυχισμένα μα πάνω απ'όλα πάντα με υγεία!!!!:firstprize: :ernaehrung004:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ-bye-

Υ.γ Που θα μου πάει, ο Μάης είναι κοντά..θα μπω κι εγώ στο κλάμπ των χαζομπαμπάδων!:slapface: