Aggelos M.
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 11,313
Από την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου είμαι πανευτυχής πατέρας δύο αγοριών. Τρέχω να δουλέψω καθώς οι ανάγκες μεγάλωσαν, αλλά 2 πεντακάναλα συστήματα, αλλά 2 αυτοκίνητα, ρολόγια, φωτογραφικές και πάει λέγοντας.
......... ο οποίος λόγω μεγέθους (1700γρ) ξενοκοιμάται........
σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Φωτογραφίες όταν μας δώσουν και τον "μικρούλη" ο οποίος λόγω μεγέθους (1700γρ) ξενοκοιμάται.
Αντιθέτως τώρα νιώθω μια αναζωπύρρωση για το χόμπυ. Προχθές που άκουγα παρέα με το "μεγάλο" E.S.T -Winter in Venice, σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Φωτογραφίες όταν μας δώσουν και τον "μικρούλη" ο οποίος λόγω μεγέθους (1700γρ) ξενοκοιμάται.
Αντιθέτως τώρα νιώθω μια αναζωπύρρωση για το χόμπυ. Προχθές που άκουγα παρέα με το "μεγάλο" E.S.T -Winter in Venice, σαν να μου φάνηκε ότι το παιδί δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από τα ηχεία. Σα να μου έλεγε, ακόμη με τις μπαχατέλες ακούς; Πάρε ένα 800D να δείς καλό. Για να το μεταφέρω στη γυναίκα μου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.