Γερμανική HD καταιγίδα!

Re: Απάντηση: Γερμανική HD καταιγίδα!

Παίδες για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση, πόσο μάλλον με ένα 720p κανάλι. Το Blue Ray είναι γραμμένο σε ανάλυση 1920Χ1080p (εκτός κάποιων ελαχίστων εξαιρέσεων) και με bitrate που ο Dreambox (αλλά και κάθε άλλος HD δέκτης) ούτε στον ύπνο του δεν θα δει..

+100.-

Ρεπαιδια λιγο ασχετο αλλα πηγα σημερα να δω το Eins Festival HD και μου βγαζει πολυ χαμηλο σημα και δεν παιζει (γυρω στα 33%).
"Αποδυναμωσε" ο Asta 1H η τα επαιξε το 1,20 πιατο μου?

Ρεπαιδια λιγο ασχετο αλλα πηγα σημερα να δω το Eins Festival HD και μου βγαζει πολυ χαμηλο σημα και δεν παιζει (γυρω στα 33%).
"Αποδυναμωσε" ο Asta 1H η τα επαιξε το 1,20 πιατο μου?

αν έχεις χαμηλότερο σήμα από αυτό που είχες πας ταράτσα, μάλλον κουνήθηκε το πιάτο με τον αέρα που είχε !!!!

το ίδιο έπαθα και εγώ...

αν όχι μάλλον ισχύει αυτό που έγραψε ο sotos

Και τα δύο μπορεί να ισχύουν ταυτόχρονα, εκτός κι αν είναι πολύ νοτιοανατολικά τη συχνότητα πρέπει να την βγάζει, απλά με χαμηλότερο σήμα από παλιότερα. Οπότε μία ρυθμισούλα στο κάτοπτρο πιθανότατα θα βελτίωνε την κατάσταση...

Ξερω εγω ρε παιδια. Αθηνα, Κυψελη ειμαι. Στις αλλες συχνοτητες εχω μια χαρα σημα (και στα 5 LNB που εχω). Απλα θυμαμαι οτι το κοιταζα αυτο το καναλι καμια φορα και επαιζε.
Εσεις εχετε το ιδιο σημα με πριν σε αυτη τη συχνοτητα?

Παντως στην 12441 εχω 100% και στις δυο μπαρες. Με τι πιατο φιλε Afam εχεις αυτο το σημα και σε ποια περιοχη?

Eχω 5 LNB πανω στο πιατο και απο το βαρος μαλλον ειχε στριψει λιγο η βεργα. Το εφερα στη θεση του και το εφτασα το 53%.
ΟΚ τωρα, πιανει ενταξει