Γεννήσαμε και σας περιμένουμε..

Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είμαι πανευτυχής πατέρας δύο αγοριών. Τρέχω να δουλέψω καθώς οι ανάγκες μεγάλωσαν, αλλά 2 πεντακάναλα συστήματα, αλλά 2 αυτοκίνητα, ρολόγια, φωτογραφικές και πάει λέγοντας.

Μπραβο παιδια...να σας ζησουν!!!!ασε τα 5καναλα τωρα και ασχολησου με τα "παληκαρια σου".και εγω νεος μπαμπας ειμαι και καταλαβαινω(μαλλον μετα απο 7 μηνες αρχισα να το καταλαβαινω!!)οχι πως εχω παρατησει το χομπυ αλλα δινεις αλλου προτερεοτητες πια.....

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Φωτογραφίες όταν μας δώσουν και τον "μικρούλη" ο οποίος λόγω μεγέθους (1700γρ) ξενοκοιμάται.
Αντιθέτως τώρα νιώθω μια αναζωπύρρωση για το χόμπυ. Προχθές που άκουγα παρέα με το "μεγάλο" E.S.T -Winter in Venice, σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.

Απάντηση: Re: Γεννήσαμε και σας περιμένουμε..

σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.

και εμενα κατι τετοια μου λεει ο δικος μου!!!!!!!! πολυ απαιτητικα τα σημερινα παιδια...:grinning-smiley-043

να σας ζησουν!!!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Φωτογραφίες όταν μας δώσουν και τον "μικρούλη" ο οποίος λόγω μεγέθους (1700γρ) ξενοκοιμάται.
Αντιθέτως τώρα νιώθω μια αναζωπύρρωση για το χόμπυ. Προχθές που άκουγα παρέα με το "μεγάλο" E.S.T -Winter in Venice, σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.

καλααααααα..........θα σου πω εγω σε λιγο καιρο!!!!

Είδες το.... παιδί...! :flipout:

Τώρα μόλις είδα ότι έχουμε γενέθλια μαζί.:ernaehrung004:

Μπράβο ξανά:SFGSFGSF: :SFGSFGSF:
Θα είναι σίγουρο παίδαρος:worshippy: :worshippy: :worshippy: