George Margaret οπως λεμε...Rory Gallagher

sTeLiTo

AVClub Enthusiast
10 November 2007
797
Thessaloniki
Κι ελεγα 3 χρονια τωρα τι μου θυμιζε το ρεφραιν απο το "Δρομοι του πουθενα" του Τζορτζ Μαργκαρετ (ακα...Γιωργος Μαργαριτης). Ημουν σιγουρος οτι αυτη τη μουσικη καπου τη ξερω, αλλα δε μπορουσα να θυμηθω απο που.:p

Ε να λοιπον, για οσους δε το ξερατε:p

George Margaret

Rory Gallagher

Μετα απο συζητηση με φιλο, μου θυμησε το tattoo'd lady του Rory, το οποιο ηταν αυτο που μου θυμιζε κατι:D

Λετε ο Rory να αντεγραψε τον George?:p:p:p

(Ας διορθωσει καποιος τα βιντεο γιατι εκανα βλακεια και δε ξερω πως να τα κανω embed)

Last edited:
το οτι καποιος μπορεσε να βγαλει απο την κοιτη ενος ποταμου ενα διαμαντι δεν σημαινει οτι εχει την παραμικρη σχεση αξιας με τις κοτρωνες που βγαζουν αλλοι.
Αν ο Ρορυ κυτταει απο κει που βρισκεται με ενα συγκαταβατικο χαμογελο τετοιες γελοιες προσπαθειες, εγω ως πιο ανεποιηκης τους απονεμω το διπλο βραβειο ανοικτης παλαμης, τουτεστιν μουντζα και με τα δυο χερια, συνοδευομενο με την φραση να ... και την πιο γνωστη νειελληνικη λεξη.

το οτι καποιος μπορεσε να βγαλει απο την κοιτη ενος ποταμου ενα διαμαντι δεν σημαινει οτι εχει την παραμικρη σχεση αξιας με τις κοτρωνες που βγαζουν αλλοι.
Αν ο Ρορυ κυτταει απο κει που βρισκεται με ενα συγκαταβατικο χαμογελο τετοιες γελοιες προσπαθειες, εγω ως πιο ανεποιηκης τους απονεμω το διπλο βραβειο ανοικτης παλαμης, τουτεστιν μουντζα και με τα δυο χερια, συνοδευομενο με την φραση να ... και την πιο γνωστη νειελληνικη λεξη.

:a0210::a0210::a0210:

Και μόνο η αναφορά του ονόματος του Rorry σε αυτό το τόπικ, αποτελεί ιεροσυλία. :furious3::furious3::furious3:

α ρε τι μου θυμιζετε τωρα ....πολυ δακρυ εκεινο το βραδακι στην Ν Φιλαδελφεια πολυ δακρυ...

Κατα τα αλλα και οι 2 αγνα λαικα παιδια με ιδιαιτεροτητες...του ενος ηταν το...Jameson του αλλου δεν... :antlers:

Να σαι καλα ρε Παλιο Ιρλανδε εκει που εισαι και να τους παιζεις τις μοναδικες σου κιθαρες να γουσταρουνε...