Για 2η φορά.

Re: Απάντηση: Για 2η φορά.

Τι ειρωνεία... ανοίγουμε την πορτα μας σε κάποιον και χωρίς λόγο τον πλακώνουμε και στις κλωτσιές

αφού πρώτα τον υποχρεώσουμε να κάνει οικοκυρικά, μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα, βόλτα το σκύλο, γυάλισμα τη κούρσα...
........και μετά,
έβγαλε τα παπούτσια κι ανέβηκε με τη βρωμόκαλτσα στα καλύματα του καναπέ.
Δεν τα θέλει ο κ#λος του δηλαδή?
rtfm.gif

αφού πρώτα τον υποχρεώσουμε να κάνει οικοκυρικά, μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα, βόλτα το σκύλο, γυάλισμα τη κούρσα...
........και μετά,
έβγαλε τα παπούτσια κι ανέβηκε με τη βρωμόκαλτσα στα καλύματα του καναπέ.
Δεν τα θέλει ο κ#λος του δηλαδή?
rtfm.gif

πως δεν τα θέλει...εμεις σαν λαός θέλουμε αλλου είδους τουρίστες σαν αυτους που πανε στα Μάλια στην Κρήτη....μπορεί να κυκλοφορούν και αυτοι ξεβράκωτοι (οι Πακιστανοι φοράνε ρούχα αλλά με φθορές) να κάνουν φασαρίες να πηδούν από μπαλκόνια να σφάζονται μεταξύ τους αλλά όπως και να το κάνουμε είναι γαλαζοαίματοι....

Ασε που αφήνουν και χρήμα πίσω τους...(όλα κ όλα...όποιος αφήνει χρήμα μπορεί να κάνει ότι θέλει σε αυτή τη χώρα)

Last edited:

Για τους Αριους εκπρόσωπους της Γηραιάς Αλβιόνας μιλάς, αγαπητέ Σπύρο?Ντροπή!!!;)

Με τις φακίδες δεν τα πήγαινα ποτέ καλά....ειμαι ρατσιστής στους έχοντες φακίδες:guitarist:

Με τις φακίδες δεν τα πήγαινα ποτέ καλά....ειμαι ρατσιστής στους έχοντες φακίδες:guitarist:

Noμίζω πως έχεις δίκιο.
Πως κυκλοφορούν έτσι? Λίγη ντροπή δεν υπάρχει?:argue:

Η αστυνομία κάθεται και τους βλέπει?
Να κάνουμε κάτι μόνοι μας?

Last edited:

Noμίζω πως έχεις δίκιο.
Πως κυκλοφορούν έτσι?:argue:

Πρεπει να θεσπιστούν νόμοι από το Ελληνικό κράτος γι αυτήν την κατάσταση...

Δεν μπορεί να πηγαίνεις αμέριμνος στην δουλειά σου και να σου πετάγεται ξαφνικά η Αυστριακια και η Αγγλίδα τίγκα στην φακίδα....

Έχω χάσει τον ύπνο μου πλέον...

Περίμενα ότι κάποια στιγμή η κατάσταση της αντιπαράθεσης θα εκτονωνόταν. Αντ' αυτού, έχουμε ξεκινήσει χαρακτηρισμούς που υποβιβάζουν την κουβέντα καθώς και τους συνομιλητές μας. Οποιοσδήποτε χαρακτηρισμός γραφτεί στο εξής που μειώνει ή απαξιώνει κοινωνικές ομάδες ή πολιτικές, με την ευρεία έννοια του όρου, πεποιθήσεις, θα διαγράφεται πάραυτα.

Ας κρατήσουμε ένα καλό επίπεδο στην κουβέντα μας σ' ένα τόσο σοβαρό θέμα...

Πρεπει να θεσπιστούν νόμοι από το Ελληνικό κράτος γι αυτήν την κατάσταση...

Δεν μπορεί να πηγαίνεις αμέριμνος στην δουλειά σου και να σου πετάγεται ξαφνικά η Αυστριακια και η Αγγλίδα τίγκα στην φακίδα....

Έχω χάσει τον ύπνο μου πλέον...

Το θέμα είναι να μην έχει και στον κ@λο...

