Ghost in the Shell

Ψηφίστε την Ταινία:


  • Total voters
    0
Re: Ghost in the Shell (2017)

Αυτό για το whitewashing με εκνευρίζει τρομερά. Οι Ιάπωνες δεν έχουν ούτε έναν ασιάτη χαρακτήρα στα μάγκα τους, τους ζωγραφίζουν όλους με κάτι ματάρες να, υπάρχουν μάγκα όπως το Attak on Titan όπου υποτίθεται ότι οι Ασιάτες έχουν εξολοθρευτεί, αλλα τους πολιτικά ορθούς Δυτικούς τους πείραξε η Γιόχανσον. Το μάγκα δεν το ξέρω, αλλα έψαξα και βρήκα σκίτσο της πρωταγωνίστριας. Πείτε μου, σας θυμίζει Γιαπωνέζα;
maxresdefault.jpg

jpg.jpg


Όχι! :cool:

Μια χαρα ήταν, λιγότερο όμως tripy από το original manga.
Ατμόσφαιρα blade runner, καλο production design αλλα το σκαρλετακι ήταν μάλλον λίγο για τον ρολο (ο χρόνος είναι αμείλικτος).
Η εικόνα υποδεέστερη των προσδοκιών. Έπρεπε όμως να το είχα δει σε 3D, "φώναζε" σε ορισμένες σκηνές.
Ο ήχος αλλα και η μουσική επένδυση, super.

Θα την τσεκάρω και σε 3D!
 
Απάντηση: Ghost in the Shell (2017)

χασιμο χρονου εντελως!
Τελειως βαρετη και ουσια καμια.
Απ'τη μεση και μετα,παρολο που δεν γνωριζω καθολου την ιστορια,ειχα καταλαβει,τι θα γινει.
Αθλιο cgi.
Αν εξαιρεσεις το περπατημα της Σκαρλετ που ηταν αθλιο,μονο αυτη αξιζε σε ολη τη ταινια.
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Ειδα και το ανιμε του '95, ωστε να εχω ολοκληρωμενη εικονα. Καταλαβαινω γιατι υπηρχαν γκρινιες. Το ανιμε εχει ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικη ιστορια! Εχει δανειστει χαρακτηρες και σκηνες, ωστε να φτιαξει κατι τελειως διαφορετικο. Το ανιμε προσπαθει να πει καποια πραγματακια για τεχνητη νοημοσυνη (αν και το ιδιο το ΑΙ λεει οτι δεν ειναι ΑΙ), τι σημαινει να ειναι καποιος νοημων οργανισμος, τους περιορισμους των ΑΙ κτλπ. Δεν μπορω να πω οτι με συγκλονισε παντως (για το ανιμε μιλαω τωρα), αλλα πιστευω οτι αν το ειχα καταλαβει καλυτερα οταν βγηκε θα μου ειχε κανει μεγαλυτερη εντυπωση.
Η ταινια του 2017 ηταν... ενα Jason Bourne με cyborg. Καθολου κακο, αλλα σιγουρα καμμια σχεση με αυτο που περιμεναν οι λατρεις του ανιμε.
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Iσως για αυτο μου αρεσε και εμενα δεν ειμουν ποτε φαν του ανιμεισον.

Παντως οσο περνουν οι μερες τοσο θελω να το ξαναδω.
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Θα την χαρακτήριζα ευχάριστη έκπληξη με βάση τα δικά μου γούστα , ίσως η Σκαρλετ να μην ήταν η καλύτερη δυνατή πρωταγωνίστρια όπως και η Μπινός μου φάνηκε λίγο παράταιρη για τον ρόλο της αλλά γενικά είχε ρυθμό είχε ιδέες είχε και αρκετή πρωτοτυπία ως προς της αισθητική.

Ψηφίζω πολύ καλή.
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Μια χαρά ταινιούλα ήταν.
Πολύ καλύτερη από το 90% αυτών που σπάνε ταμεία τελευταία αν και αυτή η μετάφραση βρε παιδί μου...
Να θυμηθώ να μη δω ποτέ ταινία που αρέσει στον Λάκη.
Στο πρόγραμμα μπαίνει ότι ταινία δεν του άρεσε... :flipout:
 
Απάντηση: Ghost in the Shell (2017)

ε δε περιμενα ν'ακουσω και τιποτα διαφορετικο απο'σενα,εδω δεν σου αρεσε το ''Λογκαν'' που ηταν ταινιαρα!
Σε λιγο θα μας πεις,οτι εκεινη η φοβερη ταινια με την αρκουδα και τον Ντι Καπριο(ουτε που θυμαμαι πως την λεν),ηταν αριστουργημα!
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Να σου πω την αλήθεια, δεν την είδα ολόκληρη.
Με πήρε ο ύπνος κάπου εκεί που σερνόταν ημιθανής και δεν τον προλάβαιναν οι άλλοι που τον κυνηγούσαν με τα άλογα...
 
Απάντηση: Ghost in the Shell (2017)

κακως,να τη δεις και να μας πεις αν ειναι καλυτερη απ'το Ghost in the Shell,να ξερω που θα σε καταταξω.
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Στο fast forward ή με ενδοφλέβιες καφέ;
Μπορώ να παραλείψω τις 2 ώρες που σέρνεται τουλάχιστον;
Please? :bigcry:
 
Re: Ghost in the Shell (2017)

Ψήφισα καλή απλα γιατί δεν έφτανε το οριτζιναλ. Η Σκαρλετ πολυ καλή στο ρόλο της και ο Τακεσι ανεβάζει ένα κλικ όλη την ταινία. Αν είναι να κάνουν κάτι παρομοιο με το Akira ας μην το κάνουν καθόλου κρίμα θα είναι για εμάς τους fan.
http://www.denofgeek.com/uk/movies/akira/48346/akira-remake-warner-bros-eyeing-get-out-director
 
Απάντηση: Re: Ghost in the Shell (2017)

Στο fast forward ή με ενδοφλέβιες καφέ;
Μπορώ να παραλείψω τις 2 ώρες που σέρνεται τουλάχιστον;
Please? :bigcry:

αν δειξεις πραγματικα μετανιωμενος γι'αυτα που εγραψες πιο πριν και πεις και το πατερ ημων 10 φορες,κατι θα γινει.
 
Ναι πολύ μέτρια η ταινία. Anime for ever!

Λίγο άσχετο, αλλά βλέποντας αυτό το νέο αεροσκάφος μου ήρθε στο μυαλό αυτή η μαγευτική σκηνή από το innocence.

gits-innocence2.jpg
 
Ψηφισα Καλη.

Καταραμενη Αγγλικη Γλωσσα !
Η μεταφραση του τιτλου στα Ελληνικα που την ανακαλυψα στο νημα μου ειναι λιγο "καπως"...
"φαντασμα" πεφτει λιγο χοντρο. Κυριως οταν επαναλαμβανεται συχνα η εκφραση...." your ghost , is your ghost "