GeonX σ' ευχαριστούμε.

Μην τρελενεστε, απλα ο Γιωργος ηθελε περισσοτερο χρονο για να ποσταρει στους προβολεις! :D
Γιωργο σε ευχαριστω και εγω για την καθοριστικη συμβολη σου σε αυτο που λεγεται Avclub!

GeonX . Ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στο avforum & Avclub.
Εγώ δεν θα σου πω ευχαριστώ για ότι πρόσφερες όλα αυτά τα χρόνια γιατί ξέρω πως το έκανες επειδή το γούσταρες προσωπικά .
Θα σ ευχαριστήσω όμως γιατί ήσουν ένας από αυτούς που μ έκανε να αγαπήσω αυτό το χώρο και να γνωρίσω πολλούς φίλους και καλούς όπως φυσικά κι εσένα.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και ξέρεις εσύ κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα να πίνουμε και κάνα τσίπουρο.

Πάντα ήταν πολύ ωραία η συνεργασία με το Γιώργο. Στον τόσο καιρό και στις τόσες δυσκολίες, δε διαφωνήσαμε ούτε λεπτό, αλλά υπήρχε αμοιβαία υποστήριξη. Αυτό ακριβώς είναι που θα μου λείψει τώρα. Αλλά ξέρω ότι θα είναι πάντα εδώ... κι αυτό είναι κάτι!

Ευτυχώς που την κάνει. Στην κοπή της πίτας, δεν ξέρω, μου φάνηκε πως έχει ομορφύνει επικίνδυνα. Είμαι χαρούμενος γιατί πλέον θα έχω λιγότερο ανταγωνισμό.
Γιώργαρε, μόλις φτιάξω το ρεβέρ μου θα σε απομυθοποιήσω στα κορτ.
Ξέρεις ότι σε γουστάρω πολύ.
Φιλιά.

Άντε, να φύγει κι ο Μανωλάκος μπάς και "ξεμυρίσει" απ' την ψαρίλα η διαχειριστική ομάδα... Με τόσους γαύρους συντεταγμένους πιο πολύ με ιχθυόσκαλα έμοιαζε...:p
Γιώργη, σ' ευχαριστούμε γιά όλα, wellcome to the club (των πρώην), ξεκουράσου κι ετοιμάσου... Πολύ σύντομα έχουμε καινούρια "δρομολόγια".... Κι όπως είπαμε.. Όχι από λακούβες... :D

Η αποχώρηση του Γιώργη είναι προσωρινή απώλεια.
Ελπίζω σύντομα να αναλάβει υποχρεώσεις.
Ευχαριστούμε πάντως

Γιώργο ευχαριστούμε για τη πολύ σημαντική προσφορά σου στο avclub.
Εύχομαι να επανέλθεις σύντομα!

Επειδή έχεις ρίζες στην Θεσσαλονίκη, όταν ανεβαίνεις χτύπα τηλέφωνα. Πάντα είμαστε πρόθυμοι για ταιμ αουτ!

Ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά του forum.Πάντα γελαστός ακόμη και στα δύσκολα.Γιώργο θέλω να πιστεύω ότι φεύγεις για προσωπικούς λόγους.Σε ευχαριστούμε για ολα.Σίγουρα θα τα πούμε από κοντά.:SFGSFGSF:

Αγαπητέ φίλε Γιώργο ,και ένα ακόμα σχόλιο εάν επιτρέπεις.
Ζούμε πιά στην εποχή τού Προκρούστη όπου βασική επιθυμία είναι όλα τα δάκτυλα να είναι όμοια.
Επικρατούν ´αξίες´όπως αδιαφορία,ψυχρότητα,εξισωση πρός τα κάτω ,δεν βαριέσαι,έ και τι έγινε και ασφαλώς προτροπή για ´ησυχία´.
Δυστυχώς δεν εκπροσωπείς τίποτα απ´όλα αυτά.

Να ευχαριστησω και γω τον Γιωργο σαν μελος του καφενειου...-bye-

Τα περι ψαριλας τα ξεπερνω - ενεκα η περιστασις!!

Ο Γιωργος ομως τι λεει?

Αγαπητέ φίλε Γιώργο ,και ένα ακόμα σχόλιο εάν επιτρέπεις.
Ζούμε πιά στην εποχή τού Προκρούστη όπου βασική επιθυμία είναι όλα τα δάκτυλα να είναι όμοια.
Επικρατούν ´αξίες´όπως αδιαφορία,ψυχρότητα,εξισωση πρός τα κάτω ,δεν βαριέσαι,έ και τι έγινε και ασφαλώς προτροπή για ´ησυχία´.
Δυστυχώς δεν εκπροσωπείς τίποτα απ´όλα αυτά.

:grinning-smiley-043