Εγώ όταν ήμουν17-22 πέθενα για σκανδιναβές,τρελλαινομουν!
Τώρα που ειμαι 42,εδώ και 2-3 χρόνια το γύρισα στις ...έγχρωμες και μάλιστα μαύρες!Κατα τύχη και χωρίς να το επιδιώξω ή να με αφορά-ενδιαφέρει ως τώρα έχω πέσει σε φανατικές χριστιανές ...αλλά καθολικές!!!
Μήπως να αυτοεπαλαθώ? Η λέτε να πάω στα στρατόπεδα που κτίζει ο ex KKE Παυλόπουλος, θα με δεχτούν ή θα με απελάσουν κατευθείαν???:aktion033::aktion033::aktion033:

Όποιος πιστεύει ότι είμαστε εκτός θέματος πλανάται πλάνην οικτρά...
Οι επιλογές στο χρώμα διαφέρουν μόνο... εμείς προτιμάμε καλοκαιρινούς τόνους

p.s. δεν πάει στη παρέμβαση του Γιάννη αυτό, γενικά αναφέρομαι

Last edited:
Μήπως να αυτοεπαλαθώ? Η λέτε να πάω στα στρατόπεδα που κτίζει ο ex KKE Παυλόπουλος, θα με δεχτούν ή θα με απελάσουν κατευθείαν???:aktion033::aktion033::aktion033:

Απ' ότι βλέπω από το avatar, μπαίνεις μόνο στα κάτω των 70 τ.μ. στρατόπεδα........:D:D:smokin::smokin:

mpokeRas, έχεις μια παρατήρηση. Δεν θα υπάρξει δεύτερη.

Το θέμα προς το παρόν κλειδώνεται. Όταν ηρεμήσουν μερικοί και θελήσουν να ξανασυζητήσουν, εδώ είμαστε.....

Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

τελικά οι έλληνες δεν είναι ρατσιστές. αγοραφοβικοί είναι...

Φώτη..αν και δεν μένω Αθήνα..αυτή η εικόνα μιας πλατείας σε Ελληνική Πόλη δε μου αρέσει καθόλου....
Εσένα σου αρέσει αυτή η εικόνα;(σημ..δεν ξερω που κατοικείς)

Re: Απάντηση: Re: Για 2η φορά.

Φώτη..αν και δεν μένω Αθήνα..αυτή η εικόνα μιας πλατείας σε Ελληνική Πόλη δε μου αρέσει καθόλου....
Εσένα σου αρέσει αυτή η εικόνα;(σημ..δεν ξερω που κατοικείς)

Επίσης δεν μου αρέσει η εικόνα της Πλάκας και των γύρω δρόμων με τίγκα ξασπρισμένους με φακίδες και κατακόκκινα μάγουλα και τα σακίδια στη πλάτη, να γυρνάνε σαν τις κατάρες...
Πολύ άσχημη εικόνα... τολμώ να πω σε ολόκληρο το κέντρο.
Τι προτείνεις?

Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με το αν οι παρευρισκόμενοι είναι μετανάστες ή Έλληνες. Έχω πρόβλημα με την Κυψέλη σαν περιοχή γενικότερα. Αν δούμε πως είναι χτισμένη η Κυψέλη, πόσοι χώροι αναψυχής υπάρχουν σε αυτήν, και ποιοι κατοικούν πια στην Κυψέλη, η εικόνα που παραθέτεις είναι απολύτως λογική. Γιατί η Κυψέλη είναι το αποκορύφωμα της ανοικοδόμισης του 1950, γιατί έχει συνολικά κάτω από 10 πλατείες ή ακάλυπτους χώρους, τη στιγμή που στην αραιοκατοικημένη γειτονιά μου (Ν. Φιλαδέλφεια) έχουμε πανω από 100 συν ένα άλσος, και πλέον η κυψέλη κατοικείται ως επι το πλείστον από μετανάστες.

Εγώ να ρωτήσω όμως κάτι άλλο; Αν έβλεπες εσύ μια πλατεία γεμάτη όπως αυτή τη φωτογραφίας, αλλά γεμάτη από έλληνες, δεν θα είχες πρόβλημα;