Γερμανικές Αποζημιώσεις

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,226
Μπορεί χρήματα να μην πήραμε αλλά φροντίσαμε να τους πάρουμε τον Κώστα.

Το ΔΣ,η ΓΔ,η συντονιστική ομάδα του Δικάναλου κι εγώ προσωπικά λοιπόν,έχουμε την χαρά να καλωσορίσουμε τον αγαπητό Κώστα Ζαγγογιάννη στην ομάδα.
Με το καλό και σιδεροκέφαλος!

Ο Geek Pulse Κώστας;
Να και κάτι που του πήγε καλά δλδ... :flipout:

Σιδεροκέφαλος Κώστα!!!

Κώστας;Ποιος Κώστας ρε παιδιά;

Moi! (Απαντάω γαλλιστί για παραπλάνηση!) Καλώς σας βρήκα κύριοι! (καμιά κυρία δεν υπάρχει ανάμεσα στους mods; Μπα, που να φτουρήσει...)

@Gojakla. Κανόνισε. Έτσι και ξαναναφέρεις τη λέξη geek εκτός των χωρικών υδάτων του ανάλογου νήματος θα ξεκινήσω την καριέρα μου σαν διαχειριστής με ban!:rifle:

:ernaehrung004:Εννοείται ότι αστειεύομαι.

Εξαιρετική προσθήκη για τον δικαναλο! Παλαιάς κοπής χομπιστας και μουσικόφιλος απο τους λίγους

Κωστα σιδεροκέφαλος και υπομονή, θα την χρειαστείς. Μπραβο και στον Σωκ για την επιλογή

Μπράβο μπράβο !! Συγχαρητήρια !!

Συγνώμη.... μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή δεν το κατάλαβα γιατί ο τίτλος του thread είναι ''Γερμανικές Αποζημιώσεις'' ? :hmmmm:

Απάντηση: Re: Γερμανικές Αποζημιώσεις

Συγνώμη.... μπορεί να φανεί χαζή η ερώτηση μου αλλά επειδή δεν το κατάλαβα γιατί ο τίτλος του thread είναι ''Γερμανικές Αποζημιώσεις'' ? :hmmmm:

Λόγω τόπου διαμονής του Κώστα,χιουμοριστικό είναι.

Σιδερένιος!

GeekGeekGeekGeekGeekGeekGeekGeekGeekGeekGeekGeek

:)

:motz::motz::motz::motz::motz::motz::motz::motz:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πολύ και πάλι κύριοι. Τώρα έχει διάβασμα. (Ο Sokmav με έβαλε να διαβάσω όλο τον κανονισμό και μετά λέει έχει εξετάσεις).