Για 2η φορά.

Αααα.... Υπάρχει ομερτά όταν αναφερόμαστε στην Ελευθεροτυπία ε;
Τόσο δημοκρατικά ε;

Ηρέμησε και απομακρύνσου από το πληκτρολόγιο. Όταν επιστρέψεις θα καταλάβεις πόσο άσχετα με την πραγματικότητα είναι αυτά που γράφεις....-bye-

Re: Απάντηση: Μεταναστευτικό, τώρα ή ποτέ...

Θα μάς κάνουν και μάθημα δημοκρατίας ; ΕΛΕΟΣ!!!

Εχετε υπόψην σας πώς λειτουργεί και πώς συμπεριφέρεται η αστυνομία σε όλες αυτές τις μουσουλμανικές χώρες; Ανθρώπινα δικαιώματα; ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ για αυτούς!

Εγώ έχω ζήσει χρόνια στην Σαουδική Αραβία και ξέρω. Για ένα απλό τροχαίο ατύχημα μπορεί κανείς να βρεθεί για πλάκα στην φυλακή ΧΩΡΙΣ δικαίωμα ούτε καν να τηλεφωνήσει και να ειδοποιήσει τους δικούς να ξέρουν πού βρίσκεται. Βουρδουλιές και φάλαγγα κάθε Παρασκευή (η αντίστοιχη Κυριακή για αυτούς) και οι φυλακές στην ταινία το Εξπρές του Μεσονυκτίου μοιάζουν κολέγιο μπροστά στην πραγματικότητα...

Και θα μάς κάνουν τώρα μάθημα δημοκρατικότητος; Αν είναι δυνατόν!!!!

Δεν πάνε στην πατρίδα τους να τα πούνε αυτά να δούμε πού θα βρεθούνε;
Και έχουμε και κάτι "δημοσιογράφους" ψευτοαριστεροκουλτουριάρηδες που σιγοντάρουν και προβάλουν οτι πει ο κάθενας

Εμείς δεν είμαστε υποτίθεται καλύτεροι και πιό πολιτισμένοι; μήπως τότε θα πρέπει να φερόμαστε αναλόγως; πρόσεχε, δε λέω ότι θα πρέπει να τους δεχτούμε όλους, ούτε ότι θα απολαμβάνουν μεταχείρισης ξενοδοχείου 5 αστέρων όσο εξετάζεται το αίτημά τους για άσυλο/άδεια διαμονής, αλλά όλοι οι άνθρωποι δικαιούνται ανθρώπινης μεταχείρισης. Άλλωστε υπάρχει και ένα πράγμα που λέγεται Σύνταγμα και ορίζει ότι "όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην Ελληνική επικράτεια απολαμβάνουν της προστασίας των νόμων του ελληνικού κράτους". Το τι συμβαίνει στις χώρες τους δε με ενδιαφέρει, αλλά αν θέλουμε να εφαρμόσουμε τέτοια αναλογικότητα για τους ξένους που παρανομούν στην Ελλάδα να το κάνουμε με όλους τους ξένους, όχι μόνο με αυτούς που έρχονται από "παρακατιανές" χώρες. Π.χ οι Σουηδοί που μεθάνε στη Ρόδο να έχουν την ίδια μεταχείριση που θα είχανε στη Σουηδία, οι Αυστριακοί να φυλακίζονται σε φυλακές όπως αυτές στην Αυστρία κλπ.

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Ας το κατανοησουν απαντες και οτι η φιλοξενια δεν ειναι αιωνια

Σε παιδια που εχουν γεννηθει στην Ελλαδα, απο μεταναστες γονεις, και το κρατος δεν τους δινει χαρτια, δεν κολλαει αυτο. Σε μεταναστες που ζουν κ εργαζονται νομιμα εδω και δικαιουνται αδεια παραμονης, την οποια δεν παιρνουν, παλι δεν ισχυει..Και βεβαια ας μη θυμιθουμε και το ελληνικο ρητο, ''οπου γης, πατρις'' ετσι?

Γενικα παντως, νιωθω πως στην ελληνικη κοινωνια δεν εχουμε αποβαλλει πολλα συνδρομα. ΚΑι ενα απ' αυτα, ειναι σιγουρα το συνδρομο της ξενοφοβιας.

Re: Απάντηση: Μεταναστευτικό, τώρα ή ποτέ...

Θα μάς κάνουν και μάθημα δημοκρατίας ; ΕΛΕΟΣ!!!

Εχετε υπόψην σας πώς λειτουργεί και πώς συμπεριφέρεται η αστυνομία σε όλες αυτές τις μουσουλμανικές χώρες; Ανθρώπινα δικαιώματα; ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ για αυτούς!

Εγώ έχω ζήσει χρόνια στην Σαουδική Αραβία και ξέρω. Για ένα απλό τροχαίο ατύχημα μπορεί κανείς να βρεθεί για πλάκα στην φυλακή ΧΩΡΙΣ δικαίωμα ούτε καν να τηλεφωνήσει και να ειδοποιήσει τους δικούς να ξέρουν πού βρίσκεται. Βουρδουλιές και φάλαγγα κάθε Παρασκευή (η αντίστοιχη Κυριακή για αυτούς) και οι φυλακές στην ταινία το Εξπρές του Μεσονυκτίου μοιάζουν κολέγιο μπροστά στην πραγματικότητα...

Και θα μάς κάνουν τώρα μάθημα δημοκρατικότητος; Αν είναι δυνατόν!!!!

Δεν πάνε στην πατρίδα τους να τα πούνε αυτά να δούμε πού θα βρεθούνε;
Και έχουμε και κάτι "δημοσιογράφους" ψευτοαριστεροκουλτουριάρηδες που σιγοντάρουν και προβάλουν οτι πει ο κάθενας

Και φυσικά αφού στην πατρίδα τους τα κάνουν αυτά, εμείς οι Δημοκράτες μια χαρά τους φερόμαστε(μιλάω για το συγκεκριμένο)...ε??

Μμμμ, ωραία....:flipout::flipout:

Με τέτοιες απόψεις θέλουμε να λύσουμε και το μεταναστευτικό....οκ-bye-

Επιτέλους τα λέει κάποιος....

Αρκετά με την πολιτική ορθότητα και τους καυμένους τους μεταναστούληδες.
Κρατάμε όσους χρειαζόμαστε και οι ρέστοι - οι παράνομοι - αν γουστάρουν να καίνε τα χαρτιά τους για να μην επαναπροωθούνται, ας μένουν κρατούμενοι σε ειδικές μονάδες και να κάνουν καταναγκαστικά έργα ή κοινωνική υπηρεσία. Να κερδίζουν το φαί τους.

Καλά έχω μείνει άναυδος....

Φυσικά η Ελευθεροτυπία ουδέποτε δημοσίευσε την ψευδή είδηση για την <<συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν>>.Το Βήμα & το Εθνος όντως το έκαναν!

Φυσικά η Ελευθεροτυπία ουδέποτε δημοσίευσε την ψευδή είδηση για την <<συνάντηση Καραμανλή-Ερντογάν>>.Το Βήμα & το Εθνος όντως το έκαναν!

Και βέβαια την δημοσίευσε!!

Μαζί με τις άλλες 2 εφημερίδες που γράφεις...

Αν έπαιρνες την 1η έκδοση της συγκεκριμένης Κυριακάτικης, θα το έβλεπες. Ασε που έπεσε απίστευτο κράξιμο στα blogs στο Internet...

Μερικά μόνο παραδείγματα:

http://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sj6bcQSsM7I/AAAAAAABsKM/6O1T4C-eTyI/s1600-h/enet.jpg

http://www.arxaiaithomi.gr/?p=3665

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_8011.html

Προς αποκατάσταση της αλήθειας....

Εγώ πάντως εξακολουθώ να βλέπω καθημερινά να αυξάνονται σε αριθμό οι σκουρόχρωμες, ρακένδυτες φιγούρες διαφόρων εθνικοτήτων, τελείως ξένων και άσχετων με την Ελλάδα, που γυρνάνε σαν αγέλες από δω κι από κει χαζεύοντας και μόλις δουν κάποιο αστυνομικό όχημα τρέχουν να κρυφτούν στα εγκαταλειμμένα σπίτια της περιοχής.
Μου δίνεται η αίσθηση ότι έχουμε πλέον εισβολή.
Το βράδυ αργά όταν βλέπω να περπατάνε σε ομάδες 5 - 6 μαζί ειλικρινά φοβάμαι.
Λυπάμαι που το κράτος αυτό επιτρέπει κάτι τέτοιο σε τέτοιο βαθμό.
Κυριολεκτικά γίναμε "μπάτε σκύλοι αλέστε".
Αν μπορούσα σαφώς και θα τους έδιωχνα. Αλλά δεν μπορώ.
Οπότε πρέπει να τους υποστώ. Και άλλοι μαζί με εμένα βέβαια.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να βλέπω καθημερινά να αυξάνονται σε αριθμό οι σκουρόχρωμες, ρακένδυτες φιγούρες διαφόρων εθνικοτήτων, τελείως ξένων και άσχετων με την Ελλάδα, που γυρνάνε σαν αγέλες από δω κι από κει χαζεύοντας και μόλις δουν κάποιο αστυνομικό όχημα τρέχουν να κρυφτούν στα εγκαταλειμμένα σπίτια της περιοχής.

Είμαι σίγουρος πως έτσι ακριβώς μας αντιλαμβάνονται (εμάς τους Έλληνες) τα αφεντικά που ψηφίζουμε :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Και βέβαια την δημοσίευσε!!

Μαζί με τις άλλες 2 εφημερίδες που γράφεις...

Αν έπαιρνες την 1η έκδοση της συγκεκριμένης Κυριακάτικης, θα το έβλεπες. Ασε που έπεσε απίστευτο κράξιμο στα blogs στο Internet...

Μερικά μόνο παραδείγματα:

http://2.bp.blogspot.com/_BCsaeWGNwNI/Sj6bcQSsM7I/AAAAAAABsKM/6O1T4C-eTyI/s1600-h/enet.jpg

http://www.arxaiaithomi.gr/?p=3665

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_8011.html

Προς αποκατάσταση της αλήθειας....

Αν είναι έτσι έχεις δίκιο,για την Ελευθεροτυπία δεν το είχα δει...

+1000....:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Kαι καλά..έκανες!!!!!!!

Η Αλήθεια πονάει..και σε αφήνει "αναυδο" πολλές φορές..-bye-

Φυσικά, η "δική" σου Αλήθεια ναι με πονάει και ναι με αφήνει άναυδο, όντως...-bye-

Η αλήθεια πάντως βρίσκεται πάντα κάπου στη μέση... και όσο οι μεν χλευάζουν τους δε, στηριζόμενοι σε κάτι ακραίο που είπε ο ένας και κάτι ισοπεδωτικό που είπε ο άλλος... απλά συντηρούμε ένα flame και κουβέντα δεν κάνουμε....

Σε παιδια που εχουν γεννηθει στην Ελλαδα, απο μεταναστες γονεις, και το κρατος δεν τους δινει χαρτια, δεν κολλαει αυτο. Σε μεταναστες που ζουν κ εργαζονται νομιμα εδω και δικαιουνται αδεια παραμονης, την οποια δεν παιρνουν, παλι δεν ισχυει..Και βεβαια ας μη θυμιθουμε και το ελληνικο ρητο, ''οπου γης, πατρις'' ετσι?

Απο μεταναστες που παρανομα εισηλθαν και διαβιουν στην χωρα και που παρα πολλοι απο αυτους <ελληνοποιηθηκαν> με ψευτικα στοιχεια- δηλωσεις .Το οτι το ελληνικο κρατος πριν 10 -15 χρονια δεν ηταν ικανο να ελεγξει τις ορδες των μεταναστων ,αυτο δεν δινει σε αυτους ,αυτοδικαιως ,το δικαιωμα να ειναι Ελληνες πολιτες.Πολυ δε περισσοτερο σημερα που πλεον δεν χωρανε αλλοι μεταναστες.Το ρητο <οπου γης και πατρις> αναφερεται στην αγαπη των Ελληνων στον τοπο που τους φιλοξενουσε και προς τον οποιον εδειχναν τον αναλογο σεβασμο.Οι Ελληνικες κοινοτητες απανταχου της γης ,δεν πουλησαν <τσαμπουκα> ουτε στις ΗΠΑ ουτε στη Γερμανια ουτε στην Αυστραλια κλπ.Ουτε πηραν υπηκοοτητα αμεσως,αν πηραν,αλλα το κυριοτερο σεβασθηκαν,η αναγκασθηκαν να σεβασθουν τις χωρες που τους φιλοξενουσαν.

Απο μεταναστες που παρανομα εισηλθαν και διαβιουν στην χωρα και που παρα πολλοι απο αυτους <ελληνοποιηθηκαν> με ψευτικα στοιχεια- δηλωσεις .Το οτι το ελληνικο κρατος πριν 10 -15 χρονια δεν ηταν ικανο να ελεγξει τις ορδες των μεταναστων ,αυτο δεν δινει σε αυτους ,αυτοδικαιως ,το δικαιωμα να ειναι Ελληνες πολιτες.Πολυ δε περισσοτερο σημερα που πλεον δεν χωρανε αλλοι μεταναστες.Το ρητο <οπου γης και πατρις> αναφερεται στην αγαπη των Ελληνων στον τοπο που τους φιλοξενουσε και προς τον οποιον εδειχναν τον αναλογο σεβασμο.Οι Ελληνικες κοινοτητες απανταχου της γης ,δεν πουλησαν <τσαμπουκα> ουτε στις ΗΠΑ ουτε στη Γερμανια ουτε στην Αυστραλια κλπ.Ουτε πηραν υπηκοοτητα αμεσως,αν πηραν,αλλα το κυριοτερο σεβασθηκαν,η αναγκασθηκαν να σεβασθουν τις χωρες που τους φιλοξενουσαν.

:a0210: Mη λές αλήθειες φίλε μου γιατί....αφήνουν "αναυδους"μερικούς....-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Πέτρο συμφωνώ στο πρώτο μέρος του post σου, τώρα για το τι κάνανε οι Έλληνες έξω, έχω και εγώ τις αμφιβολίες μου, δεν μπορούμε να μιλάμε για ΟΛΟΥΣ....και ξέρω μερικούς...

Όσον αφορά την πολιτική της Ελλάδας συμφωνούμε απόλυτα, τώρα βέβαια δεν ήταν ικανή απο την μία, η Ευρώπη ήθελε κιόλας τους μετανάστες οπότε εμείς μόκο απο την άλλη.....ίσως κάποτε μάθουμε ΟΛΗ την αλήθεια...και τότε κάποιοι άλλοι θα μείνουν άναυδοι, αλλά ποιός το παραδέχεται μετά..

Δεν ξερω αν λεω αληθειες,μπορει να τα βλεπω και στραβα τα πραγματα,αλλα θα ηθελα να ειχε την καλοσυνη καποιος να μου το υποδειξει με επιχειρηματα.Σαν ανθρωπος λυπαμαι για την κατασταση των προσφυγων,και κυριως για την κατασταση που επκρατει στις χωρες τους Το ζητουμενο,για μενα,δεν ειναι να εξομοιωθουμε εμεις με το Αφγανισταν,αλλα να ανεβει το βιοτικο και πολιτιστικο-πολιτικο επιπεδο της χωρας τους .Απαραιτητη ,ομως,προυποθεση ειναι να το θελουν και να εργαστουν οι ιδιοι για αυτο.Αν νομιζουν οτι η Ε.Ε ειναι χωρα της επαγγελιας οπου θα καθονται και καποιος θα τους ταιζει ,επειδη ειναι μεταναστες ,ειναι γελασμενοι.Οπως και θα πρεπει να τιμωρηθουν αμειληκτα και οσοι εκμεταλευονται την πεινα και την δυστυχια τους.Και για να επανελθω στους Ελληνες μεταναστες,οπου πηγαν ,ερριξαν τονους ιδρωτα σκαβωντας στις στοες,πλενοντας χιλιαδες πιατα κλπ,δεν καθονταν και να περιμενουν να τους ταισουν αυτοι που δουλευαν,αλλα μεσα στις τοσες χιλιαδες υπηρχαν και εξαιρεσειςΕπειδη η κουλτουρα αυτων των λαων ειναι διαφορετικη,ισως και λογω θρησκειας,δυσκολα θα ενταχθουν στις κοινωνιες μας.Περα απο ολα αυτα ,πρεπει να βοηθηθουν οι χωρες τους να επανενταξουν ολους αυτους και να προοδευσουν

Last edited:

Δεν ξερω αν λεω αληθειες,μπορει να τα βλεπω και στραβα τα πραγματα,αλλα θα ηθελα να ειχε την καλοσυνη καποιος να μου το υποδειξει με επιχειρηματα.Σαν ανθρωπος λυπαμαι για την κατασταση των προσφυγων,και κυριως για την κατασταση που επκρατει στις χωρες τους Το ζητουμενο,για μενα,δεν ειναι να εξομοιωθουμε εμεις με το Αφγανισταν,αλλα να ανεβει το βιοτικο και πολιτιστικο-πολιτικο επιπεδο της χωρας τους .Απαραιτητη ,ομως,προυποθεση ειναι να το θελουν και να εργαστουν οι ιδιοι για αυτο.Αν νομιζουν οτι η Ε.Ε ειναι χωρα της επαγγελιας οπου θα καθονται και καποιος θα τους ταιζει ,επειδη ειναι μεταναστες ,ειναι γελασμενοι.Οπως και θα πρεπει να τιμωρηθουν αμειληκτα και οσοι εκμεταλευονται την πεινα και την δυστυχια τους.Και για να επανελθω στους Ελληνες μεταναστες,οπου πηγαν ,ερριξαν τονους ιδρωτα σκαβωντας στις στοες,πλενοντας χιλιαδες πιατα κλπ,δεν καθονταν και να περιμενουν να τους ταισουν αυτοι που δουλευαν,αλλα μεσα στις τοσες χιλιαδες υπηρχαν και εξαιρεσειςΕπειδη η κουλτουρα αυτων των λαων ειναι διαφορετικη,ισως και λογω θρησκειας,δυσκολα θα ενταχθουν στις κοινωνιες μας.Περα απο ολα αυτα ,πρεπει να βοηθηθουν οι χωρες τους να επανενταξουν ολους αυτους και να προοδευσουν

-bye-

Από την αρχή του thread οι πιο πολλοί αυτά λέμε, αλλά...

Τα συμφέροντα πια όμως είναι πολύ μεγάλα και δύσκολα μερικοί άνθρωποι θα βρούν την χώρα τους αλλαγμένη...έτσι απλά...

Νομίζω ότι πρωτίστως φταίει η "πολιτισμένη" μεριά του κόσμου που ποτέ δεν βοήθησε "κυριολεκτικά" την "απολίτιστη" πλευρά....θα μου πείς τι την ένοιαζε, ελά όμως που την νοιάζει